Şimdi Ara

Mafia II Bitirenler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
2
Favori
35.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce bitirdim. Müthiş bir oyun. Son zamanlarda oynadığım oyunlardan en çok zevk aldığım oyun diyebilirim
  • Oyun mükemmel.Sırf o oyun için ekran kartı almıştım.
  • Ya beyler ben de bitirdim de, şimdi GTA 4 ve Mafia II harici konusunu GERÇEK HAYATTAN alan ve free olarakta dolaşabileceğimiz başka oyun yok mu dünyada ??? Cidden çok garip.

    Sadece bu 2 oyun mu bu kadar serbestlik sağlıyor oyunculara ???

    Not: lütfen canavarlı, hayvanlı, yaratıklı oyunlar önermeyin. :) Far Cry'mış Crysis'miş hiiiç sarmıyor. Gerçek hayattan bölümler içeren oyunlar başka.
  • Beyler o en sonunda Vito joe yu nereye götürüyorsunuz gibisinden birşey dedi.Yanımızda ki adamda birşey dedi ve vito başını öne eğdi üzgün şekilde. O adam ne dedi? Ayrıca benm oyun bitti ama oyun ilerlemeye baktığımda %70 gösteriyor?Ve mafia3 ne zaman çıkacak.İlk defa 1 oyunu bu kadar çok sevdim.MAfia1 i oynamadan direk 2 yi oynamama rağmen
  • GTA'ya göre bazı olaylar çok daha iyi GTA 4'ü bile kaç kez bitirdim ama bu oyuna başladıktan sonra GTA'dan soğudum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkayboys

    Beyler o en sonunda Vito joe yu nereye götürüyorsunuz gibisinden birşey dedi.Yanımızda ki adamda birşey dedi ve vito başını öne eğdi üzgün şekilde. O adam ne dedi? Ayrıca benm oyun bitti ama oyun ilerlemeye baktığımda %70 gösteriyor?Ve mafia3 ne zaman çıkacak.İlk defa 1 oyunu bu kadar çok sevdim.MAfia1 i oynamadan direk 2 yi oynamama rağmen


    yukarıda yorumum vardı ama bir kez daha söyleyeyim .. oyunun sonunda bunlar binadan çıkarken joe ile vito arasında bi konuşma geçiyor.Joe Vitoya onu öldürmesi için mafya babası adamın dünyalar kadar para-ev teklif ettiğini söylüyor.Joeda tabi arkadaşını satmamak pahasına kabul edermiş gibi yapıyor fakat yamuk yapıp mafya babasına sataşıyor.Sonra arabaya biniyorlar 'sözde' kadınlarla falan eğlenmeye gidecekler.O yaşlı adam vitoyla özel birşey konuşacağını söylüyor joe da öbür arabaya biniyor haliyle

    şimdi senin sorduğun soru'nun cevabı ;

    vito bir bakıyor joe' nun araba başka yöne sapıyor.Vito yaşlı adama bakıyor. (onun da bi consigliere falan olması lazım)Yaşlı adamda planda joe yoktu diyor.Yapılmış olan planıda tam olarak anlayamadım ingilizcem yetmedi ama ortada çok değişik bir oyun dönüyodu.Muhtemelen bunlar tek sağ kalan mafya ailesi oldu ve ülkeyi ele geçirdiler o yüzden




  • @34gta

    Sagol hocam yorumun için. 3 ne zaman çıkar acaba ilk defa bi oyunu bu kadar çok sevdim çok muhteşemdi
    Ayrıca türkçesini kurdum ama olmadı altyazıyı da açtım gene ingilizceydş oyunu ingilizce oynamış oldum 1 kerede türkçe oynamak istiyorum yapamadım. Ve de internette falan dh de falan gördüm de bunun başka mod'ları da varmış internette yapılmış.Yardımcı olabilir misin?
  • İlk çıktığında hemen indirip bitirmiştim.Gerçekten senaryo bakımından bir şaheser ilk oyunu oynamama rağmen ilk oyunun hikayesinide araştırdım gerçekten Vito ve Joe ile ilk oyundaki karakterimizi vurmamız müthiş hem bu sahnenin ilk oyunun sonunda olması ayrı bir güzellik.2K 3.oyunda Joe ile ilgili böyle birşey yapabilir (öldüyse).3.oyunda GTA 4'deki gibi büyük bir harita ve istediğimiz zaman göreve gitme olsa tadından yenmez.2K ve Rockstar ne yapsa oynanıyor arkadaş.Sırada L.A. Noire var.
  • ya arkadaşlar bn bu oyunu türkçede bitirdim ingilizcede bitirdim son bölümde henry yi öldürdükleri için o chinliyi öldürdüğümüz için bütün polisler ğeşimize düşüor we herkez de bizimle düşman oluyor sonradan leo bizden carlo yu öldürmemizi istiyor ki bizi polisler tutuklamasın daha sonra carlo yu öldürdüğümüzde leo sadece bize emir werdiği için joe yu öldürüyor bunun nedenide şu olabilir joe da bizim ortağımız olduğu için polisler onu yakalarsa bizi ele wericekti sandı kesin tabi carlo da yapardıda joe yapmazdı ama ginede öldürdü joe yu.Ve bence assassin's creed serilerinde olduğu gibi tam bittiği yerden dewam edebilir we ya joe ilen başlarız ilerki bölümlerde fln gösterirler lo dan intikam almaya çalışırız




