Şimdi Ara

Köpeğimizin eski sahpleri 4 sene sonra ortaya çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar konudada yazıldığı üzere 4 sene önce çaldırılan ve satılamayınca sitemiz yakınlarına bırakılan ve daha önce köpek bakım tecrübesi olan bze getirilen, tüm aramalara tüm uğraşılara rağmen sahipler ortaya çıkmayan köpeğimizin 1 hafta önce sahipleri ortaya çıktı. Önce yok almayız sizin olmuş artık bu diyen kişiler şimd işi yokuşa sürüyorlar. köpeği bzden almak için her türlü yolu deneyeceklerinin imasında bulundular. adli tatilde avukat bulmuşlar eski veterineri şahit olarak göstereceklermiş hatta çalan çocukları bile bulmuşlar !!!!! ne yapmam gerekir, köpeğimz 9 yaşına geldi ve ortalama ömürleri 10-12 yaş. tekrar ev değştrmesi onu ciddi manada piskolojik olarak çökertecektir.



  • İlginç bir durum oluşmuş. İçinde olduğumuz şu bayram günün de bir uzlaşma yolu bulsanız. Köpeği görmelerine, gezdirmelerine, hafta da bir kaç gün misafir etmelerine izin verseniz? Para peşinde değil de gerçekten, köpeği sevdikleri için yapıyorlarsa bir uzlaşı yolu bulsanız?

    Köpeğin aşı karnesi, belediye kaydı, mikro çipi varsa yasal olarak sizin malınız sayılır. Mahkeme, sıradan mal olarak kabul edip, çalıntı malı sahibine teslim ederse, yapacağınız bir şey de kalmaya bilir. İmkan varsa uzlaşma yolu bulmak en iyisi olabilir.

    Peki o aileyi, olayı mahkeme boyutuna taşımaya iten sebep ne acaba?
  • bzde uzlaşma taraftarıyız. şu anda şokmolmuş durumdayız. brden bire piskolojileri değişti. köpeğin durumunu düşündüklerini hiç sanmıyorum. evimizin br bireyi haline gelen bu canlıyı alıp onu üzerek verecekleri zararın farkında değiller sanırım.
  • mahkeme en az 1 yıl sürer. işin sonunda kazanacakları garanti değil. biz bu köpeği falanca yerden satın aldık dersiniz. iş daha da uzar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.