Şimdi Ara

KYK Bursunun Erimesi ve Mehmet Kasapoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KYK Bursunun Erimesi ve Mehmet Kasapoğlu


    Arkadaşlar ben çok merak ediyorum. Bundan uzun yıllar önce kyk bursuyla altın dahi alınabiliyorken

    3 yıl önce asgari ücretin 3'de 1'ine tekabül eden KYK bursu,

    geçtiğimiz yıl 5'de 1

    2023'e girerken 7'de 1

    ve şuan verilen KYK Bursu asgari ücretin 10'da 1'ine tekabül ediyor.


    Çoğumuz üniversitede yapacaklarımızın hayallerini çöpe attık zaten, eve çıkmak olsun, şehir şehir gezmek olsun ancak şuan öyle bir hale girildi ki kyk bursuyla yemek yemek bile imkansız. Siz nasıl geçiniyorsunuz? Ya da bu Mehmet Kasapoğlunun utanmadan sıkılmadan müjde gibi tweetler atmasını, gereksiz sms'ler göndermesine nasıl karşılık veriyorsunuz. Üniversite öğrencilerinin hayatlarını yok ettiler bitirdiler.


    (burs ile hayatını idame ettiren, ailesinden para alamayan bir sürü öğrenci var. burs almayan öğrenciler yorum yapacaksa bunun bilincinde olsun)








  • Sadece öğrenciler değil tüm halk fakirliğe sürüklendi ama zaten gariban olan öğrenci daha da kötü bir duruma doğru sürükleniyor, kyk bursu alıp kyk yurdunda kalıyorum ailemle aram bozuk olduğu için de hiç para almadım ve geçinmek imkansız hale geldiği için part-time işe girmiştim,derslerle beraber goturemeyince işi de bıraktım hiç dışarı çıkmasan sıfır sosyallik devam etsen dahi kyk bursu temel ihtiyaçlara bile yetmiyor atıyorum deterjan alacaksın bir ton para kyk yemekleri zaten berbat porsiyonlar felaket az, yemekhaneden yemek çaliyordum yemeyen arkadaşımın hakkini yiyordum falan öyle anca hafif bir tokluk hissedersin,uzun lafın kısası kyk bursu hariç hiçbir yerden yardım almayan için helalinden yaşamak imkansıza yakın gerçi bu ülkede helal haram kavramı da anca fakire işler biz açlıktan yemekhaneden yemek araklariz suçlu oluruz kimileri milyonları cebe atar halk alkışlar, bu halka da bu yakışırdı zaten hep beraber uçurumdan aşağı son hızla düşüyoruz tutunacak bir dal bulanlar kurtulacak geri kalanlar dibi boylayacak bakalım biz hangisi olacağız.





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.