Şimdi Ara

.:: HONDA Accord Kulübü ::. (1060. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.211
Cevap
142
Favori
1.334.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Accord 2.2 dizelleri tavsiye eder misiniz
  • cerronnimo C kullanıcısına yanıt

    Km'leri yüksek onların, eğer temiz ve biraz düşük km li bulabiliyorsanız ve accord kullanıp da manuel kullanırım derseniz tabiki tavsiyedir. Dizellerde otomatik bulunmuyor çünkü. Döneminin en iyi ve sessiz dizel motorudur ayrıca ödüllü motorlardan biri o yıllarda. 2.2 olması sebebiyle de vergisi biraz daha yüksek olacak tabi herşeyi hesaba katmanız gerekiyor. Bana göre eksileri yüksek km, vergi ve manuel olmasıdır. Bunlar haricinde güçlü ve kaliteli bir araçtır. Kontrollerini iyi yaptırmanız gerekiyor, çünkü piyasada çok fazla sayıda bulunan bir araç değil.

  • Teşekkürederim. 235.000 km de buldum bitane orduda ben ankaradayım manuel takıntım yok da kara vermeye çalışıyorum işte tekrar Teşekkürederim

  • cerronnimo C kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, şu dönemde hangi aracı alacağına karar vermek gerçekten zor iş, Allah kolaylık versin ve şimdiden hangi aracı alırsan al hayırlı olsun, kazasız belasız ve sorunsuz kullanmak nasip olur inşaallah. Nasipten öte köy yok :)

  • Amin inşallah cümlemizin

  • afhaktan A kullanıcısına yanıt

    Accordların yedek parçaları pahalı mı ? Yol tutuşu, ses yalıtımı nasıl acaba ? Tavsiye eder misiniz çok fazla piyasası yok bilenler biniyor bu arabaya genelde ?

  • ali000 A kullanıcısına yanıt

    Parça maliyetleri biraz pahalı evet, ama bir alman araçları kadar değil, parça fiyatları son yıllarda ciddi yükseldi, ben 4 sene boyunca 2.4 Accorda iki sene öncesine kadar binmiştim , aslında parça maliyetleri çok aşırı değildi ama satmadan önceki son bakımda fiyatların nerelere geldiğini görmüştüm. Artık rahatlıkla pahalı diyebiliyorum. Bunu şöyle tarif edeyim, kullandığım zamanlarda her hangi bir parçada Civic ve Accord arasında 50-70 lira fiyat farkı olurdu, bunu şimdi direk Civic in iki katı olarak düşünün. Maliyetler yüksek ama çok sık sorun yaşamadığınız için sizi de pek yormuyor. Tabi burada aracın ve önceki kullanan kişinin nasıl kullandığına dair bilgiler çok önemli, eğer bakımsız kullanıldı ise başınıza ciddi işler açabilir. Günümüzde gördüğüm kadarıyla insanlar maliyetler yüzünden pek bakım yapmak istemiyorlar ve sorunlar çıkmaya başladıktan sonra satmaya çalışıyorlar çünkü. Yol tutuşu güzel, süspansiyonları eğer yay vs takılmamış ise bilinenin aksine sert değil yumuşak tarafı ağır basar. Konforlu araçtır, ses yalıtımı olarak japonlar genel olarak zaten bu konuda biraz zayıflar, almanlar kadar iyi değil civic ten daha iyi olduğu kesin ama D sınıfını hesaba katarsanız biraz zayıf gelebilir, ve yol sesi alırsınız daha çok, tabi sürekli artan ses gibi değil bir yerde sabitlenip öyle devam eder, 230 lara çıkmışlığım vardı ve ciddi manada bir rahatsızlık hissetmedim, ama iyi yalıtımlı bir araç kullandıysanız rahatsız olabilirsiniz. Beklentiniz yüksek ise almadan önce binip denemenizi tavsiye ederim. Temiz bir iki araç bulun ilandan yakın çevrenizde ve alıcı gibi gidip deneyin aracı. Konforuna, içeri aldığı ses vs kısada olsa bakma imkanınız olur. Accord kesinlikle tavsiye edilecek bir araçtır, piyasası yok değildir, diğer D sınıfları kadar satılmadığı için onlar kadar yoğun olarak piyasada yoklar. Accord kullanıcıları ayrıdır ve araç temiz ise gerçekten ve fiyatı da ederi isteniyorsa benim gibi 1 gün içinde satarsınız. İlana gece koyduğum araç sabah gitti, piyasa şimdiki gibi uçuk değildi normallerinden bir tık yukarı yazmıştım fiyatını çünkü temiz araçtı ve bir günde de satıldı. Bilenlerin sevdiği ve vazgeçmek istemediği, alman aracı hastalarının da çok gözünde olmayan araçlardır. Zaten alman araçları da Accord'cuların gözünde değildir. :)





