Şimdi Ara

İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Komiksin kardeş neden ülkeye hergün binlerce dışarıdan insan giriyor hangisi aşılı önce buna karşı çık sonra milletin vicudunun muhasebesini tutarsın bu varyantlar uzaydan gelmiyor sen birşey yaptın diye herkes yapacak anlamına gelmiyor devlet aşının sorumluğunu üstüne almıyor sen kendin alıyorsun bunu unutma adamda olmayıp kendi surumluluğunu almamakta özgür sen aşı oldun korkacak birşeyin olmaması lazım ;) aşı olmayan kendisi korkmuyor sana ona buna birşey demek gibi bir hakkı yok aşı olanada bulaşan aşı olanında bulaştırdığı birşey bu önce bunu kavraman zihnine bir oturtman gerekli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugah6aiw

    hala akıllanmadınız tek tek geberiyorlar hala aşıya karşılar...

    Ağzını topla, kimsenin öldüğü yok. Sen aşıdan dolayı kalp krizi geçiren, ölenlere bak.

  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt

    dedi ceset adayı aşıdan ölen yok ama morglar covid-19 hastasıyla dolu... otopsi sonuçları net... hepiniz covid-19 kurbanısınız... hiç birinize rahmet dilemem...

  • Torres1903 kullanıcısına yanıt

    aşı karşıtları yüzünden aşı olmayanların ölmesini istemiyorumda ondan...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugah6aiw

    aşı karşıtları yüzünden aşı olmayanların ölmesini istemiyorumda ondan...

    dostum sana tavsiyem önce aşı ne işe yarıyor neyden korur neyden korumaz önce bunları bir araştır sende ciddi bir bilgi eksikliği var kendini rezil ediyorsun başka birşey değil :)

  • nucro kullanıcısına yanıt
    Yazmaktan bıktım. Duvara yazıyor gibiyim, an-la-mı-yor-su-nuz.

    Hep aynı şeyler, sıkıldım, bunaldım, maymuna anlatsam anlardı. Yine de utanman varmı diye bakmak için yazayım.

    1) İnsanlar daha önce gripten ölmüyordu diyen hiç kimse duymadım. Listeyi yapan iftira atmış.

    2) Virüs kaparsan ölme olasılığı dünya ortalaması %1,5-2 civarı diye biliyorum. %5 diyen duymadım, yaş grubuna göre 5 de yazılmış olabilir, genel ortalamada 5 hiç duymadım, iftira. Corona ölüm ihtimali yazınca google'dan RESMİ verilere bakabilirsin. "Aptallar için facebook" gruplarına ben bakmam. Bazı ülkelerde daha az bazılarında fazla. Yaşa göre de değişir. Çocuklarda on binde 1 falan sanırım. 65 yaş üstünde belki %10 bile olabilir bilmiyorum.

    3 ve4) Pcr testi için altın standart veya %90 diyen hiç kimse yok. Bu da iftira. Daha ilk günden beri, dikkat et ilk günden beri, evet doğru duydun ilk günden beri bu testin güvenilmez olduğu söyleniyor. Eğer ateşin ağrın vs yoksa temaslıyım demedikçe teste gerek bile görmüyorlar. Şimdiki zorunlu testler ayrı, amacı ayrı çünkü.

    Yine ilk günden beri, asıl tanının akciğer tomografisi ile olduğunu her yerde bas bas bağırıyor doktorlar.

    5) Semptom aynı deyip kelime oyunu yapmış, ama yersen tabii, ki sen de yemişsin. Grip de öldürür veya hasta eder ama sadece yaşlı ve kronikleri. Ama corona gençleri de öldürür. Ayrıca çok daha uzun sürer, akciğerlerde çok daha fazla kişide etkili olur, daha yüksek ateş, faha fazla ağrı ve tabii daha fazla ölüm. Ayrıca daha kolay bulaşır ve kalıcı etkileri nedir henüz net değil.

    6) Yıllara göre kaç kişinin öldüğü belli. Geçen sene belediye ve tto ölümlerin çok arttığını doğrulamıştı. Aç oku öğren.

    7) Bizim iyiliğimiz için mi değil mi bu yorum. Nereye çekersen.

    8) Asemptomlar yaymaz demek aptallıktır. Misal çocuklar pek belirti göstermiyor ama yayıyor. Zaten tükürüğünde virüs varsa, seni hasta etse de etmese de karşıdaki insana tükürürsen virüs ona geçer. İlkokul 1 fizik konusu (gerçi ilkokul 1de fizik yok ama), biyolojiyle bile ilgili değil.

