Şimdi Ara

Öyle olsun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi diyeceksiniz ki neden. Neden basit. Ben kimsenin adina söz söylemem. Ben roman yazamam. Binler milyonlar satamam. Ben olani anlatacağim şimdi. Ben daha önce odama dadanan sineklere işkenceli bi ölüm tattiran adamim. Bunu forumda yazmiştim ve çok iyi feedback ler aldim. Bunun için teşekkür ederim.Ama bu bile ölümüme engel olamadi.
    Niçin öldüğümü anlatayim size. Annemi taniyamaz oldum. En yakinlarimi bile, 20 yildir ayni evde yaşadiğim ailemi bile yeni görmüş gibi oldum. Öldüm.
    İçki parasi bulamadim, öldüm.
    Babam hep bildiğim babamdi. Ama ben ayni ben değildim, öldüm.

    Kesin olan bişey varsa onlar beni düşünmedi. Hiç bilmedi. Öldüm.

    Aslinda herşey lisede başladi. Eğer Lise Hayatiniz kötü geçiyorsa ölün. Arkadaş edinemiyorsaniz ve kendi kendinizi avutuyorsaniz ki şu şekilde:
    --- Bu okulu sevmiyorum. Bu insanlari sevmiyorum. Hayat çok farkli kapilar açacak ve benim dönemim asil o zaman başlayacak.
    Ölün. Çünkü sizin döneminizde insanlik şimdikinden daha beter olacak. Ve sizin döneminizde siz çok fazla şey hatirlayacaksiniz. Şunu dedim mi size? Hatirlamak beladir. Eğer hafizami kaybetseydim bigün, en çok nerede düzüşülüyorsa oraya giderdim. Çünkü en iyisi budur işte.

    Şimdiki aklim olsaydi, ya okuyabildiğim kadar çok kitap okurdum. Yada düzüşebildiğim kadar çok düzüşürdüm. Otobüse biner ulusa Kizilaya giderdim. Parklarda çimlerde yatar, Güzel bi kizla arkadaşlik kurardim. Bağirir, şarki söyler, dans ederdim.

    Gençler size bi tavsiye vereyim mi? Her gün kendime ben niye yaşiyorum diye soruyorum. Asil şunu demiş olmak isterdim. ''Ben niye ölmedim?''

    Neden yaşiyorum diye sormak kadar bi insanin gururunu inciten onu günden güne kanatan başka bi şey yoktur. Zirvede birakmak gerekir bazen. Attiğiniz her adim kardir. İlerlediğiniz her kilometre ayri bir maceradir. Fakat olduğunuz yerde daireler çizmeyin. O zaman ölmeyin. Zaten ölmezsiniz. Öyleleri en şansli piçlerdir. Ve mutsuzdur. Eğer mutluysa karaktersizdir. Eğer karakterliyse yalancidir.. Hep şununl övündüm; Kimseye surat yapmadim.
    Daha önce tanişip selamlaştiğim hiç bi insana surat yapmadim. Ne sen değiştin, ne de ben değiştim. Demedim. Çünkü insan ben değiştim diyorsa bilin ki en büyük yalan budur.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.