Şimdi Ara

İcra Hakkında Herşey (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
28
Favori
22.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Doory kullanıcısına yanıt

    evet tl nin deger kaybetmesi borcu olanı rahatlattı borcunu rahat kapatmasna sebebiyet verdi

    ama biz elinde parası olanın da elindeki para varlık da büyük zarar ettirdi ve battık. bize de öyle zarar verdi.

  • Merhaba benim bir sorum olacak. 2 yıl önce yaptığım bir kaza sonucunda Soner SOMUNCU adında bir avukat karşı taraftan vekalet almış bununla ilamsız icra takibi başlatmış hem benim hem araç sahibi adına. ben süresinde itiraz ettim fakat araç sahibinin haberi olmamış itiraz edememiş. dolayısıyla icra işlemi başlamış. kaza yaptığım (vekalet veren alacaklı) arkadaşla konuştum icra dairesine gidip dilekçe verebileceğini söyledi. alacağımı tahsil ettim dosyayı kapatın diye dilekçe verse kesin çözümmüdür.

  • the.scarface T kullanıcısına yanıt

    Valla geçen yıl bu zamanlar icra gelecek telaşı vardı. Geldi de hem de 6 dosya geldi. 2 si aktifbanktan diğerleri de akbanktan olmak üzere. Sonuç maalesef boşandık eşim ile.


    Ha icralarda akbank avukatı aradı görüştük elden para istedi işleme koymayacağım dedi ama elden para vermeme rağmen hepsini işleme koydu ama hiç eve gelmekten bahsetmedi. Maaşıma icra geldi. Kesildi. Bitti.


    Aktifbank avukatlık bürosu ise ilk başta eve geliriz bilmem ne dedi. Ben de ödeyemiyorum dedim beklerim dedim. Ama gelmediler de dosyalarda hiç bir işlem yapmadılar da. 9 ay sonra elime para geçti aradım onları epey de faiz indirdiler dosyayı kapadım.


    İşleyişe bakarsan akbank avukatı her türlü faizini masrafını fazlasıyla aldı. Aktifbank öyle davranmadı dediğim gibi 45 bin tl idi faizi falan dahil 36 bin tl gönder kapatayım dedi ve dediği gibi de kapattı. Hiç sorun çıkarmadı. Hiçbiri eve gelmedi. Şükür bugün icrada hiç dosyam kalmadı.





  • 5 Ayrı icra dosyasından şimdilik 530 000 lira borç icrası geldi. Bankalardan kurtuldum. Çok şükür  

  • beklentisizbiri kullanıcısına yanıt

    Bankaya degil mi sizin borcunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taliye taahhütnamesi kiracı işgalci gözüküyor süreç kaç ayda biter, itiraz edilirse?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

    Kira borcu ödenmemesinden dolayı icra takibi başlattım diyelim. Kiracı kira sözleşmesine ve imzaya itiraz etti diyelim. Bu sefer sulh hukuk görevli oluyor. Peki kira alacağı için 2. icra takibi başlatatabilir miyiz? 2. icra takibi, 3. icra takibi, 4. icra takibi. Bunlardan birine diyelim ki kiracı itiraz etmedi. Bu itiraz edilmeyen icra takibi için icra hukuktan tahliye kararı alma hakkımız doğuyor mu?

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.