Şimdi Ara

LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
49
Favori
42.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • notropil kullanıcısına yanıt
  • 77" G3 hiçbir yerde yok mu arkadaşlar, bulabilen var mı?

  • Beygirbey kullanıcısına yanıt

    83 inç olanı var hocam, 77 inç olana rast gelmedim.


    83 inç olanın fiyatı 230 ile 240 bin TL arasında.


    Kolay Gelsin. LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 


    LG OLED G3 TV (2023) ANAKONUwww.vatanbilgisayar.com
    LG OLED83G36 83inc 210 cm 4K OLED evo Smart TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-oled83g36-83inc-210-cm-4k-oled-evo-smart-tv-uydu-alicili.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel#odeme-secenekleri






  • 03.30.71 geldi. LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

  • Evdeki televizyonu değiştirmek için 2024 modellerini bekleyecektim, Mayıs sonu Haziran başı gibi geleceğini söylediler ama hem bu yeni modellerin daha fiyatlı geleceği, hemde Mart ayı içinde piyasaya sağlam zam geleceği haberlerini görünce daha fazla bekleyemedim. G serisi bütçeyi biraz zorlayacaktı.


    LG OLED 65C34LA ve LG Sound Bar SC 9S'i eksta indirimlerle birlikte 84 bine dört taksitte alıp televizyon ve ses sistemi olayını kapattım. Ayrıca 2 bin TL maximumdan para puan ve beş bin TL. PO'den yakıt hediyesi de var.


    Az önce TV'nin kurulumu yetkili servisçe gelip yapıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 20 Şubat 2024; 19:20:36 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın… LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 


    Çok iyi bir seçim yaptınız, C3 fiyatları normale döndü, bu fiyat aralığında alınacak en iyi TV diyebilirim, bütçesi yeten G3 bulursa hiç düşünmesin tabi…


    Öndeki koruma filmini servis çıkartmadıysa çıkartın ve OLED konusundaki testleri zaman kaybetmesen yapın. LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

  • Merhabalar. 4 Yıl 55 CX kullandıktan sonra duvarla aramda 4.5 metre olduğu için artık ps5 filan oynarken çok uzak kalıyordu. zevk almıyordum bunda dolayı Pazar günü 77 c3 modeli aldım, bu boyutun yeterli olacağını düşünüyorum.


    Fiyat olarak 122.000 e verdiler + 9.000 benzin kartı, birde ses sistemi sc9 mu ne verdiler 5bin e ama bende sn11r olduğu için onu almadım.



    Fakat evde 15 aylık bir oğlum var ve ekrana bişey atar die korkuyorum. koruyucu almayı planlıyorum ama oledde zarar veriyor diyenler duydum varmıdır böyle bir durum ve önereceğiniz bir koruyucu markası varmdır ?

  • Bende c3 modelini aldım. xbox için oyun yöneticisi ayarları ne olmalı, hepsini açık mı yapayım?

  • yolcum kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. G3 maalesef benim de bütçeyi aşıyor şu anda. C3 almayı düşünüyorum ama şu anda cs3 ler 64 civarında, aradaki 16-17k lık farkı vermeye değer mi? Ağırlıklı ps5 için alacağım. Kafa çok karışıyor çok teknik özellikler bilemedim.

  • Adocat kullanıcısına yanıt
    Bende kararsızdım, ta ki gidip mağazada iki modeli de yanyana görüp izleyene kadar. C3'ün ekranı ve sesi bana daha kaliteli geldi, ayrıca CS3 düz cam panel ekran, kenar koruması yok , C3 ise oled ekranın kenarları çelik çerçeve korumalı....
    C 3 modeli şuan teknosa ve mediamarkt mağazalarında 81 bin TL. , eğer mağazaya alıcı olarak giderseniz muhtemelen diğer sitelerdeki fiyatları da değerlendirip biraz daha indirim yapabilirler. Hepsiburada da 75 bin TL. olması lazım.
    Sonuçta nerden alırsanız alın kutuyu siz açmayacaksınız yetkili servis gelip açıp kuracak...
    Eğer ay sonuna kadar maximum kartla mediamark’tan alırsanız iki bin TL para puan alırsınız, ayrıca Lg de 5 bin TL. de petrol ofisinden yakıt veriyor. Benim yakıt puanım da kurulum yapıldıktan sonra petrol ofisi uygulamasına yüklendi. (CS3'te 75 bin limitini geçmediğiniz için para puanı alamazsınız)
    Teknosa, Vatan, Mediamarkt gibi bir teknoloji mağazasında iki modeli de görme imkanınız varsa gidip ikisini de görün, alıcı olarak son fiyatı isteyin. Böyle olunca iki model arasında fark 6-7 bine düşecektir. Bakın ben iyi bir pazarlıkla mağaza özel indirimi , ses sistemi indirimi vs.. adı altında yapılan indirimlerle LG C3 ve yirmibin TL’lik LG SC9S sound barı dört taksitte 84 bine aldım. (Hediye yakıt ve parapuan hariç)
    Görüp karar verme ve fiyat alma imkanınız varsa mutlaka yapın, muhtemelen sizde benim gibi tercih yaparsınız...

