Şimdi Ara

Gold alımı yapanların fiyat politikası? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu konu açıldıktan sonra fiyatlar daha da istikrarlı düşmeye başladı. nasıl bir tesadüf nasıl bir şey acaba?


    kim kiminle çalışıyor kim kime hizmet ediyor acaba?

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Olaya farklı bir bakış açısı getireyim .token şuan 220k ya düştü , token 350 k civarı iken ortalama 1m altın 950-900 tl arası idi. Yani token kolay basıldıkça altın fiyatlarını kolayca aşağıya çekiyor olabilir mi ? Sonuçta token kolayca basıldı mı ,keylere olan talepte düşüş olması normal gibi geldi bana.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dehsetfatih kullanıcısına yanıt

    birkaç gündür token 250 civarlarında şimdi 220 olmuş bugün çok dipte.


    valla token benim bildiğim expansion ilk günlerde aşırı düşerdi şimdi başlangıçta yüksek şimdi 2-3 ay olacak düşmeye başladı oda garip.


    bobby kotick de gold satıyor herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 11 Ocak 2023; 23:52:57 >
  • Bu aracılıkta iyi para var sanırım, gold satın alan satıcı çok fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt

    E var zaten fakat bunlar para kazandığı halde bu Donanımhaber bölümünü bedavaya kullanıp fake hesapları ile birlikte farmlayanların goldunun fiyatını sürekli kırmaya çalışıyorlar


    Bunu fark ederek konuyu açtım ama tahmin ettiğim gibi oldu bir tanesi gelip şuraya işin aslını astarını anlatmadı niye fiyatları "piyasa" deyip aşağı çektiklerini açık açık söylemedi.


    Daha nereye kadar bu şekilde TL ile satanların fiyatlarının düşürmeye devam edecekler bende bunu merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Ocak 2023; 12:57:10 >
  • çoğaldı her gün daha da çoğalmaya devam ediyor. fakat böyle en yüksek biz alıyoruz diyenlere bakıyorum öyle çıkmıyor.


    700 TL olan alımlar 620 lere düşmüş birinde diğerinde 690 diyor. ya bölünmeye gidiyorlar yani farklı ekipler ama hepsi aynı grup yada bilmiyorum. bildiğim 2-3 gündür çok dibe çakıldı


    üstte @dehsetfatih in dediği gibi token da dengesiz düşüşe geçmiş. ve yine dediği gibi sanırım bir süre eldekini satmadan stok yapıp beklemek en iyisi.

  • Eldekini son kullanıcı harici satmamak en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt

    Nasıl yani?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Gold satın almak isteyen oyuncuya, demek istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Şimdi sormak istiyorum niye ve hangi anlamda ifade edemiyorum?

    Edemediğim halde "az çok" nasıl anladın ve ne anladın?

    Bu az çoğa cevap niye vermedin , veremiyor musun ve engelleyen nedir?


    Devamındaki paragrafa cevap veriyorum.


    Benim buradaki anlatmak istediğim konunun Donanımhaber ile hiç bir bağlantısı yok burada ki tartışma konusunda iki taraf var:


    1-Bu forum bölümünde Gold alıcılara ulaşan Farm yapan kesim

    2-Bu forum bölümünü kullanıp Gold satıcılarına kendisini reklam yapan TL ile alıp Euro ve Dolar cinsinden satan kendi çaplarında bir piramit kast sistemi kurmuş kendi akıllarınca piyasa oluşturmuş Gold alıcıları.


    Burada kimse sorumluluk alıp karışmıyor iken benim yazdıklarımdan ne anlam çıkardın da bana şu cümleyi kurdun"Kimsenin aldığı veya sattığı bir şeye karışamazsiniz. Verdiği bilgiye de karışamazsiniz"

    Bunun bir cevabını bekliyorum.Öteki türlü burada alıcıların tarafını tutmuş sayarım seni bu da senin donanımhaberdeki yöneticiliğinin sonu demektir kuralları iyi oku istersen.Orada Alıcı üye ise Bende satıcı olarak üyeyim dikkatini çekerim.


    Ben burada bir Alenen Cukkayı ortaya çıkartmaya uğraşıyorum başka bir amacım yok benim gibi düşünen var mı bunu araştırıyorum var ise birlikte bir grup bile kurabiliriz bunlara kaptıralacak "Komisyon adı altında ki yalana ödenecek parayı" ve "piyasa adı altında düşülen fiyatlarıdan korunup" bu parayı ortaklaşa bölüşmeyi teklif ediyorum bunu yapan kişileri gördüm bu olabiliyor.Öteki türlü kendi başıma yapacağım bu durumda bile kâra geçeceğimi düşünüyorum.


    Forumda bir yanlış görürsek elbette konusunu açacağız.


    Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum Donanımhaber WoW bölümünde Gold Ticareti artık görüntü kirliliği yarattığını düşünüyorum her ne kadar da bu bölümü yaşatan bir unsur olsalarda ben de kullansam da gerçekleri konuşmanın artık vaktinin geldiğini düşünüyorum tekrar ediyorum burada amacım donanımhaberi bir taraf olarak görmüyorum görmedim de tabi ki kimse bu konularda sorumluluk almaz alamaz çünkü bir kere illegal ikincisi sanal dünya benim söyediklerim tamamen bireylerin emeklerinin haklarını gerçek bilgi ile korumak gerçi kimse de bana destek olmadığına göre istenmeyen kişi ben oluyorum sanırım bu da ayrı bir gerçeklik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 31 Ocak 2023; 17:49:45 >




  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Konuyu gereksiz yere saptirmadan senin takıldığın konulara cevap vereyim hemen. Sen diye hitap ediyorum çünkü senin samimiyetine güveniyorum.

    Alım satıma şöyle karışamazsıniz.
    Herkes istediği fiyattan satar, ben veya sen gelipte birisine neden bu fiyattan satıyorsun, satamazsin diyemez.
    Arz talep meselesi tamamen.
    Ben mesela gittim X tutarından ürün koydum, bana gelipte sen bu fiyattan satamazsin diyemezsin. Böyle bir kural yok çünkü.
    Bunu sorgulayabilirsin, bunun yanlış olduğunu ifa edebilirsin. Bu verdiğin bilgilere, anlamlara ne ben ne de başkası karışamaz.
    Birisi derki X sitesinde satın, orası daha iyi. Buna kimse karışamaz. Öyle bir şey yok.

    Sanırım demek istediğim anlaşıldı.

    Ortada bir sorun varsa hep beraber ortaya çıkaralım. Bu konuda seni destekliyorum.

    Bu konuda ve daha öncesinde, dolaylı veya doğrudan yazdım. Sende mesajlarımı animsarsin sanırım. Wowun ticaret oyununa dönmesinden rahatsız olduğumu biliyorsun.

    Çoğu şeyde aslında ortak paydada buluşma yapıyoruz. Sadece kullandığımız tabirler ve yanlış anlama yüzünden sorun yaşıyoruz. Ora da yazdıklarım da bu yüzden. Senin lehine ithafen yazıyorum aslında ve senin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.

    Başka takıldığın her şeyi yazabilirsin hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    Anladım şu anda benden yana bir sorun kalmadı açıkçası.


    Bu konuda yazdığım yazıların hepsi istediğim gibi yazamadım onunda sebebi buraya gelen malum bir forum üyesinin konuda hem cahil rolü yapıp hem de cukkalayan kesimden olup üstüne de provoke etmeye çalışmasından dolayı oldu bunu da başardı diyebillirim teşekkür ediyorum kendisine şunu diyorum o malum kişiye bol Euro'lar bol Dolar'lar bol Crypto'lar maaşlarını alıyorlar miss tabi canım tuzu kuru olunca tabi her türlü rahat olup ona buna salça olabiliyorsun buda bir gerçek.Belliki birilerini rahatsız ediyor konu ne yapalım alenen kazıklanalım mı bunlar rahatsız olacak diye.

  • legal gold kasıyorsan bu bir sorun. günde ortalama 500k-1m para kasarsın farm ile. ama illegal yolla gold kasan adam günde 10m civarı kasıyor.


    şimdi senin 500k-1m goldunla bu adamın goldunun değeri nasıl aynı olsun? sen amele gibi farmla craftla yada boost ile kasıyorsun adam senden daha az kendini yorup senden daha fazla kazanıyor.


    bu adam hem günlük kazandığını eritmekte zorlanıyor satarken çünkü çok fazla gold kasıyor hemde parmağını oynatıp bu goldu kastığı için bir değeride olmuyor onun için.


    aracıların çoğu zaten bu adamlardan al sat yapıyorlar. kazan kazan oluyor yani.

  • Madem öyle Donanımhaber bölümünde bu ticaret kapatılsın kullandırtmasın kendini Donanımhaber bunlara ihtiyacı yok açıkçası.Bu artık illegalin illegali oluyor.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    illegalin illegali diye bir deyim olamaz hocam. sizin yaptığınızda oda illegal. büyüğü küçüğü yok yani yapabilirseniz buyrun sizde yapın.


    bu işlerle uğraşıp yurtdışına taşınan orada evini arabasını alıp hayatını kurup devam ettiren kişiler tanıyorum ben.


    yani günde 300 500 hadi olsun 1000 lira için bu işlerle uğraşmaya değmez. onun yerine işe girip çalışın hatta şuraya harcadığınız vakti kendinizi geliştirmeye harcayın daha çok yararı dokunur.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.