Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.252
Cevap
19
Favori
686.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmaj mı? Bırak Allah aşkına ne imajı. İmajı olmayan arabalarda Türkiye'de çok sattı. Kuş serisinin ne imajı vardı? Ya da Toros'un. Broadway'in? Hiç. Ki o markaların Türkiye'ye getirdiği modellere baktığımızda ne kadar dandik olduğunu görüyoruz. Herşey imaj değildir. Hyundai'nin ne imajı vardı? Mazda'nın ne imajı vardı. Alfa'nın ne imajı var. Gayet kaliteli sağlam araba yapıyorlar ama yine de sizin deyiminizle imaj sahibi araçların satışlarını geçemiyorlar. Onlar niye çok satıyor. Hyundai çok imaj sahibi bir firmamı? Hayır. Son bir kaç senede kendini gösterdi. Ama kaliteyi sunuyor. Mazda son zamanlarda güzel araçlar çıkarttı, imajı da yerinde ama satamıyor niye?
  • şaka maka adamlar seri üretim tamamen kendi üretimleri bir otomobili bilmem kaç km uzakta satma girişimi içindeler.
    ve bu olay sadece bir kaç yılda olmuş bir olay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ünal

    İmaj mı? Bırak Allah aşkına ne imajı. İmajı olmayan arabalarda Türkiye'de çok sattı. Kuş serisinin ne imajı vardı? Ya da Toros'un. Broadway'in? Hiç. Ki o markaların Türkiye'ye getirdiği modellere baktığımızda ne kadar dandik olduğunu görüyoruz. Herşey imaj değildir. Hyundai'nin ne imajı vardı? Mazda'nın ne imajı vardı. Alfa'nın ne imajı var. Gayet kaliteli sağlam araba yapıyorlar ama yine de sizin deyiminizle imaj sahibi araçların satışlarını geçemiyorlar. Onlar niye çok satıyor. Hyundai çok imaj sahibi bir firmamı? Hayır. Son bir kaç senede kendini gösterdi. Ama kaliteyi sunuyor. Mazda son zamanlarda güzel araçlar çıkarttı, imajı da yerinde ama satamıyor niye?

    Kuş serisini, torosları broadway'leri alan kişiler için, bu araçların onların gözünde büyük imajları vardı. O dönemde, ben çok akrabama, o zaman ki mazda 323'ün şahinlerden renault 9 lardan daha iyi olduğunu inandıramıyordum.

    Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama, 90'lı yılların başındaki ülkemiz otomotiv sektörünü tanıyanlar iyi bilir. Avrupa araçların özellikle uzak doğu araçlara kesinlikle güvenilmiyordu. Bunu ilk yıkan toyota olmuştur belki de..

    İmaj imaj dediğim bu.. İmaj= kalite değil.. Bir aracın insanların gözündeki gönlündeki yeri




  • gönlümde 28 bin tl lik gelly ye yer yok japonya da uzak doğu çin de ama ikisinin teknolojisi arasında büyük fark var ilerde ne olur bilmem ama bu fiyatlarla bu pazarda zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ka40

    Aracin ic kismi bile ,resmen bagriyor ben cin maliyim diye
    Cakma Cadillac logosu ,arka kisimi s-klasse tan kopyalamislar . teknik 0

    yok abi bu cinlilerden adam olmaz.


    aynen öyle.. Anca kopyalasınlar..
  • Pazar kızıştı aslında bu tür kötüleme kampanyalarının olması çok doğal.Asında Geely i bi kullananlar menmun,kullanmayanlar ne hikmetse menmun değil :) bir test sürüşüyle olayı bağlayanlar var malesef. test sürüşünü yapan arkadaş 18000tl lik sıfır bir aracı test ettiğini ve fiyatına uygun bir katite beklemenin dışında yaptığı test sürüşünü sanırım bmw,audi veya mercedes gibi markalarla kıyaslıyor( tabi bu markaların en düşük modelinin 40.000tl gibi fiyatlardan başladığını düşünürsek).işte buna önyargının en basit örneği.Markayı düşünen arkadaşlara tavsiyem şahsen görüp incelemenizdir emin olunki durum hiçte burda anlatılanlar gibi değil. forumdaki bazı arkadaşlardanda rica ediyorum lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ankebutx

