Şimdi Ara

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
21
Favori
18.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    Ne düşünüyorsunuz peki kutudan ilk çıktığı haline göre daha mı iyi güncel hali? Batarya, arayüz veya performans olarak bir düşüş veya artış varmı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

    Hocam kutudan çıktığı haliyle hiç kullanmadım desem yeridir. Direk güncelleme yaptım ben. O yüzden ilk hali nasıl bir şey diyemem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Telefon geldiğinde eski telefonumdan aktarmaları yaptım, o arada güncellemeler de yüklendi. Şimdiye kadar oyun oynarken 1-2 sn lik takılma haricinde hiç sorun çıkarmadı. O da arka planda ona yakın uygulama açıkken oldu.

    Ekran dynamic modda. Oyun oynarken Game mode'a geçiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nfc ile ödeme yapılabiliyor mu bu alet ile?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ePeP E kullanıcısına yanıt

    Yapılıyor. Garantipay ile yaptım geçen opet de ve a101 de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ePeP E kullanıcısına yanıt

    Nfc kadar kolaylık sağlayan bir teknoloji yok. Para ve kart taşıma devri bitti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Fm radyo yükleyebilen oldu mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazda kural oluşturabiliyor muyuz?
    Örneğin;
    her akşam saat 19:30 da yandex maili aç. gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor X9A yı "Hepsiburada Kılıf Hediye" kampanyasıyla alan oldumu. Kılıfın resmini birisi ekleyebilirmi. Tuş kısmı olmayan ince kılıfa rastladım. Keşke sadece tuş kısmı olmasaydı bu biraz açık. Ürün resmi yorumlarında var. Arkadaşım X9A almayı düşünüyor

    AliExpress 75,37TL 31%OFF | Çerçevesiz ince cilt mat sert PC onur için arka kapak durumda X9A HonorX9A 5G darbeye Fundas Coque
    https://www.aliexpress.com/item/1005005334647320.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=21118777886&aff_fcid=3ebbd628963a40aca96b2026a25b4d20-1692872453507-06398-_mqoqKqw&tt=MG&aff_fsk=_mqoqKqw&aff_platform=default&sk=_mqoqKqw&aff_trace_key=3ebbd628963a40aca96b2026a25b4d20-1692872453507-06398-_mqoqKqw&shareId=21118777886&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=cc95b05f598e4ca789b2752ff95f5cc2&afSmartRedirect=y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 24 Ağustos 2023; 13:53:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SGNTR kullanıcısına yanıt

    Kutudan çıkanı bilmiyorum ama Bu kılıf güzelmiş. Bende alabilirim bundan.


    Şundan almıştım daha önce biraz kalın ama güzel kadifemsi bir yapısı vardı



    www.hepsiburada.com/qichengda-honor-x9a-lks-koyun-deseni-cep-telefonu-kiliflari-yurt-diindan-p-HBCV00003WF23Z?magaza=QICHENGDA&url_src=and-product-detail




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 24 Ağustos 2023; 15:5:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,


    Bu telefonu genelde beklentisi düşük, orta düzey ve altında kullanıcılar incelemiş, ben de almadan önce araştırdığımda doğru düzgün bir inceleme bulamamıştım.


    Öncelikle hem iphone 14 pro max serisi hem de samsung s23 ultra kullanan biri olarak, özetle üst düzey telefonlar kullanan biri olarak idareten aldığım bu telefonla ilgili deneyimlerimi aktarmak istiyorum.


    Öncelikle kimsenin değinmediği konulara değinmek istiyorum.


    1--- Cihazda kullanılan disk ufs 2.2 dolayısıyla cihaz aşırı yavaş açılıyor ve uygulama yükleme süreleri uzun (Çoğu kişi için problem olmayabilir.)


    2--- Klasik huawei(honor) arayüzü apple geçişleri birebir kopyalanmış buna rağmen çok basit aptalca hatalar var, örneğin ana menüde google haberlerinden uygulamalar menüsüne geçerken her seferinde gözü rahat edecek lagler oluyor. (bu da çoğu kişi için problem olmayabilir.)

    3--- Tema ve arayüz özelleştirmesi yok denecek kadar az. Tema ve arayüz özelleştirme mağazası maalesef çöpten beter o kadar kalitesiz ki sanki markasız çin malı bir telefon almışsınız hissi veriyor. Tabi nova launcher falan yükleyebilirsiniz, ancak bu tarz özel yazılımla ana sayfadaki lagler ve geçişler bir tık daha lag'li olduğundan bence anlamsız bir kullanım olacaktır.



    4--- Arayüz oldukça sade bir yapıya sahip zaten ios kopyalanmaya çalışılmış ancak işlev olarak oldukça geriden geliyor. Ciddi manada geliştirilmesi lazım. Özellikle widget'lar çok çok az


    5--- Honor ana uygulamalardan çalmış, cihazda default olarak kendi üretmesi gereken; müzik, video ve klavye uygulamaları yok.. bunları 3.parti uygulamaları indirerek kullanıyorsunuz. Örneğin adamlar klavye bile tasarlamamışlar direk microsoft swift klavye kullanılıyor.. bu da bazen klavye yüklemelerinde gecikmelere neden olabiliyor.. Bu tarz temel uygulamaları bile yapmamaları ciddi manada uygulama hırsızlığı bence.


