Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
29
Favori
101.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün gece sabah iş olduğu halde uzun suredir ilk defa uykudan feragat ettim. Basindan kalkamiyorum meredin. Ciktigi yil eski sistemle kor topal 20 30 fps demeden uc dort gun icinde 42 saat oynamistim. Simdi dip kose mumkun mertebe fast travel kullanmadan genis genis oynuyorum. Bu oyun cok baska. Surekli ekran goruntusu alip duruyorum. Dehset bir cografya tasarimi var. Orman modellemesi bir oyunda gorulup gorulebilecek en iyisi bence. Gercekten bir ormanda dolasiyormussun gibi hissettiriyor. Gun dogumu, yagmurlu hava, mesaleler, zifiri karanlik, yer sekillerinin dogal hissettirmesi, sesler falanlar filanlar resmen yukseliyorum oyuna. nefis nefis. Assassin's Creed Valhalla oynarkenki hisleri belki de daha fazlasini yasiyorum. Oyun da simdilik Valhalla ile cekisiyor zirve icin. Soyle bir 120 saat hedefliyorum ki dlcler ile bu sureye olagan bicimde ulasacagim gibi. Tek bir yan gorevi bile atlamayacagim. Oyle bir boyle bir diyalog yazimi da yok oyunda. Daha ansiklopediyi hatmedecegim ki kafadan iki saat de ona gider. Detay manyaklari nasil yaptiniz bu oyunu nasil.

    Gonul isterdi ki olumcul kip daha oynanabilir olsaymis da o sekilde oynasaymisim. Gerci gercek hayatta da 13. Yuzyil ortacag Avrupasinda 30 yasimi goremezdim muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Nisan 2024; 9:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    üstelik bu oyun 10 kişilik bağımsız bir grup tarafından yapıldı. bu oyun, hayatımda oynadığım en iyi oyun. rdr2 veya benzeri aaa oyunlardan daha çok keyif verdi bana. bu oyunla ilgili beni vuran şey ise, oyunun, sandbox'ın dibine vurmuş olması. oyunda her şey o kadar rastgele gelişiyor ki. aynı gerçek hayat gibi. ne bir rehber, ne bir scriptlenmiş oyun akışı hissi, sanki gerçek hayatın akışı bu oyuna uyarlanmış gibi. gece bir eve girio hırsızlık yaparken sanki gerçek hayatta hırsızlık yapıyormuşum gibi yaşadığım gerginliği başka bir oyunda yaşadığımı hatırlamıyorum. mesela rdr2 bu oyundan teknik olarak çok daha gelişmiş bir oyun belki, ama rdr2'de kcd'deki o doğal akış yok. rdr2'de her şey scriptlenmiş hissi veriyor. bu yüzden yapay bir izlenim veriyor. o yüzden kcd'nin verdiği zevk rdr2'den daha fazla. inşallah 2. oyunda batırmazlar, bu sefer oyunun yapımında 200-250 kişi çalışıyormuş. ilk oyun efsane olup da 2. oyunda batıran rezil eden yapımları da gördük (bkz. dying light)





  • LastStand L kullanıcısına yanıt

    "En iyi oyun." tabirine katılabilirim. Hakikaten benzersiz bir iş. Arkadaşlar triggerlanıyor ama Rdr 2 bir süre sonra koşa koşa adam vurduğumuz, Max Payne 3'ün western skini giydirilmiş hali gibi kalabiliyor. Valhalla ile çekişiyorlar işte benim için. Bilmiyorum Valhalla oynadınız mı, oynadınızsa da yorumunuz nedir. O oyun tabii daha arcade kaçıyor bu oyuna kıyasla. Yine de diyalog yazımı ve atmosfer olarak ikisinden birini öne koyamıyorum şu noktada. Tabii Kingdom Come henüz bitmedi, kafadan bir ayı var gibi görünüyor. Neyse ki evdeyim ve şimdi oyuna dalabileceğim. Keşke vaktim sınırsız olsa eski günlerdeki gibi.


