Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: supressor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.502
Cevap
87
Favori
95.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shotgun sevenler şu yeni gelen kiti denesin, lockwood mk2 akimbo shotgun yapıyor baya eğlenceli.



    SaintWOHOOOOyoutube
    new AKIMBO SHOTGUN is BROKEN in MW3! (Best LOCKWOOD MK2 Class Setup) - Modern Warfare 3 0:00 LOCKWOOD MK2 Gameplay MW3 11:58 LOCKWOOD MK2 Class 1 MW3 #ModernWarfare3 #MW3 #CallofDuty This video covers: akimbo shotgun mw3,mw3 akimbo shotgun,mw3 jak wardens,jak wardens mw3,jak wardens,lockwood mk2 conversion mw3,mw3 lockwood mk2 conversion,lockwood mk2 conversion kit,lockwood mk2 conversion kit mw3,mw3 lockwood mk2 conversion kit,best lockwood mk2 class setup,best lockwood mk2 setup,best lockwood mk2 class mw3,best lockwood mk2 class setup mw3,lockwood mk2 mw3,mw3 lockwood mk2,mw3 lockwood mk2 class,akimbo model 1887,lockwood mk2 class,modern warfare 3,mw3
    https://www.youtube.com/watch?v=errpqBWOdog
  • I.K. kullanıcısına yanıt

    Edge in etkili olduğu nokta kayma ve zıplama tuşlarının arka pedallara aktarılması sayesinde daha konforlu bir oynayış sağlıyor olması. Bu oyunda özellikle gunfight'larda zıplamadan ateş edersen karşındaki kötü bir oyuncu değilse rahmetli oluyorsun, Normal kol ile zıplama, kayma gibi aksiyonlar işkenceye dönüşür, lakin ben düz oynarım kralım, kendimi geliştirmek istemem haftada bi açar 30 dakika oynarım diyorsan kutudan çıkan kol bir ömür götürür.

  • Bayadır Edge kullanıyorum. Uzun dönem kullanım sonrası yorumum: illa rekabetçi olacağım demiyorsanız gereksiz masraf. Arka tuşlara alışmak cidden çok zor. Aim almanızı bozuyor. O tuşları kullanacağım diye aim alamıyorsunuz adam akıllı. Kol ağır ve şarjı çok çabuk bitiyor. YouTube izlerken kolu kenara koyuyorum orada bile ciddi bir pil tüketimi yapıyor. FPS oyunlar için sağ analog hassasiyetini yükseltiyorum onun dışında dualsense'den ekstra bir artısını göremedim. Yarış, spor, hikaye vs. ağırlıklı oyunlar oynuyorsanız almanıza hiç gerek yok.


    Ayrıca drift problemi yaşadım. Ekstra 1 tane analog modülü almıştım. Belirli bir süre sonra onda da drift problemi oldu. Edge alırken amazon üzerinden ekstra modül de sipariş vermeyi unutmayın. Lazım olacak illa ki :)

  • Rated kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz hiçbir şeye katılmıyorum. Sadece online oynamayanlar için gereksiz buna katılabilirim. Size uymayan her şey bana gayet iyi geliyor. Arka tuşlara alışmak bir ay sürdü. Bunun ayarları var YouTube da. Sniper için farklı ayar açıyorum tetik için. Ayrıca ben Kablolu kullanıyorum şarj derdim de yok. Input değeri de düşük oluyor böylece. Malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi biraz daha. Haricinde memnunum. Drift sorunu da yaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theKing_90_03

    Söylediğiniz hiçbir şeye katılmıyorum. Sadece online oynamayanlar için gereksiz buna katılabilirim. Size uymayan her şey bana gayet iyi geliyor. Arka tuşlara alışmak bir ay sürdü. Bunun ayarları var YouTube da. Sniper için farklı ayar açıyorum tetik için. Ayrıca ben Kablolu kullanıyorum şarj derdim de yok. Input değeri de düşük oluyor böylece. Malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi biraz daha. Haricinde memnunum. Drift sorunu da yaşamadım.
    Ben kendi tecrübemi ve yaşadıklarımı paylaştım. Benim başıma geldi diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok pek tabii. Sizin başınıza gelmedi diye de kimsenin başına gelmez diyemeyiz. Alıştıysanız ne güzel. Ben alışamadım. Drift sorunu yaşamazsınız umarım. Çok can sıkıcı oluyor çünkü. Bir analog modülü bozuldu diğerini bekliyorum. Salonda oynuyorum ben evin ortasından kablo geçmesi hoş bir görüntü olmuyor. Şarjı biraz daha fazla gidebilirdi. Yurtdışında olsa alıp geçersin ama Türkiye ekonomisinde az buz bir para değil.




  • Selamlar herkese ; şuan indirimdeyken Insurgency Sandstrom oyununa şans verin derim arkadaşlar; alışınca çok keyifli oynanışı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidavcak -- 10 Mayıs 2024; 10:50:18 >
  • gidavcak G kullanıcısına yanıt

    1200 tl ye düşmüş. Deger mi bilemedim?

  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    500 tl idi standart sürüm
  • Rated kullanıcısına yanıt

    nişan alma ve ateşleme tuşunu r1 l1 yapıyorum gayet güzel

  • Oyun psn store'da an itibarıyla 1.299 TL oldu. almak isteyenlere duyurulur.

  • Call of Duty: Modern Warfare III & Warzone - Season 4 BlackCell Trailer | PS5 & PS4 Games


    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-modern-warfare-iii/ Your opponents souls are yours for the taking ✳️ Take your moves to the next level 🗓️ #ps5 #ps5games #ps4games #ps4 #cod #callofdutymodernwarfare3 #callofdutywarzone
    https://www.youtube.com/watch?v=fzSIsBe733Y
  • Arkadaşlar şu an hangi silahlar daha iyi bayadır oyuna girmiyordum
  • supressor kullanıcısına yanıt

    dün yeni sezonda başladı, metaları bilen arkadaşlar varsa bizi de bilgilendirsin.. :D

  • yasintcl Y kullanıcısına yanıt
    Striker-Superi 46-SVA 545 Absolute Meta
  • kar98 için Modern Warfare 2019 u Playstation 5 ten silip Modern Warfare 3 ü tekrar yükledim kar98 candır oyanır abi kar98 için bu oyun oynanır özellikle Shipment te çoştururuz gibime geliyor

  • Sec hakka talip çıkarsa iki ortak alalım indirimdeyken  

  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt
    Striker hangisi normal olanmı 9 olanmı
  • Arkadaşlar şu an herkeste bedava verilmiş battle pass aktif sanırım. Ben parayla almadım, nasıl kullanıldığını da hiç bilmiyorum. Kar98'i almanın yolu nedir kısaca? Oynarken gelen 1 saatlik battle pass aktif etme hediyeleri falan da var işe yarar mı?
  • supressor kullanıcısına yanıt
    İkisi de iyi. Düz olan daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.