Şimdi Ara

İçimizdeki İrlandalılar Doluşmuş Yine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kararlı futbolunu ortaya koyan ve maçı kazanan Erciyes'i kutluyorum. Ayrıca müthiş bir tiyatro sergilediler. Yönetmenleri Bülent Korkmaz baş roldeydi. Gökhan'ın aptallığı gişe yaptı.

    Sözüm içimizdeki İrlandalılara; takımın sahada sarf ettiği çabayı, mücadelesini görmeyen körlere, Bilic'in takımı sezon başından bu yana üst düzey oynatmasından söz etmeyip, her puan kaybından sonra leş bekler gibi bekleyen akbabalara, futbol cahillerine. Renklilerden daha nankörsünüz.

    Bu takım şampiyon olabilir. Bakın olabilir diyorum. Stadımız olsaydı, bu takım kesin şampiyon olur, derdim. Bilic'inden Fikret Orman'ına, Önder Özen'inden Kerim'ine, Olcay'ından hatayı yapıp 2 ve 3. gollere sebep olan Necip'ine kadar herkesin ayağına sağlık, böyle harika bir takım izlettikleri için.



  • Üzülebilirsin kızabilirsin ama sırf eleştiri olsun diye buraya saçma sapan yorum yazan, takımı sabah överken maçtan sonra beşiktaş bitik algısı yaratmaya çalışan içimizdeki irlandalılardan nefret ediyorum.
    100. Yıldan sonra ilk defa bu kadar bu kadar zevk aldığım beşiktaş hatırlamıyorum. Bazı şeyleri oturtmak kolay olmadı bu takıma bir yıkımdan çıkıp geldik bu günlere kendi ellerinizle yok etmeyin bunu desteği bırakmak yok böyle engeller çıksada önümüze. Vodafone arenada şampiyonluk kupasını kaldıracağız ben buna gönülden inanıyorum. İnanmıyorsanız hiç değilse zarar vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu "ben takımdan umudu kestim yeaaa" modundakiler iyi ki sadece bu forumda toplanmış zaten herkes her şeyin farkında olgun taraftarlarımız da farkında ertesi gün mesai olmasına rağmen gece 1 de takımı karşılamaya gitmeleri de bunun kanıtı. takım da bu desteği gördükten sonra kendine güveni var. şunu da rahatlıkla söyleyebilirm ki çok kötü oynayıp 1-0 kazandığımız bursa maçından daha mutlu değilim(çünkü yenildik) ama daha içim huzurlu. bu takımın 10 gün içinde 1600 km yol katettiğini unutmayın hem yorgun hem de 10 kişiyle verebileceğimiz en büyük mücadeleyi verdik
  • Aklı başında taraftarlar görmek güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.