Şimdi Ara

Merve Dizdar’dan Türk sinemasına büyük onur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuşmasını dinlemesem takdir ederdim ama nefret saçan birisinin aldığı ödül umrumda olmaz. O nefretle hayata tutunmaya devam etsin.

  • haklılık payı yok değil. amaa


    okuduğu konuşma metni ona ait görünmüyor. sanki son anda birisi, aceleyle küçük bir kağıda bir şeyler yazıp eline vermiş gibi. çünkü o kağıttakileri en az iki kere okuyan biri, heyecanlı da olsa acemi de olsa okuma hatası yapmazdı.


    içerik olarak da tamer karadağ demiş zaten, sanatçı ne dediğini, diyeceğini iyi bilmeli. haklıyken haksız duruma düşmek var. geneline bir konuşma yapamadığı için taraflı, haksız ve sanki ülkemize itham edercesine bir açıklama olmuş. onu bu açıklaması nedeniyle ayıplıyorum. ayrıca bir erkeğin haksız yere taciz ile suçlanması üzerine bir dizi de rol oynadığını da kendisine hatırlatmamız gerekiyor. kendisi iyi rol oynamış olabilir ama kötü roller veya kazaya kurban giden erkeğin başına gelenlere de bakarak empati yapması gerekirdi. taraf tutmuş..   





  • Terör seviciler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    2 kelime dahi edemedi üstelik yazılmış metindi kusura bakmasında nuri bey yoldan geçen birini oynatsa sonuç aynı olurdu ödülü oyuncu değil film aldı. 

  • İki ifade tartışma yaratıyor: Biri, "Yaşadığım coğrafya." Diğeri de "Türkiye." Bu ikisini söylemeden de olur muydu, orasını bilmiyorum ama merak ediyorum. Hani, suyu bulandıran gerçekte kim? Okunan metin, Merve Dizdar'ın eline sanki o anda tutuşturulmuş. Zaten okuma antrenmanı bile yapmamış gibi geldi bana. Merve'ye yüklenmenin anlamı yok. O metni kim hazırlamışsa kompleksli olan o. Ama Merve bunları bildiği halde tepkisini koymamışsa o zaman başka. Böyle metinleri oyuncular yazmaz bence. Ben Merve Dizdar'ın oyunculuk başarısını tebrik ederim. Evet, anlayana talihsiz bir açıklama olmuş ama her şeyi birbirine karıştırmamak lazım.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    aslında söylenmesi gereken buydu. 


    Abdurrahman Uzunyoutube
    Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar soruyorum sana neden Fransızların gözünün içine bakıp aldığın o ödülü Fransa’nın sömürdüğü, soykırım yaptığı Cezayir’deki kadınlara armağan etmedin! Neden evlatları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerine Şehit Aybüke öğretmene hediye etmedin? KATIL: https://www.youtube.com/channel/UC6VKNvOHFbjj41jiSQ5wfAw/join Kanalımıza abone olmayı, videomuzu beğenip yorum yapmayı sakın unutmayın. Kanalımıza abone olmak için TIKLA: https://bit.ly/2WHTjrt Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip edebilirsiniz... Twitter: https://twitter.com/uzunabdurrahman Instagram: https://www.instagram.com/abdurrahmanuzun/ Facebook: https://www.facebook.com/uzunabdurrahman/
    https://www.youtube.com/watch?v=gHKnbj_QwWE
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.