Şimdi Ara

Metro Exodus'un yapımcısı 4A Games, yeni bir oyun geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dmitry Glukhovsky'nin romanından esinlenilen başarılı FPS oyunu Metro serisinin yapımcısı olan 4A Games, web sitesinde yayınladığı iş ilanlarına göre yeni bir oyun için kolları sıvamış gibi görünüyor. En son 14 Şubat 2019 tarihinde Metro Exodus ile oyun severler karşısına çıkan firma, verdiği iş ilanlarına bakılırsa yeni bir AAA oyun için kalifiye eleman arayışına koyulmuş.

    4A Games görsel şölen yaşatmayı hedefliyor


    Yapımı planlanan oyun için henüz yolun başında olduğu düşünülen firmanın kendi web sitesinde yer verdiği iş ilanları arasında oyun sistemleri tasarımcısı, kıdemli oyun tasarımcısı, kıdemli teknik sanatçı, yaratıklar konsept sanatçısı ve çevre konsept sanatçısı gibi pozisyonlar bulunuyor. Son iki pozisyon için yazılan "tercihen FPS oyunları için tutkulu olması" maddesi ve ilanda yer alan "yaratık" kelimesi firmanın kendi tarzından uzaklaşmadığını gösterir nitelikte. Verilen iş ilanlarının detayında oyunun 4A Games'in dahili motoru üzerine kurulacağı belirtilmekte. Ayrıca "kıdemli teknik sanatçı" ilanının içerisinde yer alan "Şimdiye kadar görülen en canlı video oyunu ortamlarının yaratılmasına büyük katkı sağlayacak bir Teknik Sanatçı arıyoruz" ibaresi 4A Games'in görsellik üzerine fazladan mesai yapacağının sinyallerini veriyor.
    Metro serisi ile görsel anlamda rüştünü ispatlayan firmanın, yeni nesil konsolların da imkanlarını kullanarak bahsi geçen yeni oyununda da görsel şölen yaşatacağını tahmin etmek güç değil.



    Kaynak:https://www.4a-games.com.mt/careers
    Kaynak:https://gamingbolt.com/metro-exodus-developer-4a-games-new-ip-will-be-an-fps-job-ad-suggests







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.