Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ksk_shadow Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
14
Favori
24.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pil kullanımı ile alakalı sorun var son sürümde. Şöyle ki özellikle youtube, facebook ve instagram uygulamalarında ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi arka planda sürekli çalışıp pili bitirme sorunu var. Eğer uygulamayı ayarlardan zorla durdur yaparsam arka planda çalışma duruyor ve pil daha uzun süre gidiyor ancak bunu her uygulamadan çıktığımda yapmak durumunda kalıyorum.


    Sizlerin pil kullanımını paylaşır mısınız aynı sorun var mı merak ediyorum.

    Nothing Phone (1) [ANA KONU]




  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorun bende gözükmüyor hocam. Ancak son zamanlarda ben de pil performansından memnun değilim açıkçası Nothing Phone (1) [ANA KONU]
  • baydemotr B kullanıcısına yanıt
    İlginç hocam. Belki resetlesem düzelir ama çok uğraştırır. Bir sürü veri,ayar vs var.

    Pil gerçekten kötü.
    Birde benim cihazda sorun var galiba. Eğer bir uygulama yanıt vermiyor veya donuyorsa telefon direkt restart oluyor.
  • Ben uzun süredir YouTube ve Instagramı browserdan kullanıyorum reklamsız ve arka plan da çalışma sorunu yok ayrıca bildirim vs olmadığından daha az bakıyorum. Sosyal medyada çok zaman geçiren arkadaslara tavsiye ederim. Ekranı 60 Hz yaptıktan sonra 7-8 saat ekran açık kullanıyorum ben bir fark hissetmedim 120 Hz göre.
  • nehuse N kullanıcısına yanıt
    Öyle de kullanışsız oluyor. Bir linke tıkladığımda geç açıyor. 120 ve 60 da aşırı fark yok ama uzun süre 60 da kullanıp 120 alınca da fark ediyor açıkçası.
  • Uygulamanın arka planda kapanması için uyku bekleme optimizasyonunu açabilirsiniz.
  • srht_cop S kullanıcısına yanıt
    Açık ama işe yaramıyor. Başka kimsede yok benim cihazda var sanırım. Bug olabilir. Büyük güncellemeler de hard reset yapmadım hiç.
  • Nothing Phone (1) [ANA KONU] şu ayarı da kontrol edin bakalım. Fark edecek mi?
  • Herkese Merhabalar,


    Ayrıntılı batarya kullanımı ile alakalı istatistiklere ait detayları ben de paylaşıp katkıda bulunmak istedim;


    Ben ağırlıkta Mobil veri ile kullanıyorum ve genelde hotspot, film izleme, mesajlaşma amaçlı. Sosyal medya uygulamalarını uyutup arka plan verilerini de kısıtlıyorum gerektiği zaman açıp bakıyorum sadece.


    Android 14 için çekincelerim vardı o yüzden de uzunca bir süre bekledikten sonra güncelledim. Burada bir arkadaş cihazın 60hz'de de güzel çalıştığından bahsetmişti.


    Sonrasında güncelleme yapıp 60hz'de kullanmaya başladım. Gerek bekleme gerekse ekran açık sürelerde cihaz enteresan bir şekilde harikalar yaratıyor. Burada


    iki farklı kullanım senaryosuna göre ekran sürelerimi paylaşıyorum bilgi amaçlı. Şu haliyle benim işimi ziyadesiyle görüyor.


    Bu arada neden 60hz diye soranlar, hatta "öyle tadı mı çıkar, hiç kullanma daha iyi" minvalinde cevap yazacak arkadaşlar için de şöyle bir açıklama yapayım;


    1 -Teknik neden, cihazın daha önce de bazı versiyonlarda karşılaştığım sorundan müzdarip olması yani sürekli olarak 120hz'de takılı kalması ve 120hz kullanırken de geçişlerde lag yapması.


    Görselliğe çok önem vermeyen biri olarak 60hz'deki geçişlerin de eski versiyonlara göre daha yumuşak olduğunu farkettiğimden mütevellit 60hz kullanıyorum ve bu beni rahatsız etmiyor.


    2 - Kişisel neden, cihazın 120hz'de takılıl kalmasından dolayı daha fazla batarya harcaması. Ki ben cihazı batarya odaklı kullanmayı seviyorum, animasyonların ve geçişlerin estetiğine çok takılmıyorum pilin


    uzun gitmesi daha çok önem arz ediyor benim için.


    Nothing Phone (1) [ANA KONU]


    Bu bir gün yoğun kullanım sabahtan akşama mobil veri ile izleme sonrası... Geceden şarja bırakılmış pil optimizasyonu açık ve tam dolu batarya ile... %90 mobil veri ile kullanım.



    Nothing Phone (1) [ANA KONU]


    Spontane %96'ya kadar doldurulmuş batarya ile 19 saat kullanım, 6 saat açık ekran. %80 mobil veri %20 wifi ile kullanım.


    Bu da 3. parti bir uygulamanın ölçümü. Pili kalibrasyon harici tam doldurmuyorum, geceden sabaha pil optimizasyonu açık ve tam dolu halde daha fazla ekran süresi verebiliyor. Ağırlıkta %20 ila %80-85 arası kullanırım.



    Saygılarımla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConroeMAC -- 31 Mart 2024; 10:50:25 >




  • Merhaba iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum ikinci el bir nothing 1 cihaz buldum 256gb biraz hırpalanmış türkiye cihazı kılıfsız kullanılmış doğal olarak kendime alıcam 8.500tl cihazıntavsiye eder misiniz şimdi elimde redmi note 11 pro var bunu oğluma vercem kendime de bu cihazı almak niyetindeyim oyun oynamam günlük kullanım sosyal sğ ve bolca konuşma WhatsApp kasada ezik var iki yerinde sizce almak mantıklı mı
  • Hasarı görmeden bir şey demek doğru olmaz ancak büyük bir kusuru yoksa fiyat güzel duruyor. Garantisi var mı yoksa yurtdışı cihazı mı?
  • Alt ve üst çercevede az ezik vsr birazda kılcal çizikler yurt içi teknosa ürünü
  • sozcan09 S kullanıcısına yanıt

    8500 tl ve teknosa ürünü ise hiç düşünmeden alın derim. ezikler rahatsız etmiyor ise. kılıfı internette orjinal bulabilirsiniz 100tl ye satanlar vardı.

  • sozcan09 S kullanıcısına yanıt
    Alınır hocam
  • Bende aranıza katılmış bulunmaktayım umarım pişman olmam yapmam gereken ayar düzenleme dilan varmı yada tavsiye edeceğiniz ikon ekran vs
  • Bildirim geldiğinde ikon üstünde sayı gösterme varmı aceba bulamadım böyle bi ayar
  • Birde ekran koruyucu ve kılıf nerden temin edebilirim tavsiye edeceğiniz ürün ve yer varmı
  • sozcan09 S kullanıcısına yanıt

    Nothing Phone 1 Case Clear Fiyatı ve Özellikleri Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa


    orjinal kılıfını buradan alın direkt.


    ekran jelatininde ise piyasadan içinize sinen bir jelatin olur. sonuçta ekran boyutları standart.


    Bu arada güncellemeleri kontrol edin. b ir hayli güncelleme çıktı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 3 Nisan 2024; 12:17:49 >
  • Gelen bldirimleri sayı şeklinde belirtme yokmu ben mi bulamadım ayarını
  • sozcan09 S kullanıcısına yanıt

    iphone gibi diyorsunuz sanırım. evet yok.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.