Şimdi Ara

HOTS - En iyi hero kombinasyonlari [Guncellendi - 10.03.2017]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce oyundaki en iyi hero kombinasyonu hangisi? Hangi ikili oyunu cok rahat tasir?

    Biz arkadasla gecen sezon hero league`de "Sgt. Hammer + Lt. Morales" kombosu ile baya ilerlemistik.

    Sizin onerdiginiz baska kombolar varsa onlarida ekleyebiliriz.

    1- Abathur + Illidan/Butcher




    2- Tyrande + Diablo/Kerrigan/Butcher/Arthas




    3- ETC + Gazlowe




    4- Kerrigan + Uther




    5- Sgt. Hammer + Lt. Morales




    6- Zeratul + Nova




    7- Sonya + Chen




    8- Diablo + ETC




    9- Abathur + Murky




    10- ETC + Jaina




    11- ETC + Uther




    12- Valeera + Li ming (Video`da 3:15 - 4:55 dakikalari arasinda)




    13- Zarya + Jaina




    14- Zarya + Gazlowe




    Bonus no.1 - Best Wombo Combos




    Bonus no.2 - Best Wombo Combos 2




    Bonus no.3 - Crazy Wombo Combo





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AekfrosT -- 10 Mart 2017; 23:42:7 >







  • sonya-chen veya arthas-jaina bence. çünkü sadece işlevsel değil aynı zamanda oynaması da zevkli olduğu için.

    onun dışında fazla klasik olsa da abathur-illidan falan da hala iyi iş yapıyor.

    hammer-morales korununca iyi iş yapıyor ama oynaması pek zevkli değil yani. ayrıca hantal kalıyor. zagara maw atarsa anında bozuyor.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Bencede oyundaki en zevkli kombo Sonya - Chen Kombosu. Washing Machine olarak isimlendiriyorlar. Fakat yapmak icin Sonya`nin level 20 olmasi lazim o yuzden etkinligini biraz yitiriyor.

    Hammer - Morales oynarken tabi sıkıcı olabiliyor fakat dereceli oyunlarda galibiyet serisi yakaladiginizda bunu cokta kafaya takmiyorsunuz.

    Son olarak Arthas ve Jaina`yi listeye ekliyecektim fakat ona ozel cekilmis bir video bulamadim. Bence Arthas`in Sindragosa ultisi muthis bir ulti ve sadece Jaina`nin Ring of Frost`u ile degil oyundaki diger tum ultilerle uyumlu oldugunu dusunuyorum. Oyun icinde ise 2 ayri slow stacklenmiyor diye biliyorum. Kimin skilli daha cok slow veriyorsa o etkili oluyor diye okumustum.




  • Sgt. Hammer + Lt. Morales
  • Konu güzel olmuş hocam.Bunlara ek olarak bende bir kaç tane zaman zamanda tl maçlarında kullandığımız komboları yazıyım.

    Etc+Uther (Moshpit+Divine shield)
    Thrall+Rehgar+Raynor (Earthquike+Bloodlust+Executioner talenti raynorun) Bu komboyu tl de zaman zaman kullanıyoruz gerçekten çok etkili. Raynorun executioner talentine uyumlu olarak xul (Skeletal Mages), Arthas(Sindragosa), Jainayıda sayabiliriz. Support olarakta bu komboda rehgar yerine aurielde(Will of Heaven) talentiyle alternatif olabilir.

    Tracer/Illian+Tassadar
    Etc+Jaina

    Morales+Varian(Stim drone+Twin blades fury)
    Kharazim+Zuljin(Tazdingo+Divine palm)
    Arthas/Xul+ Jaina(Skeletal Mages ve Sindragosa attıkları slow nedeniyle Jainanın çok rahat Ring of Frost atmasını sağlıyor.)

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha fazla aklıma gelen olursa güncellerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 2 Şubat 2017; 1:11:17 >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Tesekurler hocam.

    Koymami istedigin videolar olursa linkini atabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AekfrosT -- 2 Şubat 2017; 2:24:24 >
  • AekfrosT kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz gibi slowlar stacklenmiyor olması lazım fakat şöyle bir durum var arthas'ın sindragosa atması çok zor değil karşı takımdan en azından 3-4 kişi yakınsa anında hepsine slow ve hatta 20 lvsa slow+root atabiliyor. bu da jaina'nın veya diğer komboya katılan heroların işini kolaylaştırıyor. ayrıca jaina birkaç saniye geçtikten sonra ring of frost atarsa hem rahatça tutturabileceği gibi hem de root süresini otomatik olarak uzatmış oluyor. yani aynı anda atmak yerine biraz bekleyerek değer olarak(yani slow yüzdesi tarzında) değil de süre olarak(duration) stacklenmiş gibi kullanmak mümkün.

    bir de sonya chen için 20 lv olmaya gerek yok. 10 lv'dan sonra sonya leap alır ve war paint talenti dışında full dmg(özellikle 7lv-follow through talenti) talentleri tercih ederse gayet öldürücü bir ikili oluyorlar. fordexosla arada yapıyoruz oynaması da çok eğlenceli oluyor. tek sorun karşıda stun çoksa chen aşırı bozuluyor(brewi etkin kullanamadığı için) ve 2 tank bile kurtaramıyor takımı.




