Şimdi Ara

Nvidia 8600 GT sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resimlerde de görebileceğiniz gibi ekranda çizgi çizgi karıncalanma tarsı şeyler oluyor. Sürücüyü kaldırınca olmuyor bu ancak doğal olarak çözünürlük 800*600 olduğundan kullanılacak gibi değil. Sürücüyü yükledikten sonra çözünürlüğü düşürmek fayda etmiyor. Nvidianın sitesinden ilgili kartın son sürücüsünü yüklemek de fayda etmiyor. Neden böyle oluyor, çözümü varsa nedir?

    Edit: Yukaridakilere ek olarak bazen de mouse imleci gözükmüyor.


    Nvidia 8600 GT sorunu
    Nvidia 8600 GT sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa0811 -- 10 Ekim 2020; 14:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kart ölmüş hocam geri gelmez artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Masaüstünde, dosya gezgininde falan normal bir sıkıntısı yok ama. Ayrıca bi 10-15 sn bekleyince kendine geliyor. Tabi her sayfada böyle bişey yapmam mümkün değil de. At çöpe diyosun yani :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa0811 -- 10 Ekim 2020; 12:53:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8600gt nin ati tarafındaki rakibi hd 2600 pro da başıma benzer olay gelmişti. Driveri kaldırınca bişey yok ama kurunca ekran kendi kendine kararıyordu.

    Temiz bir format atın ama KESİNLİKLE internet kablosunu bağlamayın. Windowsun otomatik driver yüklemesini engellemek için.

    En güncel driveri denemeyin 1-2 sürüm eski versiyonunu indirin.

    Format atamam diyorsanız ddu yükleyip güvenli modda ddu yu açın ve sildikten sonra yeniden başlatı seçin. Oda olmazsa sildikten sonra kapatı seçin. Ethernet kablosunu çıkarmayı unutmayın.

    Yukarıdaki çözümler işe yaramazsa kart gitmiştir. Gpu çekirdeğindeki lehimler atmıştır, bellekler bozulmuştur. Yada ekran kartının anakarta bağlanan kısma yakın küçük kondansatörler sök tak esnasında kırılmıştır ya da bozulmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni format attım zaten bunun için, tekrar atarım hocam problem yok. Tabi internet bağlıydı atarken. Dediğiniz gibi daha eski bir driver ile deneyeyim formattan sonra bakalım ne olacak?

    Edit: İnternet bağlantısı olmadığı halde temiz kurulum yaptım. Windows kendisi yinede bir driver kurdu. Aynı sorun devam etmekteydi. Daha sonra en güncel driver dan daha eski bir driver kurdum(340.52) ve hala bir değişiklik yok. Sanırsam kart çöp. Daha net anlaşılabilmesi için aşağıya bir görsel daha ekliyorum:

    Nvidia 8600 GT sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa0811 -- 10 Ekim 2020; 15:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.