Şimdi Ara

JBL Control 1 Pasif Sub için tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde JBL Control 1 in pasif sub ı durmakta. hoparlörlerinden de 1 tane kaldı sadece. hoparlörü geçtim fakat pasif sub ı kullanabilir miyim bi şekilde değerlendirebilir miyim diye düşünüyorum. sizlerden bu konuda yardım istiyorum


    pioneer 1016 + definite 7006 var bir çift


    mevcut sistemde filmde izliyorum müzikte dinliyorum. belki ufak bi stereo sistem kurabilirim ya da şuanki sisteme rear center filan ilave edebilirim. bu pasif sub ı kullanabileceğim bi ihtimal var mıdır..? nasıl değerlendirebilirim..? yoksa satmalı mıyım bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

    sub ın özellıklerı linkte mevcut. Sub bi center gibi duruyor 55 cm yatayda 30 cm derinlikte ve 17 cm yükseklikte siyah bi ahşap kabin olarak düşünün. control serisini bilen bilir zaten. pek kıyamadım ama oylece yatıyor canımı sıkıyor

    http://www.jblproservice.com/pdf/Control%20Series/Control%20SB-1.pdf


    http://www.olx.com.sg/jbl-control-sb-1-iid-136707718







  • BP7006 varken bu subwooferı kullanmak abes olur. 4x13.5 cm'lik bi kabin ne katar sisteme bence hiç.

    Ancak bu sisteme uydu hoparlörler bulunup Stereo bir sistem kurulabilir. Mesela iki tane Control 1 bulunur sistem tamamlanır.
  • control 1 ler ufak gelmez mi biraz bookself gibi kalıyor sanki...
  • Midlerde Önemli olan boyu değil işlevidir :D gibi kalıplaşmış bir espiri ile konuya gireyim dedim. Sıkıntı olmaz sadece görüntüde ufak görünür ama marka ve ses olarak birbirini tamamlarlar.
  • Kemalcim bu işlere bulaşma bence, yoksa kendini çoooook farklı yerlerde bulursun, Ali abinden söylemesi, şu bir gerçekki virüs senide etkisi altına almış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by@li

    Kemalcim bu işlere bulaşma bence, yoksa kendini çoooook farklı yerlerde bulursun, Ali abinden söylemesi, şu bir gerçekki virüs senide etkisi altına almış.

    abi bayağıdır dokunmamıştım ne bilim bi gıdıklama oldu elde de duruyo... ikinci el de coda vardı gordum dedim alım mı benim sinema için. sonra dedim benim bi sub ım vardı dedim konu açayım... sende satmıştın seti tekrar toplamışsın birşeyler görmedim değil...

    dur ben eresgü ve süpercüp ü bulayım 7006 ları beraber almıştık




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.