Şimdi Ara

ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
14
Favori
9.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    indir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandie kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    Arşiv olsun diye devam ettirdim hocam oldu gibi. silmezlerse iyi evet  

  • pandie kullanıcısına yanıt

    İNDİR NE LAN AGASKAKSBAKDBAİDNSİD PUHAHAHA ADAM ELİ PİPİSİNDE İNDİR YAZMİS YA DKSBDİSJDGD BİRADER ZORNOLARA BAKMAK DİSİNDA BİSEYE BAKMİYOSUNDA KURU KURU İNDİR YAZMIŞSIN YANINA AZ KABUN AL RAKİ AL KURU KURU İNDİR GİTMEZ AW SKSBSİDJSODNSİ CPCUFİSJFBSKDN

  • Olum bugün şaka mıydı gerçek miydi hala aradayım?


    12.sınıfım dersaneye yeni kaydoldum matematiğini haziranda bitirmiştim. Yeni deneme sınavı yaptılar bütün ayt'den geçen seneden kalan.


    1.oldum, 2.'yle aramda 1 puan mı ne var 2. olan kız normalde ben yokken hep 1. oluyomuş 9'dan beri 4 senedir bu dersanedeymiş ben 1. olunca kopya diye şüphelenip kitapçığa bakmışlar hocalar. Bi tane zor limit sorusu vardı ama normal çözümle 3 dk, L'Hôpital'le 10 saniye awk.


    Sonra beni çağırdılar işte müdür yardımcısı. Bi gittim ortada müdür yardımcısı işte, sağında mat hocası solunda 2. olan kız ama ağlamış belli 2. olduğu için k*hbe. Oturdum müdür yardımcısı konuşmaya başladı "Yaptığın doğru değil." falan dedi. Ben içimden dedim noluyor awk ne yaptım falan sonra matçı " L'Hôpital kullanmaya utanmıyor musun arkadaşlarının emeklerini çaldın" falan dedi beni çağırma sebepleri limit sorusunda L'Hôpital kullanmammış awk.


    Sonra kız burnunu çeke çeke hocam ben de biliyorum lopitali ama arkadaşlarıma saygımdan kullanmıyorum falan dedi ağlayarak (bu mal da 10 dk harcamış soruda cevabı normal yoldan bulcam diye.) Matçı bu sefer arkadaşlarının emeklerini çaldın mutlu musun falan dedi ben iyice gülcem gülemiyorum ölen dedemi aklıma getirmeye çalışıyorum en son özür dile arkadaşından L'Hôpital'le 1. olduğun için falan dedi ben de özür dilerim hocam bir daha lopital kullanmicam dedim çıktım eve gittim awk hala inanamiyorum gerçek mi değil mi bu yaşadıklarım diye





  • Terliksi it kullanıcısına yanıt
    Yukarıda atıldı hocam bu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efsane arşiv

    ama eksikler var gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwthh -- 9 Temmuz 2023; 13:33:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neyse modemin şifresini nasıl değiştireceğini de adım adım göstere göstere anlattım. Bir şey söyleyeceğim ama kızma dedi. Estafurullah dedim. Ben anlamadım dedi. Size yük olmayacaksa ben ev arkadaşımla buradan 2 dakikalık mesafede kalıyoruz. O da yapamadı modemi, siz yapar mısınız? diye sordu. Neyse olur dedik. Evine kadar gittim. 2 sokakmış gerçekten de. Ev arkadaşı da evdeydi. Geldiğimi haber vermiş olacak ki kız kapanmıştı. Neyse hemen salonda laptopdan arayüze girdim şifreyi değiştirdim. O sırada kız ve arkadaşı gülmeye başladı. Niye gülüyorlar diye baktım. İkisinin de ayakları tersti ve moonwalk yaparak evin içinde koşuyorlardı. Seni kandırdık, biz zebaniyiz, sana işkence edip sikeceğiz dediler. Hemen suratlarına balgam atıp kaçtım. Bunun üzerine eve geldim. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar hala beni arıyor mudur bilmiyorum. Polise gidip böyle böyle oldu desem de bana inanmazlar herhalde. Laptop satayım derken götten olacaktık beyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar inanmiyacaksiniz ama kuşumu yemişler. KYK açıklandı odalarımız 6kişilik ranza şeklinde ceza evinden farksız. İri yarı birisinin sözü geçiyor sürekli. Işıkları açıp kapama emrini o veriyor ben de tabi çömezim ama bir tane sevimli mi sevimli kuşum var. Onu getirdim buraya başta çok canayakin davrandılar ama ilerleyen günlerde ben bunu yerim çok lezzetli duruyor muhabbetleri dönmeye başladı kafesi kucağıma alıp yatiyordum. Kyk da üst üste 4 gün et içeren bir yemek yayinlamadilar 5.gun kuşum kayboldu ortadan ve 5kisi artık et muhabbet yapmiyodu. Kuşum nerde dedim ne bilelim biz dediler. Koğuş ağası popays yedik falan diyordu anliycaginiz kusumu yemişler ben bunları nereye şikayet edicem

