Şimdi Ara

nikon action zoom 10-22*50 cf dürbün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 nikon action zoom 10-22*50 cf dürbün

    üründe çizik vuruk nokta darbe yoktur. kutusunda duruyor.kullanılmadı. sıfır alsanız aynısı gelecektir.kozmetik olarak %100.



    https://www.letgo.com/item/durbun-nikon-action-zoom-10-22x50-cf-binocular-iid-1670858398


    Nikon Action Zoom 10-22x50 CF dürbünle her zum aralığında yüksek kaliteli görsellerin keyfini çıkarın. Porro prizmalarla inşa edilen dürbünler, net görseller ve parlak görüntüler sunar. Zengin özelliklere sahip dürbünlerde herkes için bir şeyler vardır. Dürbün, doğa izleme, yürüyüş ve seyirci sporlarını izleme gibi bir dizi açık hava etkinliği için kullanılabilir.

    Action dürbünleri 22x'e kadar büyütme oranına sahiptir. Elinizin altında bu kadar büyük bir büyütme varken, nesneye 22 kata kadar yaklaşarak parlak ve canlı görüntülerin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu özellik, yüksek aksiyonlu sporları izlerken çok yararlıdır, çünkü gerekli seviyeye hızlı bir şekilde yakınlaştırabilir ve ayrıntılı görüntülerin keyfini çıkarabilirsiniz. Görüntüler tamamen büyütüldüğünde bile sabit ve net kalır.

    Beden

    Nikon Action Zoom, şık ve sofistike bir gövde tasarımına sahiptir. Dürbünler, sağlam bir tutuş sağlayan kauçuk zırhla donatılmıştır. Kavrama yeri rahattır ve ellerinizi zorlamadan dürbünü saatlerce tutmanıza olanak tanır. Dürbün, 2 görüntüleme silindiri arasında bulunan bir merkez odağına sahipken, diyoptri ayarı sol göz merceğinde yer alır.

    Nikon dürbünler, gözleri yormayan yumuşak vizör lastiğine sahiptir. Dürbünler, darbeye dayanıklı oldukları için dağ gezileri veya trekking için ideal bir yol arkadaşı olabilir. Mevcut bu özellik sayesinde, ne kadar yoğun olursa olsun, dürbününüzün bakımı konusunda sürekli endişelenmenize gerek kalmadan herhangi bir aktivitenin keyfini çıkarabilirsiniz.

    Nikon Action dürbünler sırasıyla 193 X 197 mm genişlik ve derinlik boyutlarına sahiptir. Sadece 1025 g ağırlığındaki bu dürbünleri bir sırt çantasına veya seyahat çantasına kolayca koyabilirsiniz.

    Performans

    Nikon dürbünleri 10x ila 22x arasında değişken yakınlaştırmaya sahiptir. Geniş yakınlaştırma aralığı, net ve odaklanmış görseller üretmek için bir nesneye kolayca odaklanmanızı sağlar. Güç ayarlarını herhangi bir güçlük çekmeden hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Mekanizma her mesafe için pürüzsüzdür ve özellikle geniş ortamlardaki nesneleri görüntülemeye yardımcı olur.

    Dürbünler, 50 mm objektif merceğe sahip oldukları için parlak ve canlı görüntüler sunabilmektedir. Lensin geniş çapı, dürbün içinde ışığın etkili bir şekilde iletilmesine yardımcı olur. Nikon Action Zoom'u 5 mm'lik bir çıkış göz bebeğine sahip oldukları için sanat sergilerine, müzelere ve hatta rock konserlerine taşıyabilirsiniz. Bu kalite, düşük kaliteli görseller konusunda endişelenmenize gerek kalmadan dürbünü şafaktan gün batımına kadar kullanmanıza olanak tanır.

    Nikon dürbünleri, diyoptri ayarlı bir merkez odaklamaya sahiptir. Herhangi bir nesne, ne kadar uzakta olursa olsun, merkez odağı ayarlanarak kolayca görüntülenebilir. Üretilen görüntüler her seferinde parlak ve sabittir. Odakta daha fazla ince ayar yapmak için, göz farkını düzeltmek için diyoptri ayarını kullanabilirsiniz. Nikon Zoom dürbünleri 15 m'lik bir yakın odaklamaya sahiptir.

    Nikon Action dijital fotoğraf makinesi 8.6 mm büyüklüğünde bir göz-dürbün mesafesine sahip. Bu özellik, gözlük takanlar için yorucu olmayan bir izleme deneyimi sağlar. 3,8° görüş açısına sahip oldukları için bu dürbünleri ormanlar, plajlar ve çayırlar gibi geniş ortamlarda zahmetsizce kaydırabilirsiniz.

    Nikon Action CF dijital fotoğraf makinesi çok kaplamalı objektiflere ve prizmalara sahip. Kaplamalar, görüntülere keskinlik, kontrast ve doğal tanım katar. Bu dürbünler, yansımaları ortadan kaldırabildikleri ve güneşin sert parıltısını saptırabildikleri için gün içinde herhangi bir zamanda kullanılabilir.

    Hayvanları doğal ortamlarında izlediğinizde, mükemmel anı görmek için uzun süre beklemeniz gerekebilir. Tripod alıcılı bir dürbün, hem ellerinizi hem de vücudunuzu daha az zorlayarak hobinizi sürdürmeyi çok daha kolay hale getirir. Nikon CF dürbünler, tripoda monte edilebildikleri için saatlerce sabit, sarsıntısız görseller sağlayabilir.

    Satın Alma Rehberi

    Kuşlar ve hayvanlar gibi hızlı hareket eden nesneleri görüntülerken, değişken yakınlaştırma sunan bir dürbün kullanmanız gerekir. Nikon Action Zoom 10-22x50 CF dürbün, geniş bir zum aralığına ve her gezinizi heyecan verici hale getirebilecek diğer birçok özelliğe sahiptir. Dürbün, kamp ve dağcılık gibi aktiviteler için de kullanılabilir.



    Özellikler :


    - Parlak görüntü için çok katmanlı kaplamalı lensler

    - Tüm büyütme oranlarında keskin görüntüler için üstün optik tasarım

    - Konforlu tutuş, şok direnci ve sağlamlık için kauçuk zırh

    - Hassas yakınlaştırma

    - Sofistike tasarım

    - Geniş kayış

    Teknik Özellikler


    Büyütme (x): 10.22

    Mercek çapı (mm): 50

    Açısal görüş alanı (Görünür/ derece): 3.8

    Açısal görüş alanı (Görünür/ derece): 38.0

    1,000m’de görüş alanı (m): 66

    Exit pupil (mm): 5.0

    Göreli parlaklık: 25.0

    Eye relief (mm): 8.6

    En yakın odak uzaklığı (m): 15.0

    Ağırlık (g): 1,025

    Uzunluk (mm): 197

    Genişlik (mm): 193

    Tip: Porro


    nikon action zoom 10-22*50 cf dürbün


    nikon action zoom 10-22*50 cf dürbün


    nikon action zoom 10-22*50 cf dürbün


    nikon action zoom 10-22*50 cf dürbün



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.