Şimdi Ara

HBO Max için Harry Potter dizisi geliyor! İşte ilk detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HBO Max için Harry Potter dizisi geliyor! İşte ilk detaylar
    Hogwarts Legacy’nin başarısının ardından Harry Potter için ortalıkta dolaşan bilgiler söylenti olmaktan çıkıyor. HBO Max için uzun süredir konuşulan Harry Potter dizisi adıma adım gerçekleşmeye doğru ilerliyor. Yayınlanan bilgilere göre Harry Potter kitaplarının yazarı JK Rowling ile anlaşma sağlamaya çalışılıyor.



    Ayrıca Bkz.Disney, Moana animasyonunun gerçek filmini yapıyor



    7 sezonluk Harry Potter dizisi



    Deadline'ın haberine göre Warner Bros projeye yapımcı olarak katılması için Rowling ile görüşüyor. Rowling'in projeye dahil olmasının ardından, henüz başlangıç aşamasında olan projenin yazar arayışına girmesi bekleniyor. İlk olarak Bloomberg tarafından bildirildiği üzere genel fikir, potansiyel TV dizisinin her sezonunun yedi romandan oluşan Harry Potter kitap serisinin bir kitabına odaklanması yönünde. Dolayısıyla buradan Harry Potter dizisinin 7 sezon olacağını söyleyebiliriz.



    HBO Max için Harry Potter dizisi geliyor! İşte ilk detaylar
    Aktarılanlara göre şimdilik kesin bir gelişme yok ancak Warner Bros. Discovery (WBD) CEO'su David Zaslav ve HBO şefi Casey Bloys, görünüşe göre yazar JK Rowling'i diziyi onaylaması için ikna etmeye çalışıyorlar. Rowling eğer onay verirse dizinin yapımcılarından birisi de olacak. Harry Potter, 600 milyondan fazla kopya satarak genel olarak en çok satan kitap serisi olduğundan, dünyanın her yerindeki Potterhead'ler muhtemelen gelecekteki bir dizi için heyecanlanacaktır. Toplamda 8 filmden oluşan film serisi 7,7 milyar dolar hasılat elde etmişti.



    Yeni projeler heyecan verici



    Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav, Harry Potter için birçok kez yeni içeriklerin çıkması hakkında açıklamalar yapmıştı. Zaslav, Rowling ile birçok kez bir araya da gelmişti. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde bu konuda daha çok bilgi ortaya çıkacaktır. Öte yandan Warner Bros Discovery’nin daha farklı planları da bulunuyor. Yüzüklerin Efendisi serisine dayanan yeni filmler, Stephen King'in “It” serisi için bir prequel dizi, daha fazla “Game of Thrones” projesi ve yeniden başlatılan DC Evreni, WBD’nin öncelikli projeleri arasında yer alıyor. WBD aynı zamanda önümüzdeki hafta HBO Max ve Discovery+ içeriğini birleştiren yeni bir akış hizmeti de duyuracak.




    Kaynak:https://deadline.com/2023/04/harry-potter-tv-series-hbo-max-jk-rowling-produce-1235317141/
    Kaynak:https://techcrunch.com/2023/04/04/warner-bros-in-talks-about-a-harry-potter-tv-series-for-hbo-max/







  • Heyecanlandırdı evet ama hp tekrar üzerine farklı hikayeler işlenmeli '' Çapulcular '' dönemi mesela! Veya Howarts Legacy gibi çok başka bir hikayeye odaklanılmalı.

  • Dizinin adı “Siyahi transeksüel potter ve homoseksüel büyüdaşları” olacak diye duydum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Az bile.

  • Filmde işlenmeyen tonla detay var. Rita Skeeter'ın sırrı ortaya çıkıncı şok geçirmiştim. Hermione'a aşık olmuştum. HBO Max için Harry Potter dizisi geliyor! İşte ilk detaylar 

  • Türkiye’ye gelmemeleri büyük ihmal.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harry Potter'ı Idris Elba oynarsa şaşırmayın :D

  • HBOnun daha kötü dizisine denk gelmedim. izlediğim tüm yapımları ortalamanın çok üzerindeydi. Last of Us un da güzelliğini görünce HPden de beklentim yüksek.

    forumdaki bir dizi/film/oyun hakkındaki tek eleştirisi/esprisi de x karakteri gay zenci olur artık eheheheheh diyen tipler de ne zaman bitecek merakla bekliyorum. istisnasız her türlü içerikte mide bulandirici şekilde 1500000. kez x gay olacakmış esprisi yapılması çok ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hbo max gelecek deniyordu sonra ne olduysa vazgeçtiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt
    HBO içerikleri Blu TV’de.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Hahahah sjw ne alaka yahu. Ayrıca Hogwarts Legacy’de trans karakterde var (Sirona Ryan). Ya oyunu oynamadın ya da her gördüğü siyahi, eşcinsel karaktere sjw diye elinde tuzlukla koşan bir tipsin.