    Pazar kızıştı aslında bu tür kötüleme kampanyalarının olması çok doğal.Asında Geely i bi kullananlar menmun,kullanmayanlar ne hikmetse menmun değil :) bir test sürüşüyle olayı bağlayanlar var malesef. test sürüşünü yapan arkadaş 18000tl lik sıfır bir aracı test ettiğini ve fiyatına uygun bir katite beklemenin dışında yaptığı test sürüşünü sanırım bmw,audi veya mercedes gibi markalarla kıyaslıyor( tabi bu markaların en düşük modelinin 40.000tl gibi fiyatlardan başladığını düşünürsek).işte buna önyargının en basit örneği.Markayı düşünen arkadaşlara tavsiyem şahsen görüp incelemenizdir emin olunki durum hiçte burda anlatılanlar gibi değil. forumdaki bazı arkadaşlardanda rica ediyorum lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.





  • bu foruma ilk üye olduğumda çok iyi hatırlıyorum konuyu açan arkadaş hyunda araçlarını acımasızca eleştiriyordu. 4 yıl önceki hyundai hiç olmazsa kendini kanıtlamış ve gayet iyi araçlar üretiyordu.
    ne olduğu belli olmayan bu çin araçlarını ise bu kadar can siperane savunması ne yalan söyleyeyim banada biraz garip geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harun

    bu foruma ilk üye olduğumda çok iyi hatırlıyorum konuyu açan arkadaş hyunda araçlarını acımasızca eleştiriyordu. 4 yıl önceki hyundai hiç olmazsa kendini kanıtlamış ve gayet iyi araçlar üretiyordu.
    ne olduğu belli olmayan bu çin araçlarını ise bu kadar can siperane savunması ne yalan söyleyeyim banada biraz garip geldi.


    konu sahibi ben değilim ama yinede cevap verme gereği hissetim
    kimse cansiperane savunmuyor merak etmeyin geely iyi olmuş kötü olmuş sizinde umrunuzda olmadığı gibi bizimde umrumuzda değil emin olabilirsiniz. ama ortada bazı gerçekler var ki kimse görmezden gelemez kardeşim.bu vicdani bir mesele .bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bizim toplumumuzun geninde var. bizim çabamız bunu ortadan kaldırmak.burda amaç insanlara doğru bilgiyi doğru yorumlarla verebilmektir. ben istediğim gibi yorum yaparım bu benim en doğal hakkımdır diyerek kendini kaybedercesine bir markayı aşağılamak bence kabul edilebilir bi davranış değildir.her şeyin bir adabı olduğu gibi yorum yapmanında bir adabı vardır.millet olarak hala yorum yapmanın mantığını kavramış değiliz bu sözümü forumdaki çoğu arkadaşımızı tenzih ederek söylüyorum tabi . nesye sözü fazla uzatmıyorum bu konu ile ilgili bu artık son yorumumdur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankebutx -- 30 Mayıs 2010; 14:12:13 >




  • başka markaları , araya karbon kağıdı koyarmışcasına kopyalayan tasarım hırsızlarının markasına sahip olacağıma,
    üst markasının tecrübelerinden yararlanan ve en azından kendine has kişiliği , tarzı ve tasarımı olan samand , dacia gibi markaları tercih ederim.

    hyundai'ye geçmişte kötü deniliyor.evet kötü olabilir. şimdi en çok güven duyduğum markalardan birisi.
    garanti süresi , yetkili servisleri , yedek parçaları konusunda sıkıntı yaratmayan ve kronik sorunları olmayan fiyat/fayda oranı çok yüksek araçlar üretiyor hyundai. kendi aracım hyundai değil ve büyük ihtimallede hiç bir zaman hyundai kullanmyacağım. ama hakkını yememek lazım.

    çinli hırsızlarda aynı hyundai gibi zamanla büyüyecek diyorsunuz.
    çinli markaları alınası yapan en büyük etmen sanırım bu. ''japon ve kore araçlarıda bu yollardan geçtiler , çinlilerde geçecek,düzelecek,piyasayı silecek''
    acaba bu durum gerçekleşecek mi? bekleyip görelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harun

    bu foruma ilk üye olduğumda çok iyi hatırlıyorum konuyu açan arkadaş hyunda araçlarını acımasızca eleştiriyordu. 4 yıl önceki hyundai hiç olmazsa kendini kanıtlamış ve gayet iyi araçlar üretiyordu.
    ne olduğu belli olmayan bu çin araçlarını ise bu kadar can siperane savunması ne yalan söyleyeyim banada biraz garip geldi.

