Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
25
Favori
94.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eseshamza E kullanıcısına yanıt
    Korkmayin, biraz sert cekin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 2006 Jazz aracımı satıp, 2017 HR-V aldım. Yol titreşimi ve 2500 devirden sonra motor titreşimini pedallardan baya hissediyorum. Araçta bir sorun mu var yoksa yapısı mı böyle emin olamadım. Sizlerde durum nasıl? Bir de bagajda istetme kısmının tabanına su almıştı ama nereden geldi şimdilik bilemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLTiK kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullanın.


    Ben son zamanlarda motor devriyle alakalı değil de çukurlarda tümseklerde pedallarda bir hareket hissediyordum. Kontrol eden usta tekerlerden birinde salıncakta problem olduğunu söyledi, fırsat olunca yaptıracağım. Siz de bir kontrol ettirin isterseniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Mayıs 2024; 15:6:4 >
  • Arkadaslar yakin zamanda amortisor degisimi yapan oldu mu? On amortisor lazim ama servislerde urun yok maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, yeni bir araç alacağım ve aklımda bir kaç araç var. 2023/2024 HR-V bunlardan biri. Daha önce hiç hibrit motor tecrübem olmadı, şu an kullandığım araç benzin+lpg. Yıllık ortalama 6000-8000 km arası araç kullanıp taş çatlasın 2 kez uzun yol yaparım geneli İstanbul şehir içi kullanım. HR-V hakkında yorumlarınız nedir özellikle yeni alan varsa. Periyodik bakım ve ağır bakım ücretleri nedir? Aracın işletme giderinin çok olmasını istemeyiz haliyle. Bu araç dışında düşündüğüm Chery Omoda 5/Tiggo 7 ya da 2023/2024 Corolla 1.5 Dream Multidrive S.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Porya bilyasına baktırın önce. Benim Golf te pedalda gazdan ayağımı çekince titreşim oluyordu. 2 usta tutturdu öyle bişey olmaz bunlarda tel yok digital pedal diye . Allah tan bir usta ben farkediyorum dedi de araştırıp buldular.

  • Arkadaşlar 22 model HRV advance aracına tavan üst çıtası takılabiliyor mu aksesuar olarak, servislerden net bir cevap alamadım aksesuar bölümünde de sadece şunu buldum iş görür diye düşünüyorum
    https://hizliresim.com/3r6r73f

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce hiç Japon aracı kullandınız mı bilmiyorum ama japonlar araçta güvenlik, sağlamlık ve yakıt tasarrufunu ön planda tutuyorlar, haliyle konfor ve performanstan ödün veriliyor. Bu sebeple sizin araçtan ne beklediğinizle alakalı. Ben bu aracı alalı 2 ay olucak çok memnunum, benim için öncelik ekonomiydi bu sebeple baya bir araç eledim yakıt ortalaması (meşhur cherry serileri ve ford puma gibi) ve vergi dolayısıyla (Corolla Cross 1,8 gibi), performans ve konforu ikinci plana attım. Önceki aracım C5 aircrosstu ondaki konfor ve performans haliyle bunda yok. Yokuşta bağırıyor, cvt şanzımanı düzgün kullanmazsanız düz yolda da bağırtabilirsiniz, yol sesi ve rüzgar sesi alıyor diyorlar ama ben rahatsız olmadım benden önceki yalıtım mı yaptırdı acaba diye merak ediyorum bu konuyla ilgili çok ağlayan var ama bu da bir japon klasiği, koltuk ayarı halen manuel gibi, araç harekete geçince otomatik kitlenmiyor gibi. Sonuç olarak bu aracın çok muhteşem veya pişman olunacak bir araba olması tamamen sizin beklentinizle alakalı bir durum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • KaltenDragonbane kullanıcısına yanıt

    Düzgün bir yer bulabilirsem baktırırım. Önceden İstanbul'da yaşıyordum, iyi ustalar vardı ancak Antalya'ya taşındım, burada bu işler biraz zor gibi.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    Aracı alalı 1.5 ay oldu. Amortisörlerin sert ve sesli çalışması harici şimdilik bir sorun yok gibi. Maalesef araçta birkaç yerde boya atma sorunu var. Tavan ön kısımda nohut kadar bir alanda soyulma vardı. Bakım için yetkili servise verdim. Bakım sonrası yıkama esnasında daha büyük bir alanda boya kalkması olmuş. Sonrasında dandik bir rötuş yapmışlar, eve geldiğimde fark ettim. Uygun bir zamanda düzgünce yapacağım. Servisin bu şekilde teslim etmesi tam rezillik o ayrı konu. Getirin dediler ama kararsızım. Fazla alanın boyanmasını istemiyorum. Birde bagaja su alma sorunu var gibi ama miktarı fazla değil gibi. Tavandaki kılcal çatlakları kapatmak gerekiyor. bunların haricinde araçtan memnun sayılırım.


    HONDA HR-V(ANA KONU)




  • CeLTiK kullanıcısına yanıt
    Bu olayı Facebook grubunda da paylaşın bence hocam honda dan beklenmeyen hareket kötü olmuş gerçekten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CeLTiK kullanıcısına yanıt
    Maalesef beyaz renkli araclarda boya atma sorunu mevcut.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.