Şimdi Ara

OJOOO İLE KISA ZAMANDA GÜZEL KAZANÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, yaklaşık 1 2 haftadır araştırma yapıyorum ve en çok kazandıran ptc sitesini buldum. Sitenin adı ojooo. Olay çok basit reklamlar zaten neredeyse bitmiyor, video ve görev bölümü falanda var. Sırf bunları yaparak günde 0.50ye kadar kazanabiliyorsunuz. Çekiliştede şansınız yavar giderse 2 3 dolar kasabiliyorsunuz 1 2 günde. Olay şu: ref kiralıyorsunuz ve birbirnizin refi oluyorsunuz. 1 ayda 100 refe ulaşmam hayli kolay. 100 reften sonrada oturduğunuz yerde günde 10 dolar!

    Size ref linkimi vericem. Ben premium üyeyim, bu linkle kayıt olursanız biraz daha fazla kazanırsınız. Ve size her türlü sorunuzda yardımcı olurum. BOL KAZANÇLAR :)))

    http://wad.ojooo.com/register.php?r=ZbjT3dTE0Q==

    https://www.youtube.com/watch?v=0UaYvTBFYBQ







  • Bu arada refim olarak kayıt olursanız sizden hiçbir şey eksilmez. sistem ekstradan size ve bana yadımcı olur sadece :)
  • Arkadaşlar benim linkimle üye olursanız sevinirim. Ayrıca linkimle üye olan arkadaşlara otomatik reklam tıklamayı öğretiyorum. Siz internette gezinirken reklamlarınız otomatik tıklanıcak
    REFERANS LİNKİM=http://wad.ojooo.com/register.php?ref=m0d3xl1453
    SKYPE = anlastayfur59@hotmail.com refimle üye olun skyptan bana ulasın otomatik reklam tıklamayı ve onun haricinde daha hızlı para kazanma yollarını anlatıcağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.