Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
190
Favori
1.753.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

    1 yıl önce implnat yapyıtdım yanında kaplama vardı şimdi implnat enfekte olmuş onla uğralıyorum doktor büüyk ihtimal implant yanında sıkıntı var ondan implnat endefksiyon olmuş dedi daha 1 sene olmuştu.implnatın kaplama tarafı bölgesinde enfeksiyon var.

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    bende çektirdim öyle hemen iyileşmiyor tam iyileşmesi 3,/4 ayı buluyor.

  • ESER14 kullanıcısına yanıt

    hekimlerde kalite yok geneli vasazt bilgiye sahip cidden üst düzey kaliteli hekim bulmak gerekli oda ucuz değil.yoksa her yer hekim dolmuş Allah düşürmesin.

  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    İşte yalan bilgi veriyorlar elleme o zaman benim vucudumu.

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    hocam benim gözlemim.


    diş çekilip implnat yaptırdın mı anında acayip ağrı sızı oluyor.diş çekilip yer iyileşecek 3-4 ay iyi oluyor.

  • ESER14 kullanıcısına yanıt

    Hocam bizim ülkemizde okumuş kesim kendi değerini, girdiği işin riskinin önemini vs. anlamıyor ve genelde bizde memur çocukları okuduğu için esnaf gibi uyanık da olamıyor. Hata durumunda Yasal yaptırım ülkemizde daha fazla, işlem ülkemizde daha riskli, çünkü yurtdışında millet yumurtanın dayanmasını beklemeden yaptırdığı için daha kolay ve risksizken yaptırıyor, bizde o yumurta zevke gelene kadar bekliyoruz, ölmüş adamı canlandırıyor doktorlarımız, o yüzden de aslında çok daha tecrübeli. Kullanılan malzemeler de oradan geliyor, yani burada bir doktorun 200 euroya aldığı malzemeyi yurdışında bir doktor taş çatlasa 50 euroya alıyor.


    Bu işlemleri bir doktor değil de herhangi bir hiç okuma yazma bilmeyen bir esnaf yaptırsanız, hatta bırakın ona bişey yaptırmayı, birşey satın alsanız ve her gün gidip burası niye böyle diye sorsanız ki doktorlar %80 karla iş yapıyorsa esnafımız sağ olsun %400 karla iş yapar ama yine de çekemez seni, satın alınan o malzmeyi kafanda kırar, bir dünya hakaret eder.


    Ha şimdi birde artık sağlık kuruluşlarını doktorların açma zorunluluğu kaltı, godomanlar zincir yerler açıp asgari ücrete diş hekimi çalıştırmaya çalışıyor, ve bir ürüne 200 euro verip kalitesini almak yerine 10euroya bir sürü sahte ürünü ithal edip gösterişli lüks zincir yerlerde insan sağlığı ile oynuyor, fiyat daha da düşüyor. Hekimler tarafından açılmamış yerlerden uzak durmak lazım.





  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    Diş çekimi ve anında implant takıldı ..en ufak ağrı sızı olmadı ..1 tane ağrı kesici içtim o da boşuna..

  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    Biraz hocam çene kemiği be diş eti sağlığına bağlı kemik tozu eklerse şişme sanki daha fazla.

  • Değerli arkadaşlarım, Koca istanbulda bu işi gerçekten iyi yapan, adam akıllı yaptırıp peşinden koşturmayacak bir insan evladı hekim yokmu? Orada burada reklamlarını görüyorum ne olduğu ne zaman bu ile başladıkları belirsiz, cebinde ki tüm parayı bu tedaviye basacak insanları dolandırmaktan öteye gidememişler. Son 1 yıldır beynimi yaktım araştırmaktan. Artık yeter. Bütçeme göre altlı üstlü birkaç tane implant yaptıracağım bakmadığım sürünmediğim yer kalmadı. Bilgisi olupta benimle paylaşacak olandan Allah razı olsun.
  • Merhabalar.
    İş yerimin anlaşmalı olduğu diş polikiliniğinde 2 büyük yan diş için yerli 29, Kore 36, almana 54 fiyat verilmişti. Kesin kore yaptıracağım diye gittim. Cerrah bilmem ne de yapmak gerek damak ince diyip 6bin daha ekleyince ben de ani bir kararla mahallemde 3-5 senedir çalışan polikliniklere tek tek sorayım dedim.
    Birine çatkapı girdim. Cerrah ta oradaymış. Hemen film filan derken ocak sonuna kadar kampanyamız var yerli için 24, alman için 35bin fiyat teklif ettiler. Ben de tamam Alman için ne zaman geleyim dedim. Hemen yaparız dediler. 30-40dk içinde implantlar gömülüp kapatıldı.
    Ne marka sordum ne bişey?
    Sonra kafama takıldı, zaten eve 500m. Gittim sordum, markası, sertifikası, kaplaması vs hepsini söylediler. Tamam diyip çıktım. 25 peşin. 10 bin de dişlere ölçü alınırken vereceğim.
    Çokta kurcalayınca insanın kafası karışıyor. Biraz da şansıma güvendim açıkçası.
    Bakalım ne olacak. 3 ay bekleme sürecindeyim.




  • nonfb N kullanıcısına yanıt

    Size özelden en az bir düzine işini düzgün yapan hekim ismi atıyorum

  • ESER14 kullanıcısına yanıt

    Her zaman diyorum implantı herkes yapar önemli olan sorunlarda çözüm sağlayan hekim oda çok az hocam inan ağız temizliğine dikkat et kelle paça bol iç.mğmkğnse üst yapı zirkonyum yaptır.