    6--- Chipset çok zayıf özellikle gpu'yu bazen basit oyunlarda bile anlık takılmalara sebep olabiliyor.


    7--- Kameraya değinmeden olmaz, son 5-6 yılda kullandığım açık ara en kötü kameraya sahip telefon ancak çoğu kişi için idare eder seviyede sayılabilir.


    -----------------------------------------------------------------------


    Olumlu yönleri


    1--- Gerçek oled tv ve monitörler kullanan biri olarak, ekran kalitesi konusunda takıntılı sayılırım, ona rağmen ekranını beğendim.. hatta bu fiyat skalasında bu kadar iyi ekran beklemiyordum diyebilirim.


    2--- Aşırı hafif nerdeyse s23 ultra'nın yarısı kadar ağırmış gibi hissettiriyor.


    3--- Ekran gövde oranı çoğu premium telefon kadar iyi hissettiriyor.


    4--- Chipsetin cpu/gpu'nun zayıf olması, özelleştirme seçeneklerinin azlığı ve pil tüketimi anlamında optimizasyonun iyi olması sebebiyle şarjı oldukça iyi gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 26 Ağustos 2023; 14:51:10 >




  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Bu telefonu yaklaşık 1 hafta kadar inceleme fırsatım oldu. (MI6 telefonum bozulduğu için yeni telefon alana kadar bir dostum geçici olarak bana vermişti)


    Bu aleti kıyasladığınız telefonların fiyatlarını sanırım biliyorsunuz? O konuda yorum yapmıyorum.


    1) Cihazda açılışta yavaşlık var ama uygulama yüklemede asla yavaşlık göremedim. Bu arada şu an MI 13 (12 ram / 256 gb) kullanıcısıyım. Hız nedir gayet iyi biliyorum.


    2) Konuşmaya bile değmez, sizde sorun olmuş, bu genel bir sorun değil. Böyle ölü yıkayıcı hatalar arıyorsanız internette saçma sapan bir sürü 14 promax hatası var. Yani cımbızla hata aramaya geçmişsiniz.


    3) Tema ve arayüz özelleştirmesi konusunda bu telefon gerçekten hayal kırıklığı. Bu kadar net bir telefon yapıp, neden kullanıcı özelleştirmesinde cimri olmuşlar acaba? Dediğiniz gibi, özelleştirme konusunda tam bir çöp telefon.

    Ben launcher ile özelleştirdim ve gecikme yaşamadım. Yine de neden beni launcher yüklemeye mecbur bıraktılar diye de sinirlendim.


    4) Arayüz konusunu zaten 3 numaralı başlıkta incelemiştik. Tekrar olmuş, yoruma gerek yok.


    5) Swift klavye öntanımlı olarak geliyor, bence bu eleştirilecek bir şey değil. İyi olan şeyi içine entegre etmişler. Eleştirmek için olay aramışsınız kendinize.


    6) Bu dediğinizi özellikle basit oyunlarda hiç yaşamadım. Farklı telefonlardan mı bahsediyoruz acaba?


    7) Profesyonel olarak fotoğraf ile uğraşıyorum. Fujifilm X-T5 ve Canon 5D Mark 3 sahibiyim. Sadece fotoğraf çekmekle değil, büyük boyutlu (%100 büyütme ile) fotoğraf işleme ile profesyonel olarak ilgileniyorum. (Bu işten para da kazanıyorum)

    Bu kameraya gündüz çekimleri için kötü diyenler kesinlikle art niyetli kişilerdir. Yeterli ışıkta çektiğim fotoları %100 büyütme ile inceledim ve gayet başarılı buldum. Pardon ama siz nasıl fotolar istiyorsunuz? Gözünüzün gördüğünün +3 keskin fotolar mı istiyorsunuz? %100 büyütme ile detay doku kayıplarını inceledim ama gayet yeterli fotolar ile karşılaştım. Gece çekimlerinde detay doku kayıpları kabul edilebilir sınırlar içindeydi ama fazlaca kumlanma (Gren) vardı. Bunun haricinde de bir sorun göremedim.

    Video konusunda yorum yapamam çünkü ilgilenmediğim bir konu. Hiç deneme yapmadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 29 Ağustos 2023; 9:43:5 >




  • telefonu aldık ama kılıf bulamıyoruz. Bu telefon kılıfsız kullanılır mı sizce?

  • stalker7777 kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada da kılıf hediye yazıyordu ama çıkmadı mı içinden. 3 mesaj üstte link attım onu kullanıyorum memnunum şahsen. 1 haftada geldi. Düşürmem diyorsanız kılıfsız da gider tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben aldığım zaman hediye kılıf vermiyordu satıcı. Sonra yurtdışından bi tane aldım ama pek beğenmedim açıkçası telefonu hiç göstermiyordu.

  • stalker7777 kullanıcısına yanıt

    Honor x9a drop test yazın kararı siz verin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Profesör olsanız ne yazar bu dakikadan sonra, cidden hiç hoş değil şu konuşma şekli.

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    şu profil resmi ile sizi ciddiye alamıycam.. spam mesaj atmaktan başka işe yaramıyorsunuz maalesef.. yazdığınız yazıların kalitesi 8 yaşında çocuk seviyesinde.. o yüzden daha fazla boş mesajlarınızı görmek istemiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.