Şimdi Ara

Grok artık resimleri de işleyebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Grok artık resimleri de işleyebiliyorAyrıca Bkz.Elon Musk yöneticilere 2.5 milyar dolar verdi ama kuruş vergi ödemedi Örneğin bir akış tablosunu fotoğraflayarak Grok tarafından Python diline çevirtebilirsiniz. Ya da bir çizim görselinden hikâyeler üretebilir veya bir meme resminin ne anlatmak istediğini öğrenebilirsiniz. Grok-15.V önceki nesle göre özellikle matematik ve kodlama alanında daha iyi sonuçlar sunuyor. Ayrıca daha fazla kaynaktan daha fazla içerik tarayarak belirli girdileri daha iyi anlayabiliyor. Erken beta kullanıcıları ve mevcut kullanıcılar kısa süre içerisinde Grok-15.V sürümünü deneyimleyebilecek. " height="468" src="https://store.donanimhaber.com/a8/f7/23/a8f7232ea2c93a9badd96519570b8771.jpg" width="720" />
    Elon Musk’ın üretken yapay zekâ trendine adımını attığı Grok adındaki yapay zekâsı gelişimine devam ediyor. Grok-1.5V sürümüne güncellenen üretken yapay zekâ modeli önemli yenilikler sunmaya başladı.



    Grok-1.5V neler sunuyor?



    xAI girişimi tarafından kullanıma sunulan Grok-1.5V sürümü girişimin ilk nesil çok modlu yapay zekâ modeli oldu. Model sadece metin işlemekle kalmıyor, doküman, diagram, liste, tablo, ekran görüntüsü ve fotoğrafları da işleyebiliyor.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk yöneticilere 2.5 milyar dolar verdi ama kuruş vergi ödemedi



    Örneğin bir akış tablosunu fotoğraflayarak Grok tarafından Python diline çevirtebilirsiniz. Ya da bir çizim görselinden hikâyeler üretebilir veya bir meme resminin ne anlatmak istediğini öğrenebilirsiniz.



    Grok-1.5V önceki nesle göre özellikle matematik ve kodlama alanında daha iyi sonuçlar sunuyor. Ayrıca daha fazla kaynaktan daha fazla içerik tarayarak belirli girdileri daha iyi anlayabiliyor. Erken beta kullanıcıları ve mevcut kullanıcılar kısa süre içerisinde Grok-15.V sürümünü deneyimleyebilecek.




    Kaynak:https://www.engadget.com/the-latest-version-of-xais-grok-can-process-images-120025782.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.