Şimdi Ara

Maksimum 150 Bin TL İle Motor Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. TK03 model motorumu dün 50 bin TL'ye(5500km'deydi ve ekstraları çoktu uygun gitti ama neyse) satmış bulunuyorum. 130-140 maksimum 150 bin TL bütçe ile sıfır motosiklet arıyorum(sıfır takıntım var maalesef). Aklımda Hero Xpulse 200(2023 veya 2024 model) ve Honda CB125F var. Evet Honda biraz pahalı, daha güçsüz ve daha şehir içi ama Honda sonuçta diye düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Başka önerisi olan var mıdır. Bilerek Çin modellerine hiç bakmadım, artık ben sorunsuz bir motor istiyorum. Bajaj'ı ise ödeme yönteminden dolayı düşünmedim. Kredi kartına minimum 9 ve üzeri taksitle almayı düşünüyorum. CB125F hangi bayiyi arasam ellerinde olmadığın mayısta geleceğini söylüyor ama umarım yeni sevkiyat kapışılmadan ve fiyatı artmadan alabilirim.





  • Sıfır takıntın olmasaydı yamaha nmax önerebilirdim 2-7 bin kilometrelerde bulabilirsin çok değil bence bir araştır derim.

  • rayli82 kullanıcısına yanıt

    malesef hocam, bir de takıntımı aşsam bile ödeme yöntemi sıkıntıya giriyor bu sefer.

  • Honda pcx sıfır fiyatı bütçenize uygun ama bayilerde bulmak zor.Vitesli cf moto 250nk tarzı önermiyorum en nihayetinde çin motorudur eski kafayım japon japondur diyorum.

  • rayli82 kullanıcısına yanıt

    Bayilerde bulmak gerçekten zor hocam, cb125f için 5 civari ildeki bayileri aradım, mayısta geleceğini belirtiyorlar, fiyat asla belli değil aynı mı kalacak yükselecek mi, listeye yazdırma konusu da muamma, halihazırda listeleri zaten dolu ve yine fiyat garantisi yok. Ns200 veya xpulse 2023 model alacağım gibi bu gidişle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.