Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.058
Cevap
96
Favori
755.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ben de kisa bir bilgi vereyim. Oncelikle araci fiyatina gore degerlendirmek lazim. 1200 bandinda bu donanim ile alabileceginiz baska b segment suv bulunmuyor. Ford Puma a bakin, style paket de on park sensoru bile bulunmuyor. Mokka, donanim olarak tatmin edici ama fiyati 1300 bandinda ve juke dan hem boyut hem ic genislik hem bagaj olarak kucuk. Kona, fiyat olarak zaten kiyasa giremezsiniz. Hormonlu polo olan t-cross modellerinin zaten baz paket donanimlari ve hacimleri tatmin etmeyecektir. Juke platinum paket ise orta paket olmasina ragmen donanim olarak rakiplerinden onde. Carpisma destek sistemi mesela en dusuk paket teknada bile standart. Platinum pakette kisa uzun var gecisini otomatik yapan far asistani bile mevcut ki bu ozelligi orta paket diger araclarda bulamazsiniz. Kor nokta uyarisi benim de cok istedigim bir ozellik ama maalesef onu da hep ust paketlere koyuyorlar. Ben de kisa sureden beri geleb surus deneyimime gore juke de 2 onemli eksik var. Birincisi artik komple dijital surucu ekrani olmamasi ikincisi ise 1.0 motora gore dusuk yakin tuketimi olmamasi. Tam tavan jukelarda yok ama bu da tercih meselesi, ben aramiyorum. Yanliz ic doseme siyah oldugundan belki kasvetli gosteriyor olabilir. Kalkislarda hantal kaldigini dusunuyorsaniz sport moduna aldiginizda bunu hissetmeyeceksiniz zaten. Ben de 2020 Qq de oldugu icin kiyas yapabiliyorum zira o da 115bg ve juke a gore daha seri. Ben juke u 1210 a aralikta aldim ve fiyatina gore memnunum. Cunku baktigim b suv rakipler 2008, puma, kona, tcross,yaris cross vs bu fiyat bandinda bu kadar ozellik sunmadi.





  • Klimt kullanıcısına yanıt

    Harikasınız. Ben menüyü kurcalamamıştım, baktım ve ayarları yaptım. teşekkür ederim.


    Benim araç genellikle kapalı otopark da duruyor, ilk aldığımız gün dışarıda bıraktık, sabahı çiğ çökmüştü, aracı çalıştırınca çarpışma uyarısı ışığı yandı bir süre foto çekip satış danışmanını aradım. hemen döndü, tekrar yaparsa getirin yazılımına bakalım dedi... Bir daha olmadı


    Çarpışma uyarısı ve ön park sensörlerine alışmamız lazım onlara alışınca zaten kullanım konforu artıyor, yakıt tüketimin harika, benim için hayal :) benim oturduğum yer istanbul ümraniye, burda heryer yokuş ve sabah yoğun trafikte akşam da orta yoğun tarfikte kullanıyorum bu nedenle dizel aracımda bile 8,5 litre ortalama ile kullanıyordum :)


    Kazasız belasız keyifle kullanırsınız inş.

  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

    Selamlar, öncelikle hepimiz keyfimize göre ve en mantıklı araca sahip olur yıllarca kullanırız inş.


    Zevk ve ihtiyaç meselesi, neye karar verdiğinizi de yazarsanız merakla okurum.


    Ben de Aralık da aldım platinum paket olarak, eski aracım egea idi, ondan önce fluence kullandım...


    Detaylı yazayım; aldım hanımı sabahtan ist. çekmeköy şile yolunda sıralı bayiler var ilk kia ya gittik, stonic baktık, test sürüşü yaptık, sonra aklımızda hiç yoktu nissan a girdik juke a baktık, hanım ben bunu istiyorum dedi :) ben dur başka araçlara da bakalım konuşuruz dedim.. ordan ford a geçtik, puma ve focus hatcback baktık... çıktık, citroen e gittik, c3 air cross ve c4x baktık, sonra renault a geçtik captur, hyundai de bayon a baktık,


    Bayon ile stonic aynı motor aynı şanzuman kasa farklı, 1.4 atmosferik motor ve 1.0 motor seçenekleri var, hanım kasaları beğenmedi, çok ısrar etmedim. Puma nın iki donanımı vardı biri 1.6 mio idi en full ü harika görünüyor ama bu fiyat çok geldi, captur da ilgilenen olmadı biz kendimiz baktık, çıktık... vs. sonuç ben c4x i beğendim, hanım juke diye tutturdu, eve dönünce forumlara girdim, youtube da tanıtım videolarını izledim. bayiden kitapçık almıştım onu inceledim. sahibinden de ilanlara baktım vs. fiyat ve donanım olarak bana da mantıklı geldi ve hanımın istediği oldu :)


    Bayi bana 1.150.000 TL fiyat vermişti, son kalan aracı aldık. 150 bin sıfır faiz 12 ay taksitli kredi aldık, egea yı götürdüm vavacars a verdim... bayi bu rakamın üstüne bir kuruş almadı, arabayı teslim etti.