    9) Maske kesin önler diyen hiç kimse yok, bu da iftira. Ama tükürüğün uçmasını engeller ya da azaltır. Yine ilkokul 1 fizik. Tükürük karşıya ulaşmazsa virüs de ulaşmaz. Yani bulaşma ihtimalini AZALTIR.

    Kapanma da göreceli. Tamamen kapatırsan 15-30 günde dünyadaki tüm virüsler biter. Ama hiç kimse kimseyi görmeyecek. Haliyle bu imkansız. Ama insanlar daha az karşılaşırsa bulaşma hızı azalır. Bu da ilkokul 1 fizik. Yani virüslü adam 2 kişiye öksürürse 2 kişiye bulaştırır, 5 kişiye öksürürse 5 kişiye bulaştırır. Anlayamamak için ne olmak lazım bilmiyorum.

    AZICIK UTANMAN VARSA ÖZÜR DİLERSİN. Hadi bakalım görelim karakterini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Torres1903 kullanıcısına yanıt

    aşı covid-19 hafif atlatmasını sağlıyor ölümden koruyor... hala anlamadıysan... sen zaten aşı karşıtısındır... aşı karşıtları yüzünden aşısızlar yüzünden varyanları üretenler aşısızlar inkar edemezsiniz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugah6aiw

    aşı covid-19 hafif atlatmasını sağlıyor ölümden koruyor... hala anlamadıysan... sen zaten aşı karşıtısındır... aşı karşıtları yüzünden aşısızlar yüzünden varyanları üretenler aşısızlar inkar edemezsiniz...

    aşı olanının varyant oluşturmadı nereden çıkardın var mı veri elinde benim anlatmak istediğimi hala anlamıyorsun herkes kendi sağlığını düşünür senin düşünmene ihtiyacı yok kimsenin aşını olduysan senlik bir olay yok ölümden korumuyor mu sen kendi sorumluluğunu almışsın adamda kendi sorumluluğunu almış bugün sana öleceksin ameliyat olman lazım dediklerinde sen istemezsen kimse seni ameliyat edebilir mi edemez herkes kendi riskini alır hayatta kimse kimsenin sağlığını daha fazla senden başka düşünemez ki devlette ben sorumluluk kabul etmiyorum diye kağıt imzalatıyor zaten birşeyin tarafı yada karşıtı olmaya gerek yok aklın yolu bir hayatta herkes kendi tercihlerini yaşar kimseyi birşeye zorlayarak yada yasak getirerek birşeyin düzelmesini sağlayamazsın sahte aşı kartı alanların sayısı kim bilir ne kadar yada bu ülkeye girenlerde aşı olmayanların sayısı ne kadar önce onlara bakmak lazım





  • Torres1903 kullanıcısına yanıt

    asıl senin elinde veri var mı yok... varyantları aşısızlar oluşturuyor... ölenlerden belli... zaten araştırmalardada o kanıtlanıyor... sinovac aşısını beğenmiyorsunuz ama onunda işe yaradığı kanıtlanmış... aşı karşıtları yüzünden çok ölen olacak... ölümlerden sorumlusunuz... neyseki sizde aynı yolun yolcususunuz... virüs aşılılarda varyant oluşturacak kadar canlı kalmıyor ki...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 14 Eylül 2021; 1:44:38 >
  • asderty A kullanıcısına yanıt

    Öncelikle o listeyi ben hazırladım. Yazdıkların o kadar kolay çökertilebilir şeyler ki. Yazdığın cevaplarda ya yazılanı anlamamışsın ya da direk yazılana cevap vermek işine gelmemiş:


    6.maddede yazan ne: kovid ölümü yazılanların yaş ortalaması ve rahatsızlıkları:


    Kovid ölümü yazılanların yaş ortalaması ilgili ülkede/eyalette beklenen ömürden daha yüksek veya aynı.


    Örnekler:


    Almanya ölüm yaşları ve beklenen ömür : https://brownstone.org/articles/a-closer-look-at-germanys-covid-mortality//


    Yine bununla ilgili güzel bir haber var:

    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi
    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdiOrçuntwitter
    “@burak_turna Mantık bombası gerçekten atılmış. Bir virüs düşünün virüsten ölenler o bölgede beklenen ömürden daha sonra ölüyorlar ve milleti o virüsle korkutuyorlar :) https://t.co/wqWPQ8LKjG”
    https://twitter.com/Capulcu_Orcun/status/1412784383484960770


    Evet, 2020'de çoğu ülkede ölümler daha çok arttı ancak bunun sebebinin uygulanan yanlış tedavi protokolleri olduğu belli. Bin defa yazdım sokaktan geçene aynı ilaç aynı dozda dayatıldı. Böyle bir tedavi yok. Herkesin vücudu aynı değil, aynı dozajı kaldıramaz. Bu en TEMEL ve BASİT hata! Bu aslında cinayet.