    Arkadaşım, o dönemde HYUNDAI motor güçlerini SAE normundan belirtiyordu. Oysa genel olarak DIN normu kullanılıyordu. Ben bunu eleştirmiştim..
    Örnek vericek olursak; 99 elantra 116 hp /SAE lanse edildi. Ama gerçekte 103 hp/DIN'dı. Ama herkes, bu aaracı 116 hp olarak kabul ediyordu. Sonata 2.5 172 hp/SAE olarak lanse edildi. Oysa 154 hp/DIN'dı.
    Ben bunları eleştirmiştim. Yanlış bir eleştiri olduğunu da zannetmiyorum. Eleştirilecek bir şey olduğunda yine eleştiririm.

    Emgrand için de şöyle bir durum var; bagaj kapasitesi 680 litre olarak verilmiş. Defalarca bakmama rağmen bana o hacimde bir bagaj gibi gelmedi. Bu ölçüde bir hata olabilir.
     Geely Emgrand EC7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackersun -- 31 Mayıs 2010; 12:40:53 >




  • yaww arkadaslar arabaya atıp tuttunuz ma ben test sürüsüne gittim bayağı iyi araba ayrıca cın malı diyenlerr asyanın en büyük otomotıv sektoründen olduğunuda biliyormuuu sonucta adamlar VOLVO UYU bile satın almıss araba gerçekten çok iyi ayrıca hyundai serviste çalısan biri olarak hyundaiin sağlamlığından suphe ederimm çünkü araba teneke hyundainin pahalı serileri tek sağlamm
  • Bugün batmandan Baykan a geçerken gaz almak için uğradığım benzinlikle yeni alınmış bir adet emgrand gördüm araç hakkında ilk fikrim kendine baktırıyor. Gerçekten hoş bir görüntüüsü var. Ama yinede şüpheliyim çin malı olmasından
  • Logoya gel
  • Kimse darilmasin ama bu araca iyi diyen oto bilgisinden süphe ederim.Ici resmen Plastik kokuyor..... Bazi arkadaslar 90li yillarin arabalariyla kiyaslamis ama , 90 model Vectra buna her yönden 10 ceker. Kalite/Motor/Güvenlik.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

    Kimse darilmasin ama bu araca iyi diyen oto bilgisinden süphe ederim.Ici resmen Plastik kokuyor..... Bazi arkadaslar 90li yillarin arabalariyla kiyaslamis ama , 90 model Vectra buna her yönden 10 ceker. Kalite/Motor/Güvenlik.....

    Evet maalesef, halk isim yapmış markaların eski modellerini bile ne yazık ki güvenli sanıyor.Bu test sonuçlarını göstermeyince kimseye bu aracın güvenli olmadığını inandıramıyorsunuz..Herkes araçlarının çok güvenli olduğunu zannediyor.

    Örnek: Opel Vectra 1997 (2 yıldız)
     Geely Emgrand EC7

    BMW 3 series 1997 (1 yıldız)
     Geely Emgrand EC7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackersun -- 31 Mayıs 2010; 16:06:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

    Kimse darilmasin ama bu araca iyi diyen oto bilgisinden süphe ederim.Ici resmen Plastik kokuyor..... Bazi arkadaslar 90li yillarin arabalariyla kiyaslamis ama , 90 model Vectra buna her yönden 10 ceker. Kalite/Motor/Güvenlik.....


    evet baya kaliteliymiş yukardaki resimlerden belli bide 2 yıldız almış hayret . sanırım parayı bastıran yıldızı da kapıyor
  • LPG seçeneği ile de 5 YIL 150.000 KM GARANTİ!!!
    Mucib Otogaz'ın mükemmel montajlarından biri...
     Geely Emgrand EC7

     Geely Emgrand EC7

     Geely Emgrand EC7

     Geely Emgrand EC7




  • Çinliler yavaş yavaş kendini geliştiriyor her çıkardıkları model daha kaliteli oluyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hackersun

    LPG seçeneği ile de 5 YIL 150.000 KM GARANTİ!!!
    Mucib Otogaz'ın mükemmel montajlarından biri...
     Geely Emgrand EC7

     Geely Emgrand EC7

     Geely Emgrand EC7

     Geely Emgrand EC7



    Bu araç size mi ait?




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.