    Nissan ile ilgili ilk intibam çok olumlu, ilk nissan aracım, ben eski kafalıyım biraz çok elektronik arabayı sevmiyorum herşey otomatik olunca beni rahatsız ediyor :) bu nedenle hanım ve çocukların tercihi diyelim...


    Kullanım olarak ben aracı dinleyip ona göre kullanıyorum, o nedenle performans, yol tutuşu anlamında benim için herşey gayet iyi, güçlü de bir motor olmuş ama basınca yakıt tüketimi ne olur, uzun yol da ne yakar bakma şansım olmadı, uzun yol tecrübesi yaptığım da da yazarım ama dizelden sonra çok sessiz ve egea dan sonra çok donanımlı ve yğksek bir araca biniyorum.


    ilk yazdığım gibi zevk, ihtiyaç ve bütçe meselesi :) Umarım keyifle kullanacak bir araç alırsınız.





  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    Yakıt tüketimi menüsünü kısaltmalardan dolayı başta anlamamıştım, sıfırladıktan sonra, yakıt aldıktan sonra ve motoru çalıştırdıktan sonra şeklinde 3 ayrı ortalama tutuyor. Qashqai e-power'da bu 3 değer aynı şekilde görülüyor ancak Juke'daki gibi başlığında ne olduğu yazmıyor.


    İlk kalkışta gaza bastıktan yarım saniye sonra tepki verme olayını bir kullanıcı sport modda öyle olmuyor yazmıştı, hatırlamıyorum siz mi yazmıştınız ancak ben bugün denedim sport modda da aynı şey oluyor. Bunun çift kavrama şanzımanın korunması için olduğunu okudum birkaç yerde, bilemiyorum.


    Yağmurlu bir sabah bizde de kısa bir süre sağ gösterge içinde sarı ışıklı çarpışma önleme devre dışı gibi bir resim çıktı (iki araç burnu resmi ortası çizgi) sonra kendiliğinden kayboldu. Bugün de mesela hava kuru olmasına rağmen ışıklarda beklerken sağdan motorsikletli önüme geçti, ön sağ uyarı verdi sustu, 2 sn sonra giderek artan yeşilden turuncuya geçen bir uyarı daha verdi, baktık ettik birşey yok, dedik acaba kedi köpek mi geçiyor, o da yok, sanırım sensörleri temizlemek gerek, bilemiyorum.





  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    İyi dilekleriniz için çok teşekürler, ben eşime araç bakıyorum kendi aracımdan son derece memnunum ve memnuniyetimden dolayı direkt VW ye gittik, Tiguan a bile bakmadı, yanında İzmir Artkıy vardı girdik, jukeyi gördü ve eyvah dedim. Araca aşık oldu.Yani sizin hikayeye yakın. Araca eleştirilerim dediğim gibi hantal kalması ve bazı istediğim donanımların olmaması. Aracınızı güle güle kullanın. Marka takıntım yok zaten eski araç micra.


    Şu an için hangi araç karar veremiyorum zaten araç parası 25 inde faizden dönecek :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 18 Ocak 2024; 2:17:46 >
  • ugurel kullanıcısına yanıt

    Hocam kona N-line araç test ettik, acayip araçtı, 1,75 milyona bıraktılar 4x4, dif kilit falan gayet başarılı bir araç yapmışlar , Tucson kasa değiştireceği için elendi. Puma ST line 1,6 civarındaydı , bir alt paketi tam bir boşline. 2008 i de beğendi eşim

    fakat puretech motor can sıkar diye düşünüyorum.


    Bir diğer beğendiğim araç, subaru XV di, 4x4 yok yok ama yine can sıkan nokta 1.6 atmosferik motordu. Volvo xc40 fiyat olarak şaşırmışlar dedik eledik. Mokka resmen mezar gibi daracık eledim. C5 air cross güzeldi fakat shine paket yok, zamlı fiyattan vereceklerini söylediler, 1,5 milyon bandında. O rakama çıkarsam Kona Nline alırım dedim eledim.