    Ayrıca Rowling’in trans bireyler karşıtı homofobik yorumları sebebi ile bu oyunu birde protesto ettiler. Yani o kadar çok yanlış çıkarım var ki mesajında hangi birini düzelteceğimi şaşırdım.

    Edit: Hahaha. Mesajımda ne hakaret var nede başka bir şey. Doğru bildiğin yanlışa biri çıkıp yanlış diyince bloklamak çok güzel bir diyalog örneği güzel kardeşim. Allah akıl fikir versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 7 Nisan 2023; 20:25:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir bu kalmıştı boku çıkmadık...

  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Evet razalet ötesi görüntü ve ses kalitesiyle en güzel yapımlar blu tv harcanıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • Artık yeter. JK Rowling başarılı bir yazar. Ama senaryo yönetiminin ne kadar vasat olduğunu Fantastik Canavarlar serisinde gördük. Daha başarılı senaryo yönetmenlerinin yönetmesi lazım seriyi.

    Koskoca Marvel'i içine katabildi Disney de Warner Bros Jk Rowling'in bitmek bilmez haklarından kurtulamıyor.

    Hogwarts Legacy ile farklı bir başlangıç yapıldı. Gecikmelere değdi gibi ama Fantastik Canavarlar 3 skandalının üstüne güzel bir seri ve Hogwarts Legacy dizisini hak etti HBO Max.

    @dijitalcoach En son evrenden uzaklaşınca Fantastik Canavarlar gibi bir faciaya imza attılar. İlk film çerezlikti, keyif verdi ama Rowling hırslarına yenik düşüp seriyi saçma sapan Grindelward ve Dumbledore üstüne çekti. Bu konu çok önemliydi kesinlikle beyaz perdeye işlenmeliydi ama yeri Fantastik Canavarlar franchaise ı değildi. Boşu boşuna iki seriyi birden hiç ettiler aniden.

    Buradan itibaren Hogwarts Legacy Spoiler yazısı geliyor.

    Peki Hogwarts Legacy nasıl bu kadar iyi tutundu, çünkü karaktere belli orada Kaotik iyi veya Kaotik nötr arası seçenekler sunabildi karşılıklı diyaloglarda. Öte yandan sonu kötü bitti ve Sebastian Sallow yan hikayesi dışında ilgi çekici bir hikaye işlenmedi oyunda. Ana hikaye de Sebastian'ın yan hikayesi de aniden sonuca bağlanmadan kapandı gitti. Koruyucular bize seçenek sunması oyun boyunca. İsadora'nın hikayesi işlenmedi, ya da diyalog kuramadık. Bize iletişim şansı sunulabilirdi.

    Çok eksik vardı oyunda da dediğim gibi. Prewett ve Weasley ailesi üzerine daha fazla durulabilirdi. Greengrass ve Malfoyları aynı şekilde Potterları görebilirdik. Gördüğümüz tek Black kendi ailesinin bile alay konusu olan okul müdürü oldu.

    Hatta şu kadar iddialı konuşayım. Eğer Sallowlar Black, Lestrange ya da Malfoy ailesine dahil bir kol olsaydı çok daha iyi olurdu. Köklü 28 aileden ayrılmaması gerekirdi.

    Dizi konusuna gelince. Umarım dizi ya oynanan karakterin bütün uyarılara karşı İsadora gibi gücü emdiği bir son ile ve Anne, Ominis ve Sebastian ile birlikte Garrett ile Leander'i içerecek biçimde güzel bir evren oluşturur. Yoksa saçma sapan Cursed Child çakması tutmaz. İki sezon ardından unutulur gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 5 Nisan 2023; 23:39:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • AktifProje kullanıcısına yanıt

    Forumun yarısı gerçekten konuşmayı diyaloga girmeyi bilmiyor, blok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.