Şimdi Ara

Fikri Sahiplenip Fikir Sahibine Hakaret Etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • az önce canlı canlı şahit oldum.

    düşünün bir isim altında çalışmaya başlıyorsunuz, kendinizce marka olma yolunda ilerliyorsunuz

    imkansızlıktan dolayı ücretsiz alan adıyla başlıyorsunuz tuzu kuru biri de bu siteyi görüyor hemen .com uzantılı adını alıp

    siteyi sahipleniyor ve sizin tasarımlarınıza benzer tasarımlar koyuyor bu da yetmezmiş gibi sitenin çeşitli sayfalarında

    ---site'den alıntı---
    you're a noob =d
    (sen eziksin)
    ---site'den alıntı---

    tarzında hakaret ediliyor, tabii ne yapılabilir şimdilik düşünüyoruz fikri olanlar mesaj atabilir.

    ayrıca;
    2007 de kurulduğu iddia edilmesine rağmen 26 mart 2010 yılında google'da yapılan isim araştırmasında her hangi bir kayıt bulunmamıştır.

    aslen 26 mart 2010'da kurulmuştur

    ---olayın detaylı anlatımı mağdur kişi tarafından---

    concept softworks'ü sayfa 171638282893043 açılmadan önce iş bilgilerime ekledim. yani kullanıcı 100002001976357 "concept softworks" adında bir sayfa yaptığında otomatik olarak sayfayı beğenmiş oldum. ben o sayfa kurulmadan önce aynı adda bir grup açmıştım. sayfayı fark edene kadar beğeniyordum fark ettiğim zaman harekete geçtim ve "asıl" sayfayı kurdum.
    concept softworks benim 19 mart 2010'da kurduğum oyun geliştirme takımımın adı. takımı kurmadan önce google'da isim için derin bir araştırma yaptım ve 2010 yılında "concept softworks" (tırnak işaretleriyle birlikte) adında herhangi bir sonuca rastlamadım. ve takımımı fallout 3 isimli oyunun yapımcısı olan bethesda softworks'den ilham alarak concept softworks olarak adlandırdım.
    bağımsız bir para gelirim olmadığı için .com'lu bir domain satın alamadım bu yüzden ücretsiz bir domain kullandım.http://www.conceptsoftworks.110mb.com benim concept softworks için kurduğum orijinal websitesi.
    gerçekten kullanıcı 100002001976357 ile iletişime geçmek istemiyorum. çünkü eğer bu konuda iletişime geçersem beni kızdırdığını (ve bunu başardı da)ve bunun sonucunda da beni kızdırmaya inat etmeye devam edecek. bu asıl concept softworks sayfasıdır;
    http://www.facebook.com/conceptsoftworks
    facebook kullanıcım:http://www.facebook.com/waltarron
    moddb.com kullanıcım:http://www.moddb.com/members/waltarron
    kullanıcım ve concept softworks adındaki geliştirme takımım 26 march 2010 tarihinde yaratıldı (moddb.com) ve o sırada şöyle bir site yoktu.http://www.conceptsoftworks.com

    ---olayın detaylı anlatımı mağdur kişi tarafından---







  • Hımm ilginc,
    Cok normal olan şeyler aslında bunlar karşı tarafada birşey diyemezsin suç senin domain almak cok para degil 10-25 tl arası. Alırdın köşede tutardin yada host bulana kadar senin elinde kalirdi. (yada hostingi olan birinden rica edebilirdin ben sana mesela bana denk gelsen sana host verebilirdim)

    Simdi neler yapabilirsin;
    Karşı tarafla iletişime geçip ortaklik onerebilirsin. Yada para verip geri alabilirsin, iletişim gücüne bagli herhangi bişeyde olabilir.
    Zaman konusunda whois sorgusu yapabilirsin oradan net sonuçlara varırsın..

    Siteler kişilerin istek ve arzuları ile rank kazanirlar..
    Bu kişi sitesini senin ki kadar geliştiremeye bilir sonra domainin süresi doldugunda birakabilir.. Sende geri alabilirsin..
    Yada .net .info .com.tr sini alabilirsin(com.tr prosedürleri farklıdır bunuda bil)

    Ben olsam ne yapardım!
    Siteyi patlatir domaini üstüme geçirirdim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 22 Ağustos 2011; 1:47:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.