    Yani bakmadığım SUV kalmadı, ya bu sevdadan vazgeçireceğim yada eşim beni ikna edip juke alacağım. Hayırlısı olsun hepimize.

  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

    Benim gorusum butceniz varsa c suv a bakmaniz daha mantikli olacak..Araclar hormonlandikca zaten b suv sinifinin ortadan kalkacagini dusunuyorum. Buarada ben Arkas karsiyakaya gittigimde Aralik ayi sonunda grandland gs paketi 1400 e birakmislardi. Aklinizda varsa bir sorun derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurel

    Benim gorusum butceniz varsa c suv a bakmaniz daha mantikli olacak..Araclar hormonlandikca zaten b suv sinifinin ortadan kalkacagini dusunuyorum. Buarada ben Arkas karsiyakaya gittigimde Aralik ayi sonunda grandland gs paketi 1400 e birakmislardi. Aklinizda varsa bir sorun derim.

    Grandlanda baktık ben beğendim fakat onda da şöyle bir problem var bu yıl ortasında üretimden kalkacak, crosland ile birlikte. Gelecek yıl başka isimle elektirikli yada hibrit gelecekmiş bu iki aracın yerine. Bu nedenden dolayı eledim.

  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

    Tabiki tercih sizin, ben de kemik modeller dışındaki modellerde üretimden kalkacağını bilerek almayı pek mantıklı bulmuyorum.


    Kona alıcaksınız gibi bir his oluştu bende :) hayırlısı olsun inş.

  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    Aynı düşüncede olmamız güzel, şimdi biz aracı en az 5 yıl kullanmak için alıyoruz. 5 yıl sonra aracın yedek parça tedariki ne olacak diye benim gibi düşünen milyonlar var bu da ikinci elde satarken sorun anlamına gelecektir.


    Son karar SUV den vazgeçirmek oldu eşimi, 1,140 a polo life pakette ikna ettim kaporasınıda verdim. ilerleyen dönemde benim aracı satıp yeni kasa 4x4 tucson bakabilirim nline paket yada yine kamyonet segmentine kalıp yeni amarok , ford renger olabilir.

  •  ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

    Konuyu hareketlendireyim biraz da resimlendireyim, 4 Ocakta Bursa'dan satın alıp İzmir'e getirdiğimiz aracımızda 1000 km'yi gördük. Hadi bakalım eşinin beğenmesiyle Juke alanlar  ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### müsait olduğumuzda biraz fotoğraf koyalım sayfa renklensin, bu arada biz de araç bakarken ilk Nissan'a girmiştik, zaten eskiden de Micra'mız olduğundan eşim Juke istiyordu, yeni kasa benim de çok hoşuma gitti, VW T-Cross, Skoda Kamiq, Ford Puma, Renault Captur, Kia Stonic vs 2 haftasonu gezdik, yine ilk baktığımız Juke'da karar kıldık.





  • Klimt kullanıcısına yanıt

    Harika, ben de 1000.km de paylasayim. Ancak siz yakit aldiktan sonraki 7.6l tuketimi eko modda mi yoksa standart modda mi yakaladiniz ? Ve sehirdisi mi ? Zira benim deneyimim, 50km lik sehirdisi yol tuketimim.oluyor genellikle ve eger eko modda ise ancak 7.5l civari tuketim olurken std modda ayni yol 8.5l oluyor. Sehir ici tuketim ise std modda 9-9.5 araliginda. Ayni sehirdisi 50km lik yolu 2020 dizel Qq ile yaklasik 5.5l de aliyorum. Kullanim stilim ise yolun bir kismini 140-145 diger kismini 110 km/h hizla gitmek. Bu durumda bence juke fazla yakiyor.

  • Selamlar arkadaşlar,
    Ben de aranıza Platinum paketle girmiş bulunmaktayım. Gönül isterdi ki Premium paket olsun ama bayi nedense 2 yıldır o paket gelmiyor dedi. Diğer bayilere de sormadık. Zira Platinum da baya dolu. İnşaAllah aracımız 1-2 haftaya gelecekmiş. Otomobille ilgili anladığım kadarıyla 2 sıkıntı var. Birincisi yakıtının yüksek olması ve ilk kalkıştaki hantallık. Ben ilk kalkış için servislerde şanzıman güncellemesi geldiğini duydum. Bir sorun isterseniz. Ayrıca o hantallığın sebebi galiba Auto Hold özelliğinden kaynaklanabilir. Onu kapatıp bir denemenizi tavsiye ediyorum. Herkese hayırlı günlerde ve kazasız sürüşler diliyorum.
    Saygılarımla
  • ugurel kullanıcısına yanıt

    Tamamen şehir içi, genelde eğimsiz düz yol, yoğun trafik kısmi dur kalklı, hızlanınca da ortalama 90-110 km İzmirdeyiz. Standart modda kullanıyorum, Eco aracı çok ağırlaştırıyor, birkaç kez eco alıp kullandım, yakıtta pek bir mucize görmedim üstüne aracın ağırlaşması da cabası, bence standart mod oldukça iyi kalibre edilmiş uyumlu ve yeterli bir mod.

