Şimdi Ara

Galaxy Tab A9+ Dokunmatik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bu gün vatan mağazasından bir sevgilime bir adet te kendime Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128gb tabletten aldım. Tabletin hiç bir sorunu yok gibi duruyor ama ne zaman Wild Rift, Pubg Mobile, Gta Vice City gibi sol analogtan ilerlemeli, tabletin sağ tarafından ise bakmalı oyunlara girsem koşarken başka bir tuşa basarsam koşma eylemim iptal ediliyor parmağımı asla çekmeme rağmen ve bunu kafasına göre yapıyor belki 3 hamle yapınca belki 1 hamle yapınca. Örnek veriyorum Wild Rift'te koşarken ateş edeceğim diyelim ard arda ateş etme tuşuna basıyorum ama bir bakmışım olduğum yerde kalmışım. Bu sorunu iki tablette de yaşıyorum birebir aynı olarak. Hiç bir ek ayar yapmadık tablette ki az önce tabletin bütün ayalarına sıfırlamama rağmen hiçbir şey değişmedi yine aynı sorun. Tabletin bu yüzünden servise vermek istemiyorum çünkü almak için 2 haftadır uğraşıyorum bir 2 hafta daha bekleyemem. Samsung ta kayıt açtırdım konuyla alakalı ama daha geri dönüş olmadı. Bu hatayı İnternet'e sorduğumda hiç bir yanıt alamadım. Bu tarz bir sorunla karşılaşıp sorununu çözen biri varsa yardımcı olabilir mi acaba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Malesef bu tableti alan herkes bu sorunu yaşıyor çinli bir firma samsung adını kullanarak bu tableti üretip satıyor ama ciddi sıkıntıları var dokunmatikte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt

    İnternette gördüğüm testlerde 2 hafta önceki kullanıcılarda bu problem yok acaba sizce bu sorun dokunmatik panel den mi kaynaklı yoksa yazılımsal mı

  • Shinshi S kullanıcısına yanıt

    Yazılımsal olsa samsung bu kadar sessiz olmazdı yabancı forumlardada çok şikayet var tableti alanların çoğu bu sorunu yaşıyor muhtemelen donanımsal zaman gösterecek yabancı forumlarda kablolu kulaklık takınca sorun düzeliyor diyen çok kişi var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 31 Ocak 2024; 21:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haklısın şimdi kablolu kulaklık takıp denedim ve kulaklık takılı olduğu sürece sorun ortadan kalkıyor. İlk bunu yaptığımda sorun kökten çözüldü sandım tableti bir aç kapa yapıp bir daha denedim ama hala sorun devam ediyor. Sorun sadece kablolu kulaklık takında ortadan kalkıyor. Bence sorun donanımsal olsa düzelme olmazdı diye düşünüyorum. Rica etsem yabancı kaynakları biraz daha inceler misin yabancı dilim zayıf olduğu için pek bir şey anlamıyorum da :)

  • Video kaydı ile sorunu gösterir misiniz? Ben Bus simulator ultimate oynuyorum böyle bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OzanTC kullanıcısına yanıt

    Video benim değil ama sorun aynısı

    arifcxnyoutube
    Samsung Galaxy A9 Tab Plus Dokunmatik sorunu
    https://www.youtube.com/watch?si=8YotBuqPzbsi_vNT&v=LMlHWbW9kOQ&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shinshi S kullanıcısına yanıt

    Buda bende bir test. Aynı oyunu kurdum. Model Samsung Galaxy Tab A9 Plus 4/64 modeli.




    Ozan TRyoutube
    Samsung Galaxy Tab A9 Plus 4/64
    https://www.youtube.com/watch?v=gr_bcIdK8Uk&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 1 Şubat 2024; 13:30:31 >
  • Dostum ama genellikle sanırım 8/128gb lık modellerde bu sorun yaşanıyor. Ve çok saçma bir şekilde jag girişine bir şey takınca düzeliyor. Ben kullanmadığım bir ses kablosu çoğaltıcının mikrafon kısmını kestim kullanıyorum bu sayede cihazın hoparlörleri de çalışmış oluyor :D bir dahaki güncellemeye kadar böyleyim.