  • Jwthh kullanıcısına yanıt

    Eksik vardır illa ama bulamıyorum :D Teşekkürler  

  • MALESEF EYÜP B TRIBINE GİRDİM



    Forumdaki matematik efişinadoları sayesinde yaklaşık 1 sene önce Eyüp hazretleri ile YouTubeda tanıştım. Kendisi üst düzeye anlatma triplerine girdiğini her videoda söylediği için ve ben de videolarında anlamakta problem çekmediğim için kendimi üst düzey olarak düşündüm. Beni yanıltmakla kalmayıp büyük bir rahatlığa kapılmama sebep oldu. Kendisi grip olduğu zaman bile forumda onun adıyla başlık açtığım zaman ve geçmiş olsun dediğim zaman sizlerden linç yedim. Ama artık yeter. Eyüp B tribi enfeksiyonu kapmış bulunmaktayım. Murat abi var vanlı kağıt topluyor 2 sene önce doğalparkta tanıştık bir dal sigara istemişti vermiştim. Geçen gün otobüste gördü beni. Yanıma geldi sarıldı nasılsın dedi bir dal sigarayı o uzattı bu sefer almadım. İşe girmiş güvenlikte çalışıyom maaşım iyi kalacak yerim de var dedi valla çok sevindim. Adam unutmamış beni görünce hatırladı geldi sarıldı çok sevindim valla. Neyse beyzadenin ordaki Tekelden kentkarta para atacaktım yanımda arkadaş da var bir bilmişlik atalım dedim abiye 5 lira uzattım. Arkadaş da aynı. Ordaki bi abi heralde acıdı ya da bilmiyorum ne olduysa 20ye tamamla ikisini de dedi ben ödeyeceğim dedi. Valla çok hoşuma gitti bu jest. Bana direkt 50 lira verse belki bu kadar sevinmezdim. İçinden geldiğini hissetmek ve gerçekten beklemediğim bir anda olması beni fevkalade mutlu etti. Çorba içtim bir de yarım porsiyon mercimek çorbası 10 TL aldı bence baya worth. Ekmek geliyo yanına turşu geliyo ekmekle doyuyor zaten karnın 10 TL baya iyi fiyat. Hem her gün döner yiyiyoz karnımıza sıvı bir şeyler de girmiş oluyor. Apo var benim yakın arkadaş şokta çalışan bir abiyle samimi olduk gide gele abi İngilizce öğrenip kaçmaya çalışıyor bize kurs için gidecek yer sormuştu biz de internetten halledersin parayı harcama boşuna dedik. Gitmiş amerikan kültüre yazılmış 100 ders 10000 TL diyo. Aslında beklediğimden iyi fiyat ama yine de internetten daha güzel öğrenilebilit diye düşünüyorum. Bir de 100 ders ama garanti konuşur musun konuşmaz mısın bilemedim. Konuşulur ya 100 ders @wk bir zahmet öğren bir şeyler. Öyle dewam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  •  

  • Elimde kırmızı şarabımla, felekten yayılan o dilber Kutup aurorası altında şezlonguma yaylanmış bir vaziyette iken, o suskun rüzgarın ani ivmesi üzerine bahçemdeki ağaçların yapraklarının titreşiminin üzerime saldığı melankolinin etkisiyle buradaki dostlarımı anımsadım. Geldiğimiz pozisyonlardan bağımsız olarak malcolmxreis'in kişilik gelişimime istinaden muazzam bir tesiri vardır.