  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun, en kısa sürede aracınıza kavuşmanız dileğiyle, kalkış anında belki yarım saniyeden kısa bir gaz gecikmesidir konu, yoksa aracın kalkışı hantal değil, atik bir araç, gaz tepkileri bence yeterli, auto hold'u arabaya ilk bindiğim gibi kapattım çünkü otomatik araçta frenden ayağımı çekerken aracın hareketlenmesine alışığım, auto hold'da gaza basmadığınız sürece araç hareketlenmiyor. İlk kalkıştaki gecikme konusunun auto hold ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

  • Klimt kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Peki bu mesaj üzerinden bir şey sormak istiyorum. Otomobili alınca şunları yap diyeceğiniz bir ayar vs. var mı? Ayrıca otomobil için bagaj havuzu ve havuzlu paspas aldınız mı? Aldıysanız nereden temin edebiliriz?
    İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt

    Merhaba, araciniz hayirli olsun. Ben de 28 aralikta araci aldim. Alirken hicbir sey yaninda vermediler. Kasko 10bin, trafik 6900 tuttu.( Allianz ) Boya koruma, paspas, bagaj havuzu ve cam film istersen 30bin yerine 15bin den yardimci olacaklarini soylediler ama tabiki kabul etmedim.

    Paspaslari 3d olarak hb dan aldim 544 tl e. Asagidaki urun ve cok memnunum

    https://www.hepsiburada.com/my-jasmin-nissan-juke-2023-model-pro-x-4d-havuzlu-siyah-paspas-p-HBCV00004J48HE?magaza=LEONARDO+ALESSANDRO&url_src=and-product-detail


    Bagaj havuzunu da 350tl e n11 den aldim. Ondan da memnunum.

    https://www.n11.com/urun/nissan-juke-2021-sonrasi-3d-alt-bagaj-havuzu-8792505?magaza=sobadukkanim


    Araca girince bence ilk yapmaniz gereken ayarlardan kilit sistemini degistirmek olsun. Anahtar cebinizde uzaklasimca kilitleyip yaklasinca acacak sekilde ayari yapmaniz konfor icin ideal. Obur turlu standart olarak anahtar cebinizde olsa bile kapi kulbu uzerindeki tus ile kapiyi acmaniz gerekiyor.


    Autohold ben sevmedigim icin de devre disi biraktim ama trafikte ise yarayab bir ozellik ki surekli fren gaz yapmanizin onune geciyor.


    Gaz tepkimesinde ise standart modda ise tatmin olmazsaniz spora alin, zaten daha guzel kullanirsiniz ama tuketim artar. Benim gozlemim, sehirdisi eko mod, 7.5 civari, standart da 7.8-8.5 arasi 140km/h hizla giderseniz.

    Ben 1210 a aldim. Fiyatina ve bu donanim seviyesine gore guzel arac. Buyuklugu de ideal, benim Qq dan 25cm daha kisa sadece.





  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt

    Paspaslar ve bagaj havuzunu 1 ay önce 1179 TL'ye (100TL kupon kullanarak) Rizzline marka aldım, şu anda zamlanmış, linki veriyorum. (İç paspaslar güzel, sadece bagaj havuzu çevresinde milimetrik boşluklar kaldı çok önem vermedim.)

    n11'den Nissan Juke 3D Paspas + Bagaj Havuzu 2020 Sonrası Rizline Marka N11.12370 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

    https://www.n11.com/urun/nissan-juke-3d-paspas-bagaj-havuzu-2020-sonrasi-rizline-marka-n1112370-9599789?magaza=otoline


    Sahler marka daha kaliteli oluyor, onlara da bir bakın.