  • Shinshi S kullanıcısına yanıt

    Yazılım bilgisi bölümünden "Google Play Sistem Güncellemesi Sürümün" sekmesine dokunup güncelleyip tekrar dener misin? Ocak sürümü olması gerekli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 11 Şubat 2024; 12:22:11 >
  • OzanTC kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz güncellemeyi yaptım ama ne yazık ki sorun hala devam etmekte. İnternet'te bu problemden dolayı cihazını servise veren kişilerden de bir tane bile olumlu yanıt gelmemiş hep sorun yok diyerek geri iade etmişler kullanıcılara ürünü. Cihazın ben de donanımsal bir problemi olduğunu düşünmüyorum öyle olsa kulaklık takınca sorun çözülmezdi diye kendimce yorumladım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shinshi S kullanıcısına yanıt

    Bende öyle düşünüyorum. Güncelleme ile sorun giderilecek bencede. Bu sorun dışında bakşa küçük sorunlarda var çünkü. Nisan ayında gelecek olan Android 14 güncellemesini beklemek gerekecek.

  • yüksek ihtimal sorun kapasitif panelde devrede kaçak var ve direkt ekranı etkiliyor kulaklık takmak da topraklama etkisi yapıyor zamanında telefonda oluyordu bu bende şarjda iken sapıtıyordu zaman sonra açıklama gelir ücretsiz panel değişim kampanyası diye ya da mainboard

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba android 14 geldi ama hala aynı bu sadece oyunlarda oluyor normal kullanımda normal yani.

  • Evet ben de bu gün android 14 e güncelledim ve sonuç hala aynı, Dobraokuyucunun dediği doğru galiba. Ama kim servise gönderse bu cihazda sorun yok diyip geri yolluyorlar vallahi ne yapsam bilemedim mahkeme filan da dolaşmak istemiyorum can sıkıcı.

  • Shinshi S kullanıcısına yanıt

    Cihazın hoparlörleri derken tabletin hoparlörü mü çalışıyor? Ben de çoğaltıcının mikrofon kısmını taktım ama tablet kulaklık olarak gördü ses vermedi. Sade mikrofon olan kablo vardı onu da kulaklık olarak gördü ses vermedi. Rica etsem hangi kabloyu nasıl kullandın resim olarak yükleme şansın var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunyamin.benli B kullanıcısına yanıt

    Arada sırada bende de öyle oluyor tak çıkar yap sürekli (ben öyle yapıyorum) tekrar hoparlörü kullanılabiliyor. veya kabloyu daha da işlevsizleştirmeye çalış belki olur. Vallahi çok sıkıntı bir sorun. Tablet çok güzel iade de etmek istemiyorum

  • tab a9 modeli almıştım geçen hafta, aynı sorun var. kasasına dokunursam ya da kulaklık takarsam ve ya şarj kablosu takarsam (şarj etmeye gerek yok), topraklama yapıp düzeliyor. ama cihazı kılıfla ya da koltuğa vs koyup kullanmak mümkün değil. çünkü üst kısmın dokunmatiği çalışmaz hale geliyor. tüm cihazlarda aynı sorun var mı emin değilim. varsa servisle uğraşmak da anlamsız. iade daha iyi bir seçenek gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sendeki daha da ağır bir arza sen en iyi ya servise git ya da iade et

  • Merhaba Arkadaşım Bu Multitouch sorununu yaşayan çok kişi gördüm bazıları dokunmatik koruma var dediler ayarlardan bu dokunmatik koruma açık halde gelenler vardır belkide senin tabletindede dokunmatik koruma açıktır onu kapatirsan sorunun düzeleceğini düşünüyorum bende 4/64 versiyonunu almayı düşünüyorum sende bu sorun duzelirse alacağım ama bende emin değilim istersen bi dokunmatik korumayı dene belki düzelir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.