Şimdi Ara

Fury Warrior öneri,yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Vanilla zamanından oynarım wow u,fakat Cata ile ara verip malum Wod gazlamaları ile geri dönenlerdenim :)Önceden lock oynardım fakat warrior hep oynamak istediğim sınıf olduğundan bu sefer warrior ile oynuyorum.Çoluk çocuk derken ancak casual takılabiliyoruz.Genelde pvp yapıyorum.Sorularıma da pvp düşünülerek cevap verilirse iyi olur.
    Karekterimi linkleyim öncelikle,

    http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Doringo/advanced

    aklıma takılan sorulara warriorda deneyimli ve yeni paketteki değişen sistemle birlikte pvp yapan veya dengeleri yalamış, yutmuş arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Ben ne olursa olsun fury oynayacağım,çift silah ezelden beri beni etkilemiştir.
    1-)Fury de öncelikle en önemlinin Crit olduğunu düşünüyordum fakat altta linklediğim siteyi görünce kafam karıştı,bende üzerimdeki itemlerin tamamını hafta sonuna kadar critli 620 yapıp,2 hafta sonrada critli 2 adet arena silahını alarak bg lerde koparım diye düşünüyordum.
    Site burada,

    http://www.noxxic.com/wow/pvp/warrior/fury/stat-priority

    sitede görüleceği gibi ilk stats multistrike,crit 3.sırada ki ben her itemi crit yapmaya çalışıyorum.Burada bir yanlışım mı var ?
    2-)Ben Execute yi ancak rakibin hpsi %20 nin altına düştüğünde kullanıyorum ki zaten öyle açılıyor.Fakat yine araştırdığımda Sudden Death talentini alarak Execute nin üzerine figthlarını kuruyorlar.Bende böylemi yapmalıyım.Yani önceliğim Sudden death i açarak Execute vurmak mı olmalı ?
    3-)Pvp için olmazsa olmaz Glyphs ve talent seçeneklerini yazar mısınız.
    4-)Silah echantı için Thunder Lord önerilerini okudum,daha iyi bir seçenek var mı yoksa bu echant iyimidir benim için.
    Yazım hatalarım için özür diler,oyundan daha keyif almama,daha fazla kafa,göz patlatmama yardım edecek cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)







  • ChaosBred 1.sorum için aşağıda ki bir konuda şu açıklamayı yapmış.Sağolsun bu pvp içinde geçer mi.

    Fury için Crit kasılmasının sebebi Enrage uptime'ı yüksek tutmak ve daha çok miktarda Raging Blow elde etmektir. Crit'ten sonra mastery ve multistrike gelir fakat ikisinin de ağırlığı birbirine çok yakındır, itemlevel'a, üzerlerinizdeki itemlere, single minded fury veya titan's grip oynamanıza göre değişiklik gösterir. Ama kimse Crit'ten sonra neden multistrike veya neden mastery kastın diye hesap soramaz. Crit'ten önce bunlardan birini tercih ederseniz hesap sorulabilir. Ayrıca vurulan crit damage'in multistrike'ı çıkarsa o da yüksek bir damage oluyor.
  • Bakın burada çok güzel açıklamışlar çoğu şeyi...

    http://forum.donanimhaber.com/m_100558060/tm.htm
  • Benim yazdıklarım PvE üzerineydi. PvP için Multistrike ve Haste statlarının öncelikli gelmesini KENDİMCE şöyle yorumlayabilirim:

    Level 100'ün ileriki sezonlarında daha yüksek level PvP itemleri geldikçe, toplam statlarımız ve dolayısıyla ikincil statlarımızın (crit, mastery, haste, multistrike) yüzdeleri yükselecek. Fakat şu anda Level 100 için ilk tier itemler ile oynamak zorunda kaldığımız için statlarımız çok düşük. Dolayısıyla düşük yüzdeli crit ile PvP'de crit beklemek maç kaybettirir. Ayrıca Wild Strike'ın da eskiye göre daha fazla damage vurması sebebiyle Rage kazanımı ön plana çıktı ki bunun için de daha hızlı ve daha çok auto-attack nam-ı diğer swing vurulması gerekli. Swing sayımızı ve rage kazanımını arttıracak statlar da Multistrike ve haste.

    Peki neden PvE'de de multistrike ve haste kasarak rage kazanımını arttırarak daha fazla wild strike vurmayı tercih etmiyoruz? Çünkü PvP'de karşımızdaki kişiler 100 level, PvE'de bosslar her zaman oyuncu leveli +3 level olduğu için autoattacklar bosslarda çok daha fazla miss yapar. Bir ara cataclysm ilk geldiğinde Fury Warriorların ability damageleri çok düşüktü ve autoattack geniş bir yelpazeye sahipti. Bu sebeple Cataclysm'in başında Fury Warriorlar Hit Rating kasarak max. dps çıkarabiliyordu. Fakat şu anda Hit ve Expertise olayı oyundan kaldırıldığı için böyle bir şans da yok.

    Execute konusuna gelince, kesinlikle Sudden Death talentini almalısın.

    Glyph olarak Rude Interruption, Death from Above ve Long Charge kullanabilirsin.

    Silah enchantına gelirsek, Mark of the Shattered Hand'in saçma sapan bi şekilde maç kazandırabilme potansiyeli olduğunu düşünüyorum.



    Bunların hepsi tamamen kendi yorumumdur. Başka yerde testler simulasyonlar yapan şahısların PvP konusunda neler yazıp çizdiği hakkında bir fikrim yok.




  • Evet açıklamaların tamamı çok faydalı ama yazılanların hepsi pve için.Benim aklıma takılanların tamamı yukarıda da yazdığım gibi pvp için.Bu arada ikinci bir post olmasın fury pvp videolarda defensive stancede oynuyorlar,böyle olması tezat değil mi.Talent kısa zamanda çok yüksek dps yapmaya dayalı.
  • http://eu.battle.net/wow/en/pvp/leaderboards/2v2
    Filitre speci warr yapmayı unutmayın.
  • ChaosBreed ve aschil postuma zaman ayırıp yararlı bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler,gerçekten ikinizin cevabı da çok işime yaradı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.