    Ben Aralık ayında Bursa Sertepe bayide en uygun fiyatı almıştım, 4 cam film, seramik kaplama, kaput koruma 1.180 TL, aracı teslim alırken tüm poşetler sökülmüş, araç yıkanmıştı, 5 km'deydi, sağını solunu dolandım aracın, bakabildiğim kadar yandan önden, birleşim yerleri, iç kaplamalar telefonun ışığıyla detaylı baktım. Ezik, çizik vs var mı diye, sıfır aracı ekspere götürün diyenler var da öyle bir imkanım yoktu, götürmeyi de düşünmedim zaten, herhangi birşey görmedim, zaten çok da anlayamam, o heyecanla kaputu açmadım. Satış temsilcisi aracı anlattı, far otomatikteydi zaten, silecekler de otomatikteydi. Şerit asistanı sadece direksiyonu titretecek şekilde ayarlıydı. Direksiyonun solunda tuşu var, onu aktif ederseniz şerite sokmak için tek tekere fren yapıyor. Benim sonradan yaptığım ayarlar, direksiyondaki tuşlarla menüye girerek; yaklaşınca kilit açma, aynaların araç çalışınca değil de kilit açılınca açılması, sileceklerde damlacık silmeyi aktif etme (yağmurda camda kalan damlalar olmuştu) bir de far kolunu ileri itip uzunlara alınca yukarıdaki resimdeki gibi üçüncü far simgesi açılıyor ve uzun farlar da otomatik oluyor. Auto hold kapattım, bu size kalmış.


    İlk 200-300 km de motordan plastik yanığı benzeri koku geliyor, tamamen normal, yağı suyu herşeyi tamdı, deterjanlı silecek suyu bile vardı, benzin yoktu araçta, benzin istasyonuna gidecek kadar benzin koydu bayi, şimdilik aklıma gelenler bu kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 24 Ocak 2024; 13:10:39 >




  • ugurel kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Henüz kasko ve sigorta anlaşmalarını yapmadık. Araştırma içerisindeyiz. Ama allianz sigortaya da soracağım. Bayiler aksesuarlara çok para istiyor zaten. Dışarıda 3-5k 'ye alacağın aksesuarlara 15k istemeleri de garip gerçekten. Verdiğiniz linkler için çok teşekkür ediyorum. Girip inceledim ürünleri. Özellikle havuzlu paspasları çok beğendik. Onları 1-2 gün içerisinde sipariş edeceğim. Bagaj havuzunu da biraz daha araştırmak istiyorum. Bagaj havuzunda üst bagaj veya alt bagaj diye ibareler var. Bunlar ne anlama geliyor bilmiyorum. Hangisini almamız lazım? Dediğiniz ayarlar gerçekten çok güzelmiş. Biz de onları yapacağız.
    Auto hold güzel bir özellik gerçektende. Yakıt kısmına gelince ben hep şöyle söylerim. Aslan besliyorsan yemini de vereceksin. Tamam daha az yakan belki bir üst segmentte bile araçlar olabilir. Ama yapacak bir şey yok. 20lt/100km yaksa bile binip kullanacağız artık. Zaten ilk aracım olacak. Onun için çok heyecanlıyım. :)
    İlginiz ve alakanızdan dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum. Hayırlı günlerde aracınızı kullanın.,
    Saygılarımla




  • Klimt kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Öncelikle ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz linkteki ürünü inceledim. Ürün gerçekten güzelmiş. İnceleyip öyle karar vereceğim. Sahler markasının sitesine girdim. Ancak Juke için paspas ve bagaj havuzu bitmiş. Kendileri ile iletişime geçtim. Umarım bulabiliriz.
    Ben de Bursa'da ikamet ediyorum ve bahsettiğiniz bayiden aldık otomobili. Ama aksesuarla ilgili bir şey söylemediler. Acaba kendileri mi yapıyor bilemedim. 1296₺ civarına geldi bizimki. Haklısınız telefonla aracın her yerini videoya almak lazım. Zira kendi gözümüzle problemleri görmesek bile ileride farkettiğimizde videodan görme şansımız olur.

    → Silecek ve far otomatikte olacak.
    → İstersek direksiyonun solundaki tuş yardımıyla aracın şerite girmesini ayarlayabiliriz.
    → Direksiyon üzerindeki menü tuşundan araca yaklaşınca kilidi açmasını, uzaklaşınca da aracı kilitlemesini ayarlamak.
    → Yan aynaların kilit açılınca açılmasını ayarlamak.
    → Sileceklerde damlacık silmeyi aktif etmek.
    → Far kolunu ileriye itip uzun farları aktifleştirmek.
    → İstersek auto holdu kapatmak.

    İleride okumayı kolaylaştırmak için yazdıklarınızı madde haline getirdim. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Çok işime yaradı bunları öğrenmek.
    Emek verip bildiklerinizi üşenmeden yazmışsınız. Çok sağolun.
    Saygılarımla




  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.