Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gxlyxlxylxg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48.405
Cevap
457
Favori
1.651.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2.el bir oled aldım kılıf ekran koruyucu vs tavsiyelerinizi alabilirmiyim uygun fiyatlı mümkünse

  • Reo* kullanıcısına yanıt
    O ülkeler için ayrıca gift card da satılıyor demek o. Sizin dediğiniz konuyla alakası yok
  • azizcan79 kullanıcısına yanıt

    https://www.nintendo.com/pt-br/store/products/dying-light-definitive-edition-switch//


    Buraya göre türkçe dil desteği yok, ingilizce oynayabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reo*

    Arkadaşlar merhaba e price sitesinde bazı ülkelerin yanında kart işareti ve " gift card available " yazısı var. Örnek olarak Zelda botw oyunu Japonya mağazasında diğer ülkelere göre çok ucuz. Buradan alsam, sadece gift olarak mı alabiliyorum? Kendi hesabımda kullanamaz mıyım ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Japonya mağazası kartınızı kabul ederse alabilirsiniz, son zamanlarda biraz sıkıntı yapıyorlar sanki. Gift card kontör gibi bir şey, o şekilde de mağazaya para yükleyebilirsiniz demek istiyorlar.

  • Arkadaşlar Japonyadaki switch almayı planlıyorum 7inch vergi iadesi ile 7500₺ civarına geliyor, ne dersiniz değer mi? Oyun fiyatları çok yüksek diye biliyorum ne önerirsiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: L-S-D

    Arkadaşlar Japonyadaki switch almayı planlıyorum 7inch vergi iadesi ile 7500₺ civarına geliyor, ne dersiniz değer mi? Oyun fiyatları çok yüksek diye biliyorum ne önerirsiniz?

    konsol için fiyat güzel... oyun pahalılığına tek ilaç çip... başka türlü oyunlar için dijital hesap takası vs ile ancak bi tık daha uyguna gelir..

  • konsolu almayı düşünüyorum da. tenis tarzı online spor oyunlarında oyuncu sayısı nasıl, oynayan var mı? online spor ve platform oyunlarını seviyorum ancak online olmalı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Falsoluserttop

    konsolu almayı düşünüyorum da. tenis tarzı online spor oyunlarında oyuncu sayısı nasıl, oynayan var mı? online spor ve platform oyunlarını seviyorum ancak online olmalı

    Hocam şöyle söyliyim nintendo switch sports ta ki oyuncu sayısı bi hayli az ben oynamak isteyince 20 dk da 1-2 maç buluyo bazen bulunca da adamlar oyundan çıkıyolar. Mario tenis te oyuncu sayısı daha fazla sports a göre
  • Beyler nette baktığımda ana menüde bir çok mod var ama ben yükledim sonuç bu şeklide. Acaba korsan diye mi anlamadım

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Oyunun base dosyasını kurmuşsun demo gibi birşey yani 9 GB boyutlu şuanda oyun full olması içn 21 GB güncelleme dosyasını da indirmen gerekiyor. Oyunun giriş ekranından dil seçeneklerinden oyunu Türkçe yapabilirsiniz bu arada


    Bu ekrandayken dil seçeneklerini açıp oradan Türkçe'yi seçebilirsin

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 11 Nisan 2024; 19:16:23 >




  • Switch benim ilk nintendo konsolum oldu. Daha önce hiç nintendo konsolum olmamıştı ve en son oynadığım mario, nes mario'ydu.


    Bu cihaz resmen oyunlardan aldığım zevki 100 kat arttırdı. Playstation'ı, Pc'yi resmen açmaz oldum aldığımdan beri. Oyunları çok kaliteli özellikle Odyssey.


    Oyunların fiyatlarının pahalı üzücü ama yapacak bir şey yok.