    Bu arada 10 kişilik ekiple yaptıklarına emin misiniz hocam?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Böylesi Efsanevi ŞAHESERİ farketmene sevindim ! Bütün herkes FARK eder inşALLAH... Gezerken İyi techizatli olduguna emin ol :D Öyle bir yerde 3 armorlu'lar denk gelir.. Senden hizli koşarlar.. caresiz kalirsin. Uyandiginda bi donun kalir ahaha :D


    Oyunu 300 saat oynadim. Tekrar başlayacagim.Yakında


    Not :Oyunu 10 kişi yapmadı Kocaman bir oyun stüdyosunda yapildi :) 200 ila fazladan calişanlari mevcut.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 24 Nisan 2024; 19:24:11 >
  • Abi tam bir saattir oynadığım oyun kaydı öldüm diye bir saat öncesine attı. Arada ben sayısız yan görev tamamladım, alışveriş yaptım, karakteri kastım ve hepsi boşa gitti şaka gibi. Şuan en ufak bir hevesim yok. Gerçekten t.şş.k geçilmiş hissediyorum kendimi. Ayıp gerçekten ama bu. Yazık.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    İşte bu yüzden Sınırsız save modunu kurmani öneriyorum. Özelden sana yardimci olacagim.Orada yazarim. Bu oyunun Nizami save sistemi senin hevesini kaybetmesin.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    hocam buraya da atar mısın onu sana zahmet. mod linkidir neticede, sıkıntı olmaz.

  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

    Tabiki buyur )

    Dosyayi C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\KingdomComeDeliverance\Mods şeklindedir.

    "Mods" klasörüne gidin, yoksa oluşturun.

    Verdigim Winrarin icindekini mods klasörüne aticaksin.


    İndir Unlimited Saving Schnapps Version 1706597462 zip (dosya.co)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 24 Nisan 2024; 21:23:1 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler. Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Son sürümde her görev otomatik kayıt var,sürüm güncel mi yoksa zorluk ayarımı fazla yüksek?

  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

    Steam son surum. Normal kipte actim. Gorev aldigin zaman kaydediyor ancak yan gorev bitirince kaydetmiyormus. Aci da olsa tecrube ettim. Neyse ki save modunu da kurdum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynadıkça içine çekiyor,ben 30 saati aşınca bitsin artık diye uğraşırım bunda hala keyifle oynuyorum,dlclerle ilgili çok olumsuz yorum var Microsoft Store dan rüyalar edition almayı düşünüyordum ama o kadar kötü ise almasam mı,birde save dosyasını aktarabilir miyim alırsam oyunu epic üzerinden oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt

    Hiç tavsiye etmem.Farkli yerlerden ek oyun almanı. Oyunu Epic'de oynuyorsan ordan aliver. Yada Steam'den Full paket al. Dlc'ler ana hikaye kadar güzel görevleri var.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    hocam şu anda 200’den fazla çalışanları mevcut, ilk oyun yapıldığında çok kısıtlı kaynakları vardı ve 10 küsür kişilerdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Aslında öyle almayı planlıyordum ama epic de çok artmış ne yazık ki microsot store da 50 TL diğerinde 250 tl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woman's Lot dlcsine girdim sinir krizi geçiriyorum iki saattir. Şu maden kısımlarında ettiğim küfrün haddi hesabı yok. Ne düşündünüz de böyle bir b.ku dlc diye çıkardınız çok merak ediyorum. Karakter ayrı itici görevler ayrı itici oradan oraya koştur dur.


    Masayı yumruklamaktan sağ serçe parmağım incindi. Yapacağınız dlcyi s.....m.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 27 Nisan 2024; 19:57:22 >
  • Cyberpunk ile birlikte Third Person gerektiren tek oyun bu herhalde. Gerçekçiliği bozacak diye kanser ettiriyor insanı. Yazın bir denemek lazım yine ama.Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    ahahahaha sakin ol sadece o dlc'de var bu :D Diger dlc'ler efsane.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] 


    Bitti bitti. Akşamımı p.ç etti ama bitti de kurtuldum.


    Hocam bu dlclerin bir sırası falan var mı yoksa aktif olduğu gibi gireyim mi ne dersin?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 27 Nisan 2024; 21:4:13 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Dlc'lerin sirasi yok :) yapiştir gitsin.

  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.