Şimdi Ara

ford fiesta 1.4 tdci fan açma ve hararet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese hayırlı günler dilerim yaklaşık 2 aydır arabayla uğraşıyorum bakım için, aracımda fan açma ve hararet sorunu yaşıyorum 83 derecelerde açıyor aracı birazda olsa soğutup 73 lere düşüyor ve fan dönmeye devam ediyor tekrar stop edip iyice soğumasını bekliyorum ve öyle devam ediyorum. arada sırada enteresan kısmı burada ustaya ne zaman götürsem onun elindeyken benim yaşadığım problem olmuyor sanayiden çıkıp belirli bir mesafe gittiğimde aynı sorunu yaşıyorum, arabada bu sorunu yaşadığımda ise 1000 devri kendiliğinden gaza basmadan kendisi görüyor kalkışlarda bayılmalar sersemlemeler stop edicek gibi haller bağzen dumanlar çıkıyor konuyla ilgilenen abilerim kardeşlerim olursa videoyu paylaşırım, çoğu zaman kalorifer açık geziyorum çünkü açık olduğu zaman bu sorunu minimuma indiriyor ama malesef bugün açık olmasına rağmen aynı sorunu yaşadım triger seti komple değişti su devirdaim pompasını da değiştirdim. (aracı ilk aldığımda yağ bakımı sırasında 1 litre antifiriz koydurdum suyu ise çamur gibiydi sonrasında komple boşaltılıp sadece su konuldu ratyatör üzerinde uzunlamasına tırnakların bitişiğinde azar azar sular mevcut nem gibi, yaşamış yada bilgisi olan arkadaşlar konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çagii -- 17 Ocak 2022; 18:4:47 >







  • Dpf temizliği yapıyor olabilir, bir ara şehirler arası yola çıkıp 3000 - 3500 devride 3-4km yol yapmayı deneyin dpf temizliğine yardımcı olur.
  • hocam geç olsa da kendi kendime biraz araştırarak bu sonuca ulaştım bende, sizin de bu bilgiyi vermiş olmanızla tamamen eminim artık. değerli yorum için çok teşekkür ederim :)

  • Rica ederim, keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.