  • arkadaşlar merhaba, alt 2 adet üst 2 adet gibi toplamda 4 adet impalant yaptırcam, bir hekim OSSTEM başka bir hekim NTA önerdi, bu üreticiler hakkında daha önce tecrübesi olan var mı?

  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt

    eski implantım osstemdi orta kalite implant nta duymadım imkan varsa struman medentika bego megagen nobel miss grubu güzel.

  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    Osstem e genelde iyi diyorlardı ,kullanıcı yorumu duymak çok iyi geldi ,ne açıdan orta kalite olarak yorumladınız ?

    Geçtiğimiz ay babamı kaybettim ,kendisi yoğun bakımda iken böyle sıkıntılı zamanlarımda derdimi bastıracak bir kuvvetli etki arıyorum yoksa o dert bende çok büyüyor ..iste dönem hiç arastirmadan internetten gördüğüm bir yere direk gidip evoss marka bir implant taktiriverdim ..aslında ilk amaç dişi cektirmekti ama hemen implant takalım diyince olur diyeverdim (normalde böyle bir işlem için min 1 sene araştıran takıntılı bir tipim )..neyse oldu bitti çok memnun kaldım Dr dan ama tabi implant muamma .. yeri iyileşti üst kaplama için metal destekli kron yazilmis (hiç anlamam) ,,birde arka diş var orasi da çekildi ama kist olduğundan bekliyoruz iyice kemiğin iyileşmesini ..oraya da bir implant taktıracağım ama diyorum ki oraya farklı bir marka taktirayim.bir de alman var demişlerdi marka sormadım ..arasında fark vark varmı diye sorduğumda bütçe meselesi dediler kısaca ..sizin deneyimlerinizden de faydalanmak isterim kusura bakmayın çok uzun yazdım ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 8 Şubat 2024; 10:15:2 >




  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    benim bu zamana kadar edimndiğim tecrübe implant markalarının fail oranları var osstem hyundai ise struman mercedes gibi düşün.bazıları der ki hepsi aynı metal kesinlikle öyle değil.osstem yaptıracam dersen sana müdürünün numarsını atayım görüş.megagen sturamn osstem mesül satış yapanları tanıyorum.osstem değilde hiossen daha iyi yanı firmanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 8 Şubat 2024; 11:41:53 >
  • İyi günler arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Anneme iki yıl önce iki adet bego marka implant ve hareketli protez diş yaptırdım. Gevşeme olduğunda yaptırdığımız yer lastik değişimi yapıyordu. Şu an yaptırdığımız yer kapanmış. Başka bir hekime gittiğimizde 1500 tl muayene ucreti aldı ve lastik değişimi için 6000 tl fiyat istedi. Bu fiyat normalmi ve yaptırdığımız yer bizden bugune kadar niye ücret talep etmedi. İzmirde bego lastik değişimi yapabilen güvenebileceğimiz bir doktor tavsiye edermisiniz? yardımlarınız için şimdided teşekkürler.

  • irfanaktas İ kullanıcısına yanıt

    6000 bine lastik mi olur onun maliyeti en az 100/200 liradır bence baktın işten çıkamıyorum komple protezi değiştirt daha iyi kendine ilk önce güvenebileceğim bir doktor bul ama bir çok doktor girmiyor implnatı kim yaptıysa ona git der.işte bu yüzden implnat herkese yaptırmaz adamlar kapatmış gitmiş gittiğin bir çok yer kim yaptıysa ona git diyecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 15 Şubat 2024; 0:19:37 >
  • Ne yazık ki lastikli protezler böyle, sürekli masraf çıkarıyor ve lastikler evet çok pahalı, 100 euroya alıyor doktorlar 2 adet lastiği minumum, bu da doğal olarak hastalara 7bin lira olarak 2 yılda bir yansıyor. Benim önerdiğim doktorlar bu protezleri eğer yeterli kemk varsa pek tercih etmiyor, sabit dişler yapmak istiyorlar, ama hastalar başka başka yerlerden sürekli fiyat alıp ucunuzu tercih ediyor çoğu zaman, sonra her 1-2 yılda bir bu ücretleri ödüyorlar. @irfanaktas




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 15 Şubat 2024; 13:42:16 >
  • Merhaba..ileri derece diş eti çekilmesi ve kemik erimesi problemim var yaklasık 1 senedir hızla ilerliyor son zamanlarda cogu dişim ısıramaz kullanılamaz hale geldi malesef..tedavi için balıkesir izmir istanbulda bircok doktorla görüştüm her doktordan sonra malesef daha da kafam karıstı seçim zorlaştı..aynı röntgene tomogrofiye bakan agız içi muayenesi yapan 10 12 doktordan neredeyse tam olarak aynı tedaviyi uygulayacak iki doktor bile cıkmadı tam anlamıyla her doktor farklı yollardan farklı tedavilerle ilerlememiz gerektiğini savundu fiyat konusu başta önemsiz görünsede farklı doktorlarda aynı ürünlere cok farklı fiyatlar verilmesi bazı doktorlarda verilen planlamalardan neredeyse yüzde 40 50 civarında indirim uygulanırken bazılarında rakamın neredeyse iki katına cıkması baska bir kafa karısıklıgı yaratıyor..bu konuda izmir de tavsiye edebileceğiniz hekimler varsa paylaşırsanız sevinirim

  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.