    Size tabi tıbbi hatalardan ölüm lafı TV'de duymadığınız için uzak gelir. Tıbbı hatalardan ölüm sebepleri araştırıldığında ABD'de Kalp ve Kanserden sonra en çok ölüme sebep olan 3. şey tıbbi hatalardır. Ve sadece aşırı dozlarla değil aynı zamanda entübasyonlar ile insanlar öldürüldü. Entübasyon edilenlerin özellikle hastalığın ilk başlardaki ölüm oranları ABD hastanelerinde %90'lar seviyesinde. Bunun bir sebebi de hastanelere entübe edilmesi için fazladan verilen PARALAR! Devletler kovid teşhisi konulması ve milletin entübe edilmesi için hastanelere PARA verdi!



    Kovid başlarında ABD hastanelerinde yaşanan rezaletleri anlamak için şu video izlenmeli :




    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdiAhmet Çınar - Özgürlüğe Uyanış Awaken to Truthyoutube
    Erin Olszewski isimli hemşirenin, New York'taki Hastanede Yaptığı Gizli Kamera Çekimleri Gizli kamera çekimlerinin tamamını görmek için bakılacak video kanalı: Journeyman Pictures Alt yazı: Vitamingiller youtube kanalına aittir https://www.youtube.com/channel/UCZE1iX9EXI6yACA9wbwXyBQ *** Videonun sonundaki müzik: *Long Note Four Kevin MacLeod sanatçısının Long Note Four adlı şarkısı, Creative Commons Attribution lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) altında lisanslıdır. Kaynak: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100467 Sanatçı: http://incompetech.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=4ire3b9FxsQ

    Ve yine şu oranlara iyi bakılmalı:




    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi



    8) Asemptomlar yaymaz demek aptallıktır : bu bilimsel temeli olmayan şey için sana 10 milyonluk test sonuçlarını kapsayan bilimsel yayın linki ilettim. Okuman yoksa link vereyim dinle :


    Fauci ne demiş?

    Hava yolu ile bulaşan hastalıklar tarihinde salgınların etmeni olan Asemptomatikler değil semptom gösterenlerdir. 


    Wuhan'da 10 Milyon kişiye PCR testi yapıyorlar. 300 asemptomatik tespit ediyorlar. 700'den fazla kontaklarını inceliyorlar, sonuç: Asemptomatik geçiş bulamıyorlar.





    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi
    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdinature communications
    Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China
    https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w?error=cookies_not_supported&code=e3df6331-01a4-4b39-a67b-c077c6fde120
    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫,𝐃𝐂,𝐌𝐏𝐇🧠twitter
    “Dr Anthony Fauci: “Historically...the main driver of outbreaks has NEVER been asymptomatic transmission...the main driver has ALWAYS been a symptomatic person.” Reason: Healthy people do not transmit disease. #MasksOffAmerica https://t.co/0r5ld7OZYi”
    https://twitter.com/DrMichaelMaster/status/1300164749150298112


    9- İsveç maske ve kapanma yapmadığı için yerden yere vuruldu, son 150 yılın en fazla ölümleri görüldü denmişti di mi?


    Al sana İsveç. Maske-kapanmalar işe yarıyor olsaydı İsveç'te adam kalmazdı.


    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdiTimmy Karteryoutube
    Every time I go to a new country or a new city I am fascinated by the metro system. This time I saw the most beautiful subway I have ever seen and got lost in it. The Stockholm Underground is so colorful and new that it made me lose my focus and lose my direction haha I had also booked a hostel and I was not sure exactly where it is or how I will get there and if it will be open. let's see haha.. I was also so happy and overwhelmed by the kindness from the Swedish lady who gave me a free ride from the airport to the closest metro station https://youtu.be/DoJXr7YcFCE Hope You enjoy the video amigos!!! Stay tuned and more videos are coming soon !!! THANKS A LOT FOR WATCHING AND SUPPORTING ME!!! For more content you can also find me here too, Instagram:https://www.instagram.com/timmykarter29/ Facebook:https://www.facebook.com/TimmyKarter29/?eid=ARB4UvfCpKIiE0ptbMttKeDcota4-KU9cWttwUnKjtPItaSZnhwo67xtCJfX-Ih78Ey7oUB4G5mc0sL7 Tiktok:https://www.tiktok.com/@timmykarter?lang=en
    https://www.youtube.com/watch?v=BLipd_pdro4&list=LL&index=14&t=341s




    2 çeşit bilim var:


    1- İlaç lobisinin ve elitlerin kontrolündeki sözde bilim ( medyaya çıkartılan)

    2- İlaç lobisine biat etmeyenlerin takip ettiği gerçek bilim ( medyaya çıkarılmayan )


    2 yıla yakındır halk yığınları TV'deki bilimi dinliyor. Dinledikçe daha kötüye gidiyor. Uyanmak ve araştırmak herkesin elinde. Ya da yığınları takip edip koyun gibi sıranızın gelmesini bekleyebilirsiniz.





