Şimdi Ara

İş Bankası - Şifreniz Henüz Belirlenmemiştir Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Son 15 dakidadır yaşadığım bu problemi sizlerle paylaşmak istedim. Olay şöyle; Sanal kartıma limit aktarma işlemi yapıp internet vergi dairesi üzerinden ödeme yapmaya çalışıyorum ancak Gerek işcep gerek internetbankacılığı gerekse telefon bankacılığı olsun girmeye çalıştığımda, henüz şifreniz belirlenmemiştir lütfen şifrenizi belirleyin ... diye bir hata alıyorum. Bir sefer şifreyi yeniledim hani şifre yenileme periyodu gelmiştir diye ancak yine aynı hatayı alıyorum. An itibariyle de 15dakidadır müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ama başarabilmiş değilim, beklemeye devam.

    Edit 1: Sonunda müşteri hizmetlerine bağlandım, bilgi almak için sizi hatta bekletebilir miyim dedi m.temsilcisi ardından telefon görüşmesi sona erdi. Süreç enterasan şekilde devam etmekte güncellemeler oldukça burdan paylaşmaya devam edeceğim.

    Edit 2: Tekrar başka bir müşteri hizmetlerine bağlandım onunlada yukarıda yazdığım süreci yaşadıktan sonra güvenlik birimimiz tarafından aranacaksınız şimdilik hizmetlerimizden faydalanamayacaksınız diye bir yanıt aldım.

    Edit 3: Güvenlik birimi ile telefonda görüşme sağladım. Sıkıntı şöyle gelişmiş, internet şubesine giriş yaptığımda sağolsun süper İSS sayesinde bulunduğum yerden 1000km uzaklıkta afyondan bağlandığımı zanneden sistem beni dışarı atmış, bir kaç güvenlik sorusu ve harcanan yaklaşık 1 saat ile durum çözülmüş oldu.

    Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thurguth -- 31 Aralık 2018; 13:19:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.