    İki gündür kullanıyorum, görüntü ve ses kalitesi ile çok memnunum iyi ki almışım dedirtiyor..


    LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 25 Şubat 2024; 12:25:39 >




  • Adocat kullanıcısına yanıt

    CS3 sadece MEA (Ortadoğu ve Afrika) bölgesinde satılıyor, onun için doğru düzgün incelemesi ve ölçümleri yok. C3’e göre en önemli farkı Brightness Booster özelliği yok, %20 gibi bir parlaklık farkı olduğu belirtiliyor bu özelliğin, dolayısı ile CS3 daha az enerji harcıyor ve ekran daha ince…

    Bunun dışında Always Ready ve Hands-free Voice Control yok CS3’te…


    Bizi adam yerine koymadıkları için TR sitesinde özellikleri bile boş, boyut ve enerji tüketim bilgileri Mısır ve UAE sitelerinde mevcut, Brightness Booster olmadığını da kutu üzerinde bu ibare olmamasından anlıyoruz (enerji tüketimi ve incelik de bunu doğruluyor), C3 kutusunda özellikle yazıyor. Tasarım farkı dedikleri, ekranın inceliği ve stand biçimi, ayrıca arka tarafı daha kalitesiz duruyor. Bu bilgileri TR LG’den alamıyorsunuz çünkü onların da haberi yok…

  • yolcum kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle doğru bir tercih, hem teknik hem de finansal olarak. LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

  • Beygirbey kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde var
    2024 üretimi olarak geldi
  • yolcum kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Mediamarktta şu anda 72.899 gece indirimi ile 65c3. Ben de alıyorum şimdi. İşbankası yok zaten bende. Petrol ofisi yakıtını da düşersek 67.899 a gelmiş oluyor güzel fiyat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adocat -- 26 Şubat 2024; 1:13:27 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam.

  • Adocat kullanıcısına yanıt

    Güzel seçim, güzel fiyat, hayırlı olsun... LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

  • Adocat kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın...LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

  • merhabalar, g4 türkiyeye geldiğinde şu anki g3 fiyatı ile mi çıkar ? 77 inc 150.000 civarında, 83 inç g3 şu an 229.000 TL mesela.


    geçtiğimiz yıllarda nasıl olmuştu bu fiyat politikası ?


    iphone'lardaki gibi mi mesela; yeni model çıktığında eskisinin fiyatını bi tık düşürüyorlar, yenisi aynı fiyattan satıyorlar.


    bende g1 55 inç var, 2 sene önce g2 'nin çıkmasına yakın sabredemeyip almıştım. pişman oldum açıkçası hem boyutu küçük geldi hem de acaba g2'yi mi bekleseydim diye içimde ukte kalmıştı. 77 veya 83 inç olarak büyütmeyi düşünüyorum şu an.


    fiyatlandırma hakkında geçmiş yıllarda ne olmuştu bilgi verebilecek olan var mı ?

  • the serpent T kullanıcısına yanıt

    kimse yanıt vermedi, kendi araştırmalarımı ve tahminimi yazayım en iyisi :)


    ABD 'de satışa ya da ön siparişe çıkmış sanırım ve fiyatı 6500 dolar, g3'e ise indirim yapmışlar 6500 doların üstünü çizip 5000 dolar yapmışlar.

    Vatan bilgisyarda güncel 83'' G3 fiyatı da benzer şekilde 270.000 TL 'den indirimli 229.000 TL şeklinde. Ki kur güncellemesiyle filan yuvarlak hesap 300 yaparlar onu bence.

    Yani en en iyi ihtimalle 83'' G4 Türkiye çıkışı 270.000 TL olur,


    Yeni modeller gelmeden, "stokları eritiyoruz.." minvalindeki bu indirimlerle almak yine en mantıklısı gibi. Ciddi fark var çünkü, yeni gelecek özelliklerle aradaki fiyat farkını tartınca yeni modelleri beklemek pek mantıklı durmuyor. Ne dersiniz ?

  • Merhaba g4 dana nasil ustun bir performans sunacak bilmiyorum gormek lazim . Ben 65 g3 aldim cok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.