  • nucro kullanıcısına yanıt
    Utanman var mı diye cevap yazmıştım. Cevabımı aldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ ol ben de senden dolu dolu inanılmaz bilgiler aldım. Geri kalan hayatında başarılar dilerim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugah6aiw

    dedi ceset adayı aşıdan ölen yok ama morglar covid-19 hastasıyla dolu... otopsi sonuçları net... hepiniz covid-19 kurbanısınız... hiç birinize rahmet dilemem...

    Aman nolur rahmet dile. İlerde yan etkilerle türlü türlü sorunlar yaşadığında hastanelere gelip meşgul etme. Deneysel sıvılar ölüm oranını da vaka sayısını arttırdı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlpKhanate

    Ağzını topla, kimsenin öldüğü yok. Sen aşıdan dolayı kalp krizi geçiren, ölenlere bak.



    Alıntıları Göster

    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi 





  • Bazı aklı evveller ingiltere örneği vermiş güya neden ölümler var diye feveran içinde yaygara yapıyorlardı abuk subuk konuşup çenesi kayık bir şekilde möön eşi olmeeem gısır yapıyoee cip takıyoe kanser yapıyoe eylülde toplu ölümler başlayacakmış da kolda mıknatıs yapışmış da bilmem neymiş de kedi gibi miyaklayıp duruyorlardı hep facebook ve twitterde doğrulanmamış yayınlara itibar gösterip hayatında kızamık verem sarılık aşıları olup sorgulamamış tipitipler şimdi de fatih erbakanın dediği şeylerede inanmaya başladılar 3 gözlü 5 bacaklı yaratık falan olacakmışşşşşşşşş yahu aklınız beyniniz nerede yetişmiş ormanda mı tarlada mı anlayamıyorum

    Cahil cühela kesimin birbirlerine gazlayıp durduğu ülkemizde 20 milyon aşısızlar maalesef kaybedilmiş olarak görülüyor

    Bakın ben burada aşı oldum sizde olun demedim ama siz karşınızdakilere ben aşı olmam sizde olmayın demekle aptallığınıza ve vicdani sorumluluk almayışınız manidar oluşturuyor

    Bari akıl verdiğiniz aşı olmayın dediğiniz kişilere akıl verip virüse yakalandığında arkasında destek bari olmuyorsunuz ya daha da şizofren oluyorsunuz delikanlı olun destek olmayın ama boş akıl da vermeyin

    Kendiniz aşı olmayın kimse zorlamıyor ama aşı olmak isteyene engel olmayın abuk subuk söylenenlere akıl karıştırıp kaybolmayın ortalıkta dik durun...



    İngiltere’de COVID-19 Kaynaklı Ölümlerin %98,75’i Aşısız veya Tam Aşılanmamış Kişiler

    İngiltere'de COVID-19 Aşı Durumuna Göre Meydana Gelen Ölümler

    2 Ocak- 2 Temmuz 2021



    Aşı Durumu

    COVID-19 Nedeniyle Meydana Gelen Ölümler

    Yüzde

    Aşısız

    38.964

    %75,98

    Aşının ilk dozunun uygulanmasının ardından 21 gün içinde hayatını kaybedenler

    4.388

    %8,56

    Aşının ilk dozunun uygulanmasının ardından en az 21 gün sonra hayatını kaybedenler

    7.289

    %14,21

    Aşının ikinci dozunun uygulanmasının ardından en az 21 gün sonra hayatını kaybedenler

    458

    %0,89

    Aşının ikinci dozunun uygulanmasının ardından 21 gün içinde hayatını kaybedenler

    182

    %0,35

    Aşı durumundan bağımsız olarak tüm ölümler

    51.281

    %100



    ingilizce yabancı dil bilmeyenler boş yapmasın gerçek kaynağı veriyorum gelip de geliştirme yalanlama çabasına girmeyin rezil ederim



    Size göre covidin verdiği zararı problemini tartışmıyorsunuz gelip faydası olan bir şeye karşı olmanız size neyi kazandıracak ?

    İsrail ve abd sizin gibi düşünmüyor onlar bile kendi ırkına silah sıkar mı?