  • sroad kullanıcısına yanıt
    Sroad Hocam yanlis anlasilma olmasin, tabiki Arthas + Jaina kombinasyonu olur, benim demek istedigim Arthas`in Sindragosa`si ile oyundaki bircok ulti uyumlu demek istedim. Dediginiz gibi Arthas - Sindragosa + Jaina - ring of frost birlestiginde karsi tarafin root suresi cok uzuyor.

    Sonya ve Chen ile ilgili olarakta level 10`da ikisinin donmesi bence sadece psikolojik olarak etkili oluyor, cunku Chen karsi takimi itekledikce ayni zamanda Sonya`dan uzaklastirmis oluyor, fakat level 20`de Sonya krater olusturdugu icin tum takim ayni anda damage yapma ihtimali oluyor. Bu yuzden lvl 20 olmasi lazim dedim. En azindan benim gorusum oyle :).
  • AekfrosT kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

    Biz sroad ile birlikte zaman zaman kullanıyoruz Chen + Sonya kombosunu sadece heroic ability olarak değil bu iki hero gerçekten çok uyumlu örneğin karşıda morales olduğunu düşünün biz genelde alıyoruz moralese karşı bu ikiliyi. Sonya leap atmasıyla ben Chen ile atlıyorum ve moralesin hiç şansı kalmıyor bunu ranged assassinler üstünde de uyguluyoruz aynı anda ani damage ile bir kişi eksiltiyoruz.

    Şöyle de bi durum var. 20 levele çoğu zaman da ulaşamıyoruz zaten 20 de yapılacak bi kombo için 2 hero alınmaz.

    Sroad'ın yukarıda belirttiği gibi Chenin brewi çok bozacak hero yoksa bu kombo her açıdan çok etkili çünkü ikiside damageleri iyi olan ve neredeyse asas gibi herolar. Özellikle Chen in cdleri çok az. Tabi şu an stun çok tercih ediliyor bizde ara verdik gibi bu ara pek oynamadık bu ikiliyi.

    Bu arada yazdığım kombolara ait bir sürü replay ım var. Ama biliyorsunuz replay sistemi sıkıntılı tespit etmek yüklemek falan cidden zaman isteyen bi iş. Youtube da biraz bakındım bulamadım tek comboya ait paylaştığınız tarz videolar en azından yanlarına gerekli ufak notları paylaştım kullanmak isteyen olursa diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AekfrosT

    Sroad Hocam yanlis anlasilma olmasin, tabiki Arthas + Jaina kombinasyonu olur, benim demek istedigim Arthas`in Sindragosa`si ile oyundaki bircok ulti uyumlu demek istedim. Dediginiz gibi Arthas - Sindragosa + Jaina - ring of frost birlestiginde karsi tarafin root suresi cok uzuyor.

    Sonya ve Chen ile ilgili olarakta level 10`da ikisinin donmesi bence sadece psikolojik olarak etkili oluyor, cunku Chen karsi takimi itekledikce ayni zamanda Sonya`dan uzaklastirmis oluyor, fakat level 20`de Sonya krater olusturdugu icin tum takim ayni anda damage yapma ihtimali oluyor. Bu yuzden lvl 20 olmasi lazim dedim. En azindan benim gorusum oyle :).





    hocam sizi yanlış anlamadım sadece stack olayı konusunda haklı olduğunuzu oyuncuların yapabilirlerse zamanlamayı iyi ayarlayarak süreyi uzatabileceklerini yani ancak böyle bir durum olabileceğini söylemek istedim. geri kalan şeylerde size tamamen katıldığımı söyledim zaten. ayrıca kesinlikle haklısınız arthas yanında aoe dmg veren her heroyla aşırı derecede uyumlu. kael'thas, gul'dan vs hepsi olur. hatta diğerleriyle bile uyumlu çünkü slow ve root oyunda çok değerli şeyler ve arthas en uzun root+slow bileşenini atıyor 20 lv'da. toplam süresi moshpitten bile fazla olması lazım yanlış bilmiyorsam ve atması da çok daha kolay.

    sonya-chen olayında bizim taktik biraz farklı hocam. ben videoyu görmemiştim sonradan eklediğiniz için yeni izledim ve o taktik de hoşuma gitti. biz o şekilde değil de daha çok karşı takımın supportuna veya hemen ölebilecek herolarına sonya'nın leap atması ve ardından chen'in sürekli q ve slow vermesi taktiğiyle fightı hızlıca 4v5e getirme taktiği uyguluyoruz. özellikle support malfurion falansa ölmesi 2sn sürüyor. yalnız videodaki taktik de hoşuma gitti bunu da denemek lazım. ben sonya oynuyorum genelde ve 20lvda verdiğim talentler her oyun değiştiği için videodaki taktiği yapmak daha zor. yani level 20 olsam bile bazen o imkanı karşı taraf vermediği için farklı talentler almak gerekebiliyor.




