Şimdi Ara

Nothing Phone 2a rekora koşuyor: 100 bin barajı aşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nothing Phone 2a rekora koşuyor: 100 bin barajı aşıldı
    Son dönemde adından sıkça bahsettiğimiz Nothing, merakla beklenen Nothing Phone 2a modelini nihayet kullanıcılarla buluşturdu. Kaçıranlar için Nothing Phone 2, rekabetçi fiyatı ve yenilikçi özellikleri ile ses getirmeyi başarmıştı. Serinin uygun fiyatlı sürümü ise, kısa sürede 100 bin adetlik satış barajını aştı.



    Nothing Phone 2a rekora koşuyor



    Nothing, daha önce X üzerinden yaptığı paylaşımda Nothing Phone 2a'nın 1 saatte 60.000'den fazla sattığını duyurmuştu. Bunun hemen ardından Nothing CEO'su Carl Pei, ilk günkü satışların 100.000 adedi geride bıraktığını bildirdi. Üstelik bunun 60.000'i yalnızca 60 dakikada kaydedildi. Akıllı telefonun detaylı sevkiyat rakamları ise paylaşılmadı. Ancak ülkemiz dahil olmak üzere büyük bir ilgiyle karşılandığı açık.






    Peki Nothing Phone 2a neler sunuyor?



    Bildiğiniz gibi Nothing Phone 2a, Nothing Phone 2'nin uygun fiyatlı bir alternatifi olarak tanıtıldı ancak 6,7 inç OLED ekran ve çift 50 MP kamera kurulumu gibi güçlü özellikleri koruyor. Üstelik Nothing'in Glyph arayüzü olarak isimlendirdiği ikonik işıklandırması bu modelde de yer alıyor. Diğer özelliklere gelirsek, Nothing Phone (2a), 6.78 inç büyüklüğünde Full HD+, 10 bit AMOLED ekran ile destekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Nothing Phone (2a) tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Bu kuruluma ise 8 GB ve 12 GB RAM seçeneği ile 128 GB ve 256 GB depolama alanı ve Dimensity 7200 Pro yonga seti eşlik ediyor.Kamara tarafında ise 50 MP ikili kamera paketine sahip olan Nothing Phone 2a, ön tarafta da 32 MP çözünürlüğünde selfie kamerası barındırıyor. Batarya ise 45 Watt hızlı şarj destekli 5000mAh kapasiteli. Tüm detaylara hemen üstteki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/nothing_phone_2a_sales_reach_100000_units_in_first_day-news-62000.php







  • Milyarlarca insan arasında azmış ... Türkiye de satıldı sandım ...

  • peki neyi var bu telefonun? ışıklandırma hariç?

  • wolferto kullanıcısına yanıt

    ters soralım. piyasadaki telefonların birbirinden ne farkı var? tasarımına kadar aynı. logosunu kapasan tanıyabiliyor mu kimse? en azından bu markanın bir imajı karakteri var. donanım zaten hepsinde hemen hemen aynı.

  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

    piyasadaki telefonların birbirinden ne farkı var mı ? 5bin tl lik telefon al geç ozaman :) imaji karakteri için telefon aliyorsan bol bol takı dükkanı geziyorsundur :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

    her fiyat segmentindeki ürünler hepsi birbitinin aynısı. Spekler aynı kameralar aynı. Marka yazmasa ayırt edemezsin. bunların üreticileri bile aynı. Adamlar sadece üretmiyor bu ürünleri geliştiriyor bile.


    Sen sanıyor musun Poco Xiaomi Vivo Realme Oppo birbirinden farklı firmalar?

    Bu firmalar sadece flagship ürünlerini kendileri yaparlar. Aşağıdaki ürünleri ise üretici firma fason hazırlar ve bu firmalara gösterir. Firmalar da bu seçeneklerden beğüğenir ve yap bana bir milyon adet şu renkte der yaptırır. Üretici firma müşterinin logosunu basar ve işletim sistemini giydirir. Onun dışındaki herşeyi üretici firma belirler. tasarımları da bu yüzden birbirine benzer.

  • wolferto kullanıcısına yanıt

    ters soralım. piyasadaki telefonların birbirinden ne farkı var? tasarımına kadar aynı. logosunu kapasan tanıyabiliyor mu kimse? en azından bu markanın bir imajı karakteri var. donanım zaten hepsinde hemen hemen aynı.


    Işıklandırma olayı Nothingin herhangi bir özelliğinden. Nothing bundan daha fazlası.


    Sizin dediğiniz şuna benziyor. Karalastik de topraktan çamurdan sudan ayakları koruyor pekala giyilebilir. Biz diyoruzki spor ayakkabı giyelim. Siz diyorsunuzki ne varki spor ayakkabının renklerinden başka.


    Nothing in yazılımı bir kere çok sadece ve bu yüzden çok akıcı. Donanıma yükü az ve donanımı sen kullanıyorsun android işletim sistemi değil. Bir diğeri de tasarımı ile de farklılaşıyor bir tarz yaratmış adamlar.


    Piyasada mükemmel telefon yok çünkü donanım olarak üç aşşağı beş yukarı herkes aynı şeyi yapıyor. Google Play store daki bir oyunu orta seviyedeki bir telefon ve yukarısı her zaman çalıştırır.





  • Eski nesil Snapdragon daha iyi bir tercih olabilirmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 15 Mart 2024; 21:37:30 >
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

    evet poco ve xiaomi ayri vivo realme oppo ayri.poco ve xiaomi arasindaki farklar: poco kamera tarafinda gucsuzdur islemci tarafinda fiyatina göre güçlüdür ekran tarafinda yüksek hz degerlerini destekler fakat xiaomi kadar ekran kalitesi ve cozunurlugu 2k 10 bit yüksek parlaklik flan tercih edilmez.vivo realme oppo oneplus un bulundugu bbk elecronic ürünlerin arayüzleri birbirine benzerdir bu dogal bi durum ama ayni özellikleri barindirmaz telefonun kabiliyetine göre degisir.her fiyat segmentinde telefonlarin ayni olmadiginin ispati olarak g99 islemcisinin fiyat skalasina bakarak anlayabilirsin.kimi telefon amoled tercih ederken kimisi ips ,kimizi 90 hz desteklerken kimi 120 yada 60 hz tercih eder.kimi çift batarya takip dusuk mah ama yuksek sarj hizi elde ederken kimide 6000 mah yapip dusuk sarj hizi yuksek kapasite tercih ediyor.kimi cift hoparlör kimi tek evet bu farklar ayni fiyat bandida bile olabiliyor.ayni modelin 4g ve 5g versiyonundan dolayi işlemcisi farkli oluyor.tasarimlari benzer değil artık standart bir telefonun olmasi gereken tasarimi bu çok baska bi tasarim ortaya cikamiyor.fakat yinede samsung orta seviyede bile daha az maliyetli centik ön kamera tercih ederken realme delik ön kamera tercih edebiliyor.senin dedigini omix gm vestel casper gibi firmalar yapar.redmi note 13 ile aynı baska bi tasarim gördün mü ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

    windows 11 ide cogu pc acar ama hepsi ayni performansa değil bir oyunu telefonda bir islemcide vulkan apisinde actin mi fazla performans verirken baska bir islemci kullanan telefonda hatta ayni modelin farkli islemcili versiyonlarinda opengl apisini actiginda daha performansli olabiliyor.vodafonedaki kasiyer kafasinda benle tartışma burası donanım haber forum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.