    Sizin bu yaptığınız aynısını hindistanlılar yapıyor aşıya güvenmiyorlar inanmıyorlar ineklerin zıçtığı gübrelerini orasına burasına sürüp komple sürüyorlar oh be kurtulduk diye gevşek gevşek gülüyorlar.....


    biontech kurucusu aşı olmamış diyenler varsa almancası videoyu izlesin

    https://www.bild.de/video/clip/news-inland/biontech-bosse-bei-bild-wir-sind-sehr-gluecklich-helfen-zu-koennen-75785188-75786676.bild.html

    Özlem Türeci ve Uğur Şahin, 2021 yılının ocak ayında COVID-19 aşısı olduklarını açıkladı. Enfeksiyon riski nedeniyle tüm çalışanlarının da COVID-19 aşısı olduklarını açıkladı


    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi
    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdiarchive.is
    We developed the Pfizer vaccine, but we’re still worried about Covid …
    https://archive.is/J0v93




    intagramda salağın biri ortaya bir sey attı 40 akıllı çıkaramıyor herkes atlayınca doğru olmuyor asılsız haberlerle covid can almaya devam ediyor

    Güya uğur şahin aşı olmadı diye sayfasında vik vik vik yaptı herkes inandı ama şu an kendisi ortalıkta yok

    https://www.instagram.com/p/CPSVyc_Dp8w


    Birde antikora bağlı artıştan dolayı Nobel ödülü sahibi Luc Montagnier yaşama şansının olmadığını söylemiş neremle güleceğimi bilemedim antikor bir kere öyle bir şey yapma şansı yok zamanla azalır ve yine aşı olursunuz ama covide yakalanıp atlatanlar yüksek bir anikora sahip oluyor atlatamayanlar aşısız olduğu için feci son bekliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 15 Eylül 2021; 22:51:5 >




  • Ortada Covid-19 aşısı yokken, nasıl bu aşının karşıtı oluyor? Olsa olsa kimyasal bir sıvı karşıtlığı var. Aşı karşıtı dediğiniz insanları bir incelesinler bakalım, hepsi de bilinen tüm aşıları yaptırmışlardır. Hangi aşı karşıtlığından bahsediyorsunuz?

  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Savınız tümüyle geçersiz cunku ben Covid aşısı olmadım, bilinen tüm aşı dediğiniz aşılardan da hiçbirini olmadım. Bir tek cocukluğumda doktorun annemi kandırması , "cocugunuz şimdi 14 doz XXX aşısı olursa ilerde YYY hastalığından korunur" biçiminde, annelerin cocugunu koruma içgüdüsünü sömürerek kandırması sonucu 5-6 doz aşı oldum, kalan dozları babamın araya girmesi sonucu olmaktan kurtuldum. O aşıları olmayı istemiyordum. İlkokulda zorla igne yapılmıştı, ondan da kaçamadım. zorla kolumdan tutup aşı yaptılar sanırım 1 doz, ne aşısı, ne işe yaradığı belirsiz çakma sapan bir aşı. Son aşıyı ise askerlik öncesi Mühendis (!) bi arkadaşımın "yeni bi grip aşısı cıkmış son teknoloji, olursan hiç grip olmuyorsun" diye doldurusu sonrası kendi isteğimle oldum ancak askerde soğuk bir Mart gecesi dogalgaz kesikken duş aldım sonrasında oldukça ileri hasta oldum :) O aşıdan sonra aşı maşı ilaç milaç dönemini kapadım. Bilgisiz bilinçsiz deneyimsiz dönemimde 1'i dışında tümü kendi isteğim dışımda, zorla verilen aşılardı. Hiçbir anlamı olmayan sıvılar. Hepsi ilaç üreticileri, doktorlar para kazansın diye, bu sistem sürsün diye yapılan şeyler. Covid aşısı ya da mRNA sıvısı olmadım, gereksiz anlamsız sıvılar. Doğa yasalarına da aykırı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam, benim işaret ettiğim konu farklı. Bilinen klasik aşıları sizin gibi hiç olmamış insanlar elbette vardır. Benim demek istediğim şu ki, aşının koruyuculuğuna inanan ve bilinen klasik aşıların tümünü isteyerek olan bir kişinin, bu kimyasal sıvıya karşı olması, onun aşı karşıtı olduğunu göstermez. Olsa olsa, ne olduğu belirsiz ya da en iyimser bakışla "henüz aşı ruhsatını alabilecek olgunluğa gelmemiş" bir kimyasal sıvıya karşıtlık olabilir. Buna da aşı karşıtlığı denmez.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.