  • Fordexos hocam ve Sroad hocam,

    Sizin yaptiginiz taktik ile benim bahsettigim taktik farkli oldugu oldugu bir yanlis anlasilma olmus.

    Sizinde dediginiz gibi, bircok oyun herolar level 20`ye gelmeden once bittigi icin yada level 20`ye gelindiginde bir cok fort/keep yikildigi icin, ne kadar etkili olursa olsun, level 20`den sonraki kombinasyon icin 2 hero alinmaz. bende katiliyorum.

    Ayrica, arka taraftaki squishy herolara dalip aradan cikarmak her tf`den once buyuk avantaj saglar. 2 tank`in dps`inin yuksek olmasi bunda en buyuk etken.
  • AekfrosT kullanıcısına yanıt
    Dün gece seyrettim bende Valeera+Mingi yazmak için girmiştim baktım eklemişsiniz bile
  • İkili olarak Ryu ve Ken'in komboları fena olur, ben onu biliyorum
  • Zarya + Gazlowe'da tavsiye ederim. İkisi de ultide içeri doğru absorb yaptığında, hele ki birisi ultiyi bir kaç saniye geç kullanırsa yaklaşık 6 saniye loopa alıyor ve baya da iyi damage vuruyor. Bozulmaması da cabası. Özellikle haunted mines gibi 2 lane giden haritalarda kullanmanızı tavsiye ederim. Aslında bir de counter herolar için de sayfa açsak olabilir. Oyundaki en büyük problemler genelde kombodan ziyade karşı takıma göre takım kuramamak oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz icin tesekurler hocam, videoyu ekledim.

    Sizinde dediginiz gibi oyundaki en buyuk sorun karsidaki heroyu counterlamak bencede...

    Bunu karsi hero`nun antisi alinarak yada yapilan hero build`i ile bir nebze olsun yapilabilir.

    internette ingilizce cok fazla kaynak var fakat turkce bir kaynak gormedim, bu rehber/yazi turkce hazirlanacaksa da cok ciddi zaman ve emek ister.

    Bu rehberi hazirlamamdaki neden ise hero kombinasyonlarinin benim ilgi alanim olmasi.
  • İlk başlarda olumsuz yaklaştığım Probius'a Morales'le destek verildiğimde Hammer'la yaptığı işten fazlasını yapabiliyor. Özellikle kurduğu cannonları healleyebiliyorsunuz, böylece 2 kişi tek bir hattı hunharca ittirmenizi sağlıyor. Geri kalan 3 oyuncu da kırılgan oyunculardan ya da invis herolardan olmamalı ki ne hemen ölsünler ne de sizin üzerinize çullansınlar.
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    Hocam,

    sizim bahsettiginiz komboya dair internette herhangi bir video bulamadim o yuzden ekleyemedim fakat soyle bir durum var, morales iyi korunduktan sonra onundeki heroyu resmen ucuruyor bunun en bariz ornekleri, Morales + Butcher/ Ilidan ve Varian.
  • Dehaka - Morales ikilisi de gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Dehaka Questi tamamlayınca birde Morales olunca towerları dağıtabiliyor. Fenix - Dehaka denedik ancak çok iyi sonuç alamadık. Fenix - Blaze ikilisi oynaması zevkli. Tavsiye ederim.
  • Buradaki kombolar da gayet güzelmiş ama ben arkadaşlarımla bulduğumuz bir komboyu söylemek istiyorum. Abathur, Valla ve Lili bazlı bir takım kurmuştuk; diğer iki üye ise herhangi iki tank (Diablo, Blaze, Dehaka, Tank Varian öncelikli tercihler) veya bir tank bir büyücüden oluşmaktaydı. Valla'yı koruyup üstünden takım savaşı kazanıyorduk bayağı işe yaramıştı. Karşıda Valla'yı anında tekleyebilecek bir karakter olsa bile o teklenene kadar kendisini olabildiğince yaşatıyorduk sonra öldüğünde diğer hasar kaynağımız olan büyücü iş yapıyordu veyahut iki tankımız güzelce hasarı tanklarken biz de onları destekliyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.