Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
21
Favori
19.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • salsakingss S kullanıcısına yanıt

    Denemedim ama destekliyorsa oynanır. Her uygulama ve oyun desteklemiyor. TFT oynuyorum fareye izin veriyor ama klavye kısayolları eklenmemiş bilgisayarda klavye ile de oynanıyor. Yapımcıların insiyatifinde yani. Chrome ve YouTube bilgisayardaki gibi kısayol tuşlarını çalıştırıyor tek tuşla sekmeleri değiştirmek falan kolaylık sağlıyor.

  • Dostlar pdfteki notları işaretlemek detaylı araştırma yapmak webte tarayıcı performansı iyi olmalı ve video izlemek için honor pad x9 yeterli olur mu?

  • brabber B kullanıcısına yanıt

    Video izlemek için iyi, kalanı için çöp. Moon Reader ile PDF okuyabiliyorum gerçi ama işaretleme - sürekli senkron, tarayıcıda bir sürü sekme falan cihaz çabuk yoruluyor. 4GB RAM (+3 sanal) var komedi haliyle. Bu cihaz eğlence cihazı diye geçiyor, kesinlikle başında saatler geçirmelik öğrenci cihazı değil. Olsa bile ekranı zaten çok büyük, amaç okuma yapmaksa daha portatif cihazlar tercih edilmeli.

  • aydogan kullanıcısına yanıt

    başka cihaz öneriniz var mı acaba?

  • brabber B kullanıcısına yanıt

    Ben olsam Samsung Tab S9 FE alırdım, ama onun fiyatına bundan üç dört tane alınıyor galiba. Başka cihaz yok hocam pek, tabletler uygun fiyatlı değil. (Benim bildiğim, yoksa doluyla çöp cihaz var.)

  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Benim de Pad x9 dan sonra önereceğin ilk cihaz Samsung s9 fe, sizin dediğiniz gibi fiyatı aşırı yüksek buna göre.
  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Matepad 11.5 düşünüyorum vergi indirimi ile 6800 geliyor uygun mudur hocam sizce?
  • brabber B kullanıcısına yanıt

    Bunu al geç ya amacın tablet ise. Bir görmüş ol beğenmezsen iade edersin belki beklentilerinin üstünde bile çıkabilir. Teknoloji geçmişinizi bilmiyorum ama hayal kırıklığına uğramayın diye sayfalardır aynı mesajı söylüyorum konuda. Bu tabletin alınabilir olma nedeni FİYATI KARŞILIĞINDA EKRAN VE SES KALİTESİ başka bir olayı yok. Güçlü cihazlar için fiyatı yukarıya çıkarmalısınız. 5-6bin liraya kalite, sağlamlık, performans beklemeyin.

  • aydogan kullanıcısına yanıt

    hocam al diyorsunuz da pdf işaretlerken yada surf yaparken kasıcaksa hiç almaya gerek yok kararsız kaldım aşırı şuan

  • brabber B kullanıcısına yanıt

    hocam hayat gerçekleri çok acımasız, inanın gönül rahatlığıyla önermek isterim ama ekonomi nedeniyle seçimleri belirlerken kılı kırk yarmak zorunda kalıyoruz. çok farklı cihazlar var ama dünden bugüne bizi mutlu edecek cihazlara erişim zorlaştı artık kabul etmek gerek, ben dün iPad alabiliyorken bugün yanından geçemiyorum. 5bin lira bu tablet için bugün komik bir rakam, düne göre tabi ki pahalı ama rakamsal olarak 500 lira gibi düşünmek gerek. bilmiyorum anlatabildim mi. evet kasacak, evet pdf rahat işlem yaptırmayacak belki, ama bu fiyatta diğerleri de bunları yapamıyor sorun bu tablette değil. bu tabletle film izlenir, müzik dinlenir keyif alınır. öyle bilgisayar gibi on saat oturup işlem yapılmaz. en kötü bilgisayar bile çalışmak için daha iyidir. çalışmak için bu tablet kategorisinde önerilen cihazlar da bu fiyatlarda yok. Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! 





  • Haklısınız hocam valla
  • Görmemişin bilgisayarı olmuş dizmiş yan yana temizlik yapmış 😂

    Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!
  • Tableti kullanıyorum, güzel cihaz. Video, müzik, film içerikleri tüketecekler ve basit internet sitesi gezinmeleri için ideal cihaz. Ama ders çalışırım, not alırım, oyun oynarım, çok sekmeli olarak internette gezerim diyenler başka cihazlar (Samsung tab FE s9 ve FE s9+ modeli gibi) bakabilir.


    Umarım Android 14 güncellemesini alır ve en az 2 sene daha idare eder.

  • Halilowich kullanıcısına yanıt

    Hoşgeldin hocam. Samsung forumundan hatırlıyorum sizi galiba. Yorum için teşekkürler, cidden sayfalardır anlatamadık şunu. Çok güzel bir tablet ama onu da yapsın bunu da yapsın bu fiyatlarda yok öyle bir dünya. Bu fiyata böyle güzel geniş ekran yok diyoruz diğerleri böyle güzel ses vermiyor diyoruz adam bilgisayar istiyor kendine. Monitör fiyatına taşınabilir ekran aldım diyorum ben. Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!  Android 14 kesin ve 15 de gelecek diyorlar bir ihtimal. Gelmesi iyi olur da 13 ile çıkması müthiş oldu Android tarafında uygulamalar uyumsuzdu google şimdi yatay modda çift panel ya da ikili düzen şeklinde kullanılabilir hale getirmiş sistem arayüzü ve temel uygulamalarını. Bu da kullanımı kolaylaştırıyor.

  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle size katılıyorum, 5000 verim 10000 lik cihaz performansı bekleyenler var, ben netflix ve youtube cihazı olarak kullanıyorum
    Ve çocuklar da dilediği oyunu oynuyor şuan kasma donma yok ama ileride oyunların grafikleri ve mb boyutları arttıkça zorlanacak tabiki.
  • Samsungshop dan a9plus 8/128 lik versiyonu 5500 tlye geliyor arkadaşlar. Sizce 500 tl fark verip honor yerine Samsung almak mantıklı mı? 8gb ramli versiyondan bahsediyorum
  • Esperens88 E kullanıcısına yanıt

    Uygun gibi. Karşılaştırma videosu ilk sayfada var diye biliyorum.\

  • Esperens88 E kullanıcısına yanıt
    5500 e öğrenci indirimi ile geliyorsa matepad 11.5 almalısın
    Direk 5500 ise kaçırma al
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt
    Bugün teknosada matepad 11.5 modeli 6gbramli modeli inceledim ordaki Huawei 11 değil bu dedi
    6 bine geliyor öğrenci indirimi ile alınır mı 6gb ramli model acaba
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Matepad 11 6 128 kullanıyorum değer bence, ama. Klavyeyi vermiyorlarsa değmez o fiyata HB den ya da sitesinden alınır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.