    Şu ana kadar 7 oyun aldım (Zelda BOTW-TOTK, Mario Odyssey-Wonder-3D World, Smash, Kart 8) var. 2 tane daha (New Super Mario Bros U, Pikmin 4) almayı planlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 13 Nisan 2024; 10:26:52 >
  • -Master kullanıcısına yanıt

    benim; game boy, game boy advance, game boy advance sp, nintendo ds, nintendo ds lite, nintendo dsi, new nintendo 3ds,new nintendo 3ds xl cihazlarım oldu sırasıyla


    ama halen şu mario oyunlarını oynarken aldığım keyif inanılmaz


    steam kütüphanem oyun yüklü açmıyorum ps5'i de elden çıkardım

  • Ben çok yeni bir switch oled kullanıcısı olarak gerçekten çok zevk alarak oynuyorum. Özellikle aile oyunları ve mario kart, smash bros gibi oyunlar arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz ve alternatifi olmayan oyunlar. Ama switch benim için bundan sonra hep olacak bir konsol olmakla birlikte ikinci konsolum olacak kalacaktır. Ps5 in oyunlarının bana verdiği o hazzı verebilecek bir konsol değil. Aslında bir karşılaştırma yapmak bile saçma. İkisi birbirinin muadili değil. Benim şahsi görüşüm switch tek başına yeterli bir konsol değil. Yanına xbox/ps5/pc gibi bir alternatifle birlikte gerçekten çok iyi sistem oluşuyor.
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Mario asla eskimeyen bir oyun serisi
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

    Ailecek bu aralar Everybody 1-2 oynuyoruz tavsiye ederim

  • gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt

    Çoğu switch kullanıcısının PS5'i var zaten ama açık söyleyeyim Switch oyunları çok daha kaliteli... Özellikle platform oyunu sevenler için bulunmaz nimet. Şahsen ne PS5'i ne de PS3'ümü açtım Switch aldığımdan beridir.


    First Party Switch oyunları tek kelimeyle müthiş özellikle. Sony'nin oyunları bana average oyunlar gibi geliyor, çıkan oyunlar öyle kaliteli değil. Bir Odyssey, Wonder'ın verdiği zevki hiçbir playstation oyunu vermemiştir şahsen bana.

  • -Master kullanıcısına yanıt
    Bende çok zevk alıyorum açıkçası switch exc. Oyunlarından ama Spiderman, TLOU, GoW, Rdr2, cyberpunk 2077 ve nicelerini oynamaktan da aşırı zevk alıyorum. Ben dediğim gibi bunlar birbirinin rakibi değil. Bunların hepsi çok güzel ve bunları yarıştırmak yerine oynayıp eğlenmeye odaklanmak gerekli.
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

    Mario oyunları kadar zevk aldığım herhangi bir başka oyun serisi yok şahsen (Crash Bandicoot var bir de ama artık cılkını çıkardım şu remake de 4-5 defa bitirip bir de 2 defa platinleyip/%100'leyince haliyle artık sıkmaya başladı).


    Her oyunu birbirinden ayrı güzel. İlk çıkan super mario bros 1985 bile hala eskimeyen bir başyapıt. Tek sevmediğim super mario 64 olabilir o da zamanında oynamadığımdan çünkü kamera kontrolü filan berbat kaldı ki oyun ilk 3d oyunlardan biri haliyle normal bence. Odyssey le beraber Galaxy'yi de oynuyorum (maalesef emulatorden oyunu Switch'de oynamak için 5200 tl vermem gerekiyor...) birbirinden çok farklı oyunlar resmen.

  • Konsolu alalı 2 hafta oldu gerçekten çok güzel oyunlar var, 8 yaşında ki kızım ile çok eğlenerek oynuyoruz. Kendim için aldım fakat çocuk uyumadan elime almam çok zor oluyor.


    Şuana kadar aldığım oyunlar bunlar, listemde de bazı oyunlar var. Liste dışında tavsiye ettiğiniz bir oyun var mı?


    Aldığım oyunlar;

    - Minecraft

    - Super Mario Bros. Wonder

    - Mario Kart 8 Deluxe

    - Super Smash Bros Ultimate

    - Nintedo Switch Sports

    - Pokemon Legends Arceus

    - Zelda BotW

    - Prince of Persia The Lost Crown

    - The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition

    - Just Dance 2024 Edition

    - Splatoon 3

    - Super Mario Maker 2


    Almayı düşündüğüm oyunlar;

    - Super Mario Odyssey

    - Animal Crossing: New Horizons

    - The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (BotW bittikten sonra)

  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt

    Mario VS Donkey Kong 2024 tavsiye ederim çok keyif alıyorum oynarken




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Nisan 2024; 21:53:51 >
  • 
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.