    Bu gece özlem esiyor.  

  • pandie kullanıcısına yanıt

    Tüm sözlük ahalisine merhabalar...Daha fazla uzatmadan mevzuya girmek istiyorum.9.sınıf öğrencisiyim ve Türkiye'nin en başarılı 20 devlet fen lisesinden birinde okuyorum.Matematik/Fen Bilimleri'ne de,Sosyal Bilimler'e de ilgiliyim.Fakat mesleki anlamda kararsızım ve bu kararsızlık dönemimin yakın bir zamanda sona ereceğini düşünmüyorum.Bu karar süreci, 1-2 yılımı daha alacak gibi görünüyor.Yaşadığım ilde kaliteli bir Anadolu Lisesi olmadığı için bu okulu tercih ettim.Dediğim gibi, sayısal derslerde de başarılıyım fakat kendimi "Sözelci","Eşit Ağırlıkçı" veya "Sayısalcı" olarak tanımlayamıyorum.Fen Lisesi'nde zaten Fen Bilimleri'ne ve Matematik'e önem verildiği için sayısalda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Fakat kararımı sözel bir alan üzerinde verirsem sıkıntı olabilir.Bu tip okullarda sadece sayısal sınıfı olduğunu biliyorum.İleride Sözel derslere bireysel olarak çalışabilirim.Peki (dönemimde yapılacak yükseköğretime yerleştirme sınavı) sınavda hem sayısal derslerden hem de sözel derslerden başarılı bir sonuç çıkarırsam birçok bölüme girebilirim değil mi? Bölüm olarak önümde birçok opsiyonun bulunmasını istiyorum."Fen Lisesi gibi müfredatı ağır bir okul türünün öğrencisi olup ekstra derslere de bireysel çalışmanın doğuracağı ağır tempoya dayanıklı olduğunu düşünüyor musun?" gibi sorulara peşinen "evet." diyorum.sadece gerçekçi,akılcı bir tavsiye istiyorum.beni gerçekten bilgilendirecek bir tecrübenin tavsiyesini istiyorum.(Ha ben herkesin cevap vermesini istiyorum ama aranızda bu konuda yardımcı olabilecek birikimde olanlara özellikle vurguluyorum bunu.)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanirim mRNA asisi oldun
    dostum.

    Bu, ya Pfizer denen israil ajani ve ürettigi sIVI-HAARP kombiniyle müslümanlari ok etmek isteven güçlerin biyomedikal ayagi firmanin sivisindan kaynakli.
    Ya da ailene itaat etmeyerek yaptirdigin bu masonik asi nedeniyle (aileye itaati salik veren bazi ayetler: Bakara 33, Yasin 69, isrâ 52; hadisler: Tirmizì 31, Buhari 42) Cenab-1 Hakk tarafindan gönderilmis uhrevì bir uvaridir.
    Ey gaflet uykusundaki genç!
    Her türlü yasamis oldugun bu ezoterik, metafizik, paranormal vakanin sebebi Pfizer-Biontech adli illuminati oyunu sividir!
    Derhal vanlisindan dönesin die ben Forum-DH'ye gönderilmis bulunmaktayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocayla aramda geçen seviyesiz muhabbet, ne yapmalıyım?


    Gittim babam rakı seviyo benim rakı aldım. Groseriden aldım yakın bize. Gani amca var komşu o da istedi yaşlı polis herif dedim tamam para ver balkondan aşşağı bi baktım bizimki. Yanına gidim dedim montumu giydim bir de ne görim cebimde çınar yaprağı. Dedim gani amca paraya gerek yok rakı benden. Bizimkinin yanına gidiyom asansöre bindim 3d tyt çözdüm asansör inene kadar 7 test. Bizim ev yüksek 4. Katta o yüzden. İndim Messi kazandı gene öyle bi sevindim ki dedim olley be annem mantı yapmış gene. Eczaneye giderken bizimki de geldi işte. Gittim kon kondomları aldım çınar yaprağını bıraktım. Bizim araba opel grandland x mavi kasa full paket bir de polo istiyor annem 2015 model 1.4 otomatik. Seviyorum ya hayatı vallahi hocam.