  • Accord 2005 2.4 aracım var, Çin işi Balas takılı, aydınlatması çok kötü, bir zaman 4300 takmıştım galiba iyi aydınlatıyordu. bunun için ampul önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 26 Kasım 2021; 0:34:45 >
  • 2008 makyajlı kasa Accord'ta şoför camı çalışmıyor. Elektrikçi cam motoruna baktı kömür vs. düzeltti tekrar taktı bir gün sonra yine çalışmadı. Cam düğmesinde problem olabileceğini söyledi. Yan sanayi tecrübesi olan var mı piyasada satılan düğme setlerini kullanan oldu mu acaba? Ya da Ankara bu düğmeleri tamir edebilecek bir elektrikçi biliyor musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se12g1 -- 2 Kasım 2021; 14:12:36 >
  • Mrb 90 model honda accord göğüs panali cercevesi ve iç kozmetik urunleri kapı kolu açma gibi parçaları nasıl temin edebilirim

  • MikailYildiz5838 M kullanıcısına yanıt

    Merhaba, kapı kolunu bir ihtimal internetten bulabilirsiniz ama diğerlerini ya çıkmacılardan yada facebook honda accord gruplarından belki bulabilirsiniz. Ama bulmanız kolay değil bunu da bilmelisiniz.

  • se12g1 S kullanıcısına yanıt
    2005 accordumda da aynı sorun oldu. bi kaç kez camı yaptırdım. bi kaç ayda bozuldu. en sonunda 4 lü şoför cam modülü aldım. 6 ay oldu galiba bir sorun yok şu an. ben n11 sitesinde 350 tl gibi bir fiyata almıştım.aldıktan sonra eskisinin içindeki kapı kilit beynini çıkarıp yenisine takmanız gerekiyor. yoksa randuman almazsınız ya da hiç çalışmaz.yeni tuşların sadece dışını kullanıyorsunuz yani anlayacağınız.
  • Soruma cevap gelmediği için tekrar yazıyorum:

    Accord 2005 2.4 aracım var, Çin işi Balas takılı, aydınlatması çok kötü, bir zaman 4300 takmıştım galiba iyi aydınlatıyordu. bunun için ampul önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.4300 mü takmalıyım. Başka önerisi olan var mı?

  • sys123 S kullanıcısına yanıt

    Cevabını bilen olmadığı için yazan olmamıştır. Net bilgi için özel yada yetkili servisleri arayarak net bilgi alabilirsiniz. Yada facebookta Accord kulüpleri var sanırım orası daha aktiftir ve araçlarıyla ciddi uğraşan insanlardır. Buraya giren arkadaş sayısı az ve açıkçası eskiden kullanmış oluğum dönem içinde bir problem yaşamadığım için aydınlatma gurubu ile ilgili bir bilgim bulunmuyor. asıl bilgi sahibi olanlarda artık burada değillerdir, yoksa mutlaka cevap alırdınız.

  • Arkadaşlar herkese merhabalar aranıza 2012 model accord ile katılmış bulunmaktayım bir konuda size danışmak istiyorum. Aracıma lastik alacağım ama orijinal ebat 225/50/17 fakat takmak istediklerim 225/45/17 lastik başına 200 liradan fazla oynuyor sizce bariz bir fark yaratır mı benim için aracın dinamiklerini bozar mı veya güvenliğimi tehlikeye sokar mı ? Teşekkür ederim

  • Bence aracın orjinal ebatlarıyla oynamayın 45 yanak takarsanız jantı 18 yapmanız gerekebilir öyle bi hesaplama vardı googleye jant ebat hesaplama siteleri var ordan dinamiği bozulmadan büyütme yüzdeleri oluyor bu arada dün bende 2009 model accord aldım 225/50/17 lastik arıyorum bende siz nerden fiyat aldınız acaba ne marka paylaşır mısınız

  • qwertyhellriser Q kullanıcısına yanıt
    45 yanak konforu bozar..zaten sert süspansiyon var Accordda.
  • 2000 Model Amerikan Kasa Honda Accord 2.0 EX otomatik almayı düşünüyorum, sizce sorun yaşar mıyım, yaşarsam hangi sorunları yaşarım, nelere dikkat etmem gerekiyor?

  • altnskkonline A kullanıcısına yanıt

    Motor şanzıman olarak kontrolü doğru yapıldığı takdirde her hangi bir konuda mekanik olarak pek problem yaşamazsınız. Mekanik parçalar bulunur. Piyasada çok bulunmaması nedeniyle kaporta yada iç trimlerde parça bulunurluğu düşüktür. Çok bilinmese de konforlu, geniş ve kaliteli accordlardan biridir. Kullanıcısını memnun eder, yinede özel bir Honda servisine danışmanızı tavsiye ederim, fikir edinmek açısından faydalı olacaktır. Biz kabaca biliriz onlar her detayını bilirler. İnşaallah temiz bişey bulur kazasız belasız binersiniz.

  • Sevgili ağabeyler kardeşlerim, minik bir sorum var

    Avrupada ikamet ediyorum, 1994 euro accord alma durumu oluştu, 2.0 131 hp f20z1 motor kodlu manuel.

    Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Lpg yok asla olmayacak tabiki. Kronik sorun, dikkat edilmesi gereken bir husus vs varmisie
  • 
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.