Şimdi Ara

Futbolcu mu Katil mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Balıkçı.

  • iki takımın arasındaki bu öfkenin futbolculara yansıması çok üzücü

  • Daha önce de oldu böyle şeyler, şşşş.

  • Futboldan men değilde en az 8 maç hak mahrumiyeti almalıdır.Sadece bu futbolcu için bu cezayı istiyorum.Kendisini korumak amaçlı 1-2 kere vuran kendini müdafaa etmiştir.Cezalık bir durum yoktur.Ama bu oyuncunun yaptığı bambaşka birşey...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

    Bu oyuncu derken. Güvenliğin 5`e 1, 3`e 1 üzerine koştuğu etkisiz hale getirdiği kişilere saldıran zulüm eden en az 2 futbolcu var. Osayi ve Oosterwolde açık açık görebildiklerimiz. Görüntülere bakın sahaya ilk 2 kişi girdiğinde hem FB`nin (siyah giyimli) özel güvenliği hem renkli hırkalı çok sayıda özel (paralı) güvenlik hem de kırmızı hırkalı kolluk kuvvetleri olan futbol müsabakalarında tecrübeli uzman Spor Polisi sahaya doluyor,girenleri kuşatıyorlar.

    Neredeyse 10 güvenliğe 1 seyirci düşüyor. 2 kişiyi Osayi ve,Osterolde kum torbası muamelesi yapınca psiko sosyal gerçeklerin de sonucunda taraftar dayanamayıp 2 kişiyi korumak için sahaya atlıyor. Güvenliklerin yere yatırdığı kişileri döğen çakma delikanlı 2 Afrikalı sahadaki taraftar artınca topukları yağlayıp tünele doğru kaçıyor. Hani arkadaşlarını koruyorlardı. Neden korumaya devam etmiyorlar. Yerde kıstırılmış 2 güvenlikçe üstüne çullanılmış kişiye vurmak mı delikanlılık ve cesaret. Tünele kaçmalarından bile öncesinde show yaptıklarının göstergesi. Arkadaşlarımı korudum diyen mücadeleye devam ederdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Futbolcu olmadığı kesin.


    Dün zaten sakatlandı çıktı.


    İlahi adalet.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.