  • pandie kullanıcısına yanıt

    TOGG ZAMMI HAKKINDA NAÇİZANE YORUMUM

    Merhaba ben Kadıköy Şalom Musevi Lisesinde müdürlük yapıyorum okulun önünde dursun diye alcaktık zam gelince arabanın parasını öğrencilerden çıkartıcaz biladerler! Vardır Araba TOGG yöneticilerinin bir bildiği Aracın rengini Oltu seçmiştik okulun israil menşei boyasına uysun diye bu arada zam haberinden dolayı başı ağrıyan olursa Ağabeyzol içmesini salık veririm biladerler. Öğrencilere %34.8 zam yapıcaz zaten %24 yapıcaktık kalan %10.8 zam teslim tarihi olan 10 Ağustos 10/8 anlamındaydı Lütfen zammı gelir alın #TOGGMAĞDURLARI


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu diyenin de B0gaz1c1/15JulyMartyrs adlı sjw, liboş, anti-vatanperver yuvası foseptiğe girebilmek adına yanıp tutuştuğu gerçeği...


    Kız güzellemeleriyle bölüm seçen moronlara gelirsek... Jean Paul-Sartre'ın bir sözü vardır: Kes ağlamayı, sıkarım Baughlleaume'yi. Peki bu meşhur aforizmada atıf yapılan Baughlleaume nedir?


    Baughlleaume şudur: 19. yüzyılın sosyal ve politik çalkantılarıyla meşhur Paris'te kullanımı epey yaygın olan psikiyatrik ilaç. Bu ilacın en yaygın yan etkisi de şudur: Sosyal fobiye neden olmak.


    Sosyal fobi, esasında bir yan etkidir. Teknoloji 4.0 Devrimi sonrasıysa epey barışık hâle geldiğimiz bir garabet. Amerikanize bir garabet bu. Peki bundan nasıl kurtuluruz?


    Çözüm çok basit. Sigmund Freud'un Wahschlößung'unun 47. sayfasını (uyarı sonrası edit: baskınıza göre 48. sayfa da olabilir) açarsan şu sihirli cümleyi görürsün: Ich wöchle spazielle du ! Yani ezcümle Freud şunu tavisye etmekte: Forum hesabını derhâl sil, sonra da skt1r git!


    Saygılarımla,

    Dr. Oetkerden/Kreş Mantısı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 9 Temmuz 2023; 16:35:35 >




  • pandie kullanıcısına yanıt

    "COVID yok, PCR yalan.  "

    -Radja Nainggolan, Viral'den Anal'a, Karekök Kültür Yayinlari, sf. 31.

    Bu söz bir Nobel Tip Ödülü sahibine ait. Düz dünyaci, çip takacaklar kafasindaki paranoyaklardan degil hocam.

    Bu adama kulak verin lütfen. Kulak ver ki yeğen, prangalarindan kurtulasin. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardır Forum DH yönetiminin bir bildiği.


    Konuyu açan arkadaş! Hiç oturup düşündün mü, bu insanlar 0 siteden onca .gif'i araklarken niçin bunu araklamamış!


    Sebep şu:


    TCK'de Sanal Veriler Üzerinden İşlenen Suçlar ana başlığı altında toplanan 3169 sayılı kanun grubunun 7'nci maddesinin c fırkası gereğince:


    Sapan, ateşli sikah, kesici ve delici alet gibi cinayete teşebbüsü sembolize eden cisimlerin .gif, .jpeg. .doc, .docx, .fetö, .pkk dosya uzantıları üzerinden bir web sitesine tanımlanması maddî ve idarî birçok cezayla sonuçlanır.


    Şimdi anladın mı, ey kanun kural bilmez ahlâksız adam!


      





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.