Şimdi Ara

Gönderdiğim kargoyu şubede iptal edebilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşa ürün göndereceğim. Kargo takip numarasını attığım zaman bana ürünün ücretini anında göndereceğini söyledi. Şimdi ben kargo şirketine kargoyu versem ve kargo kodu oluşturulup karşı tarafa takip numarasını versem 3-5 dakika içinde ücreti gelmezse kargoyu hemen şubede bekleyip gönderimini iptal edebilir miyim?




  • Bunu şubeye sorun çünkü şirketten şirkete fark edebilir.
    Çok eskiden gönderici iptal edebiliyordu (yurtiçi kargo) ama artık e-ticaret çok geliştiğinden bunu yapabilmek ticaret açısından çok sorun yaratabilir.

    Bu arada alıcının isteği çok mantıksız çünkü siz boş kutu da gönderiyor olabilirdiniz yani konunun güven ile hiç alakası yok.
    Burada ben alıcıdan kesinlikle şüphelenirdim.

    Eğer pahalı bir şey gönderiyorsanız ve başka türlü alıcıyı ikna edemediyseniz önce boş koli gönderin onun numarasını paylaşın. Sonra size eft yaparsa dolu paketi gönderirsiniz. Ekstra kargo parası ödemek haricinde en risksiz yöntem.
  • schavelle S kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. PTT ye sordum iptal edebilirsiniz dedi.

  • Güvenmediğin insanla alışveriş yapma derim. Arkadaşım diyorsun, parayı 5dk içinde göndermezse diyorsun. Boşver. Satmıyorum de geç eğer adama güvenin yoksa, başın ağrımasın boşuna.

  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Sorun çıkmadı, gönderdim ve parayı hemen gönderdi fakat kargo şubesi giriş yapıldıktan sonra kargoyu geri çekemezsiniz deseydi dediğiniz gibi göndermezdim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.