  • Bende bitirdim ne olcak şimdi ? Başka eklenti gelir mi
  • Sonu acı vericiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bass system forever

    Sonu acı vericiydi.


    daha bitmedi sakin ol şampiyon Belki joe ölmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayboys


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bass system forever

    Sonu acı vericiydi.


    daha bitmedi sakin ol şampiyon Belki joe ölmez

    O ölürse oyun yapımcısını öldürek panpalar...
  • mafia 2 yi çok sevmiştim bence mafia nın grafikleri gta 4 ü 5 e katlar ama mafıa da en kötü 35 fps den aşağı görmezken gta da 30 fps alıyorum en fazla normalde 20lerde geziyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MİY1988

    Ya beyler ben de bitirdim de, şimdi GTA 4 ve Mafia II harici konusunu GERÇEK HAYATTAN alan ve free olarakta dolaşabileceğimiz başka oyun yok mu dünyada ??? Cidden çok garip.

    Sadece bu 2 oyun mu bu kadar serbestlik sağlıyor oyunculara ???

    Not: lütfen canavarlı, hayvanlı, yaratıklı oyunlar önermeyin. :) Far Cry'mış Crysis'miş hiiiç sarmıyor. Gerçek hayattan bölümler içeren oyunlar başka.


    just cause 2 oynayabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRLoRd


    quote:

    Orijinalden alıntı: GreenStreet

    Joe'ya ne olacak çok merak ediyorum.İşin diğer tarafı Joe'yu neden başka yöne götürdüler.Acaba Vito'ya ihanet mi etti ? Vito hapisteyken annesini o mu öldürdü ? Mafia 3 kesinlikle çıkmalı.

    +1


    Ama Mafia 3 ü günümüze göre çekseler torunlar torbalar işin başın da bir kısmı Türkiye'de Tarlabaşı , Ayazağa , Başı büyük , Gaziosmanpaşa'ya falan dağılmış olsalar




  • Oyunda grafikler mükemmel. ama gerek araba kullanırken gerekse de çatışmalar sırasında birinci oyundan daha büyük bir başarı yok bence.. Bir iki film bölümünü hızlı geçtim ama gene de çoğunu senaryoyu da anlayabilmek adına izledim. Buna rağmen çok çabuk bitti. Toplam 10-11 saat harcadım ki bu süre bir oyunu bitirmek için çok kısa. Hatta bittiğine uzun süre inanamadım.

    Yapay zeka'nın "y"sini bile görmedim oyunda. Arabasıyla geçen bir adamı arabadan çıkarıp aşağı attım, dövüşmeye başladık, o sırada polis gelip ayırdı, arabanın sahibi arabasını bırakıp yürümeye başladı. Bir de birçok oyunda gördüğüm bizden korkunca çığlıklar atarak kaçan ama 10 saniye sonra elini cebine sokup ıslık çalarak yürümeye başlayan tipler burda da var.

    İlk oyunla bağlantı kurulması güzel olmuş. Hatta Tommy'i öldürmeye giderken (o sırada Tommy'i öldürmeye gittiğimizi bilmiyoruz) ilk oyundan çok sevdiğim bir müzik çalıyordu, çok hoşuma gitti. Mafya oyunlarında doğalarından ötürü bir sıkıntı var, oynadığınız adamın yükselip zenginleşmesini istiyorsunuz ama yükselirse görevlere gidemez (mesela godfather'da underboss olmuştuk hala tek başımıza mekan basıyorduk, kurgu olarak saçmaydı). Bana kalırsa oyun içinde yönettiğimiz karakterleri değiştirmek suretiyle bu sorun çözülebilir. Mesela Vito "capo" olur, sonra ona bağlı olan ekipte yer alacak olan joe'yu filan yönetiriz dövüşlerde.

    Sonuç olarak mafia 1'den sonra beklenti çok yüksekti, özellikle oynanabilirlik olarak bu beklentileri sağlayacak bir gelişme kaydedilememiş kanaatindeyim.

    Oyunun sonunu dinlediğim kadarıyla açıklayayım: Vito ile Joe Çinlilerin mekanını basınca Çinliler intikam istiyor, Leo Vito'ya daha önce hayatını borçlu olduğu için diyor ki: "Çinliler seni ve Joe'yu öldürecekler, ama sana borcum var ve arkandayım, seni Carlo'yu öldürmen şartıyla kurtarırım" diyor. Hatta ısrarla "bu son şansın" diyor. Daha sonra arabaya bindiklerinde Joe için "o anlaşmada yoktu" diyor. Muhtemelen Çinlilerle olan sorunu kapatmak için onu kurban edecek.




  • Az önce bitirdim oyunu %71de bitti fakat sonunun böyle bitmesini istemezdim arkadaşımla yollarımızın ayrılması gerçekden çok üzücü oldu :) ama devamı gelir diye tahmin ediyorum bu oyunun ve söylemek gerekirse çok hoşuma gitti grafiksel olarak görevleri , senaryoları gayet başarılı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 2 Haziran 2011; 22:13:34 >
  • mafia 3'de joe ölmesse iyi olur
  • Bitirdim ama oyunu nedense sevmedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.