Şimdi Ara

Fikir alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar babam için ötv muafiyetli araç bakıyoruz 3 alternatif üzerinde yoğunlaştık;
    1) Chery Tiggo 8 pro excellent
    2) Mg Hs Luxury
    3) Peugeot 408 Allure

    Muafiyetliye sadece bu araçlar girebiliyor 5 yıl kullanıp satacağımız göz önünde bulundurularak hangisi bizi üzmez tabiki konfor,donanım, kalite ve 5 yıl sonra satış aşamalarında bize sıkıntı yaratmayacak bir araç almak istiyoruz fikirleriniz nelerdir. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Zaten aracı yarı parasına alıyorsunuz hala 5 sene sonraki satışı düşünmeniz çok garip piyasası 1.000 olan araca yazarsınız 900 anında satılır, zaten alırken kar ediyorsunuz.


    Tiggo 8 D Suv ve donanım olarak en dolusu, yakıtı en yüksek araç,


    Mg Hs C Suv parasına göre donanım iyi seviyede Tiggo'dan biraz daha az yakar,


    408 C Suv ama Coupe Suv diyebilirsin arkası diğerlerine göre oldukça dar yakıtı da en az olan araç saydığın 3 araç arasından.


    Aile geniş ise ben olsam Tiggo 8 alırdım.

  • Yarı parasına almıyorum dostum ötv ödemiyoruz. Devletin verdiği bi hak bu sen ömrün boyunca tek ayağım olmadan yaşarım diyorsan ben sana bu 3 aracı da hediye edeceğim saçma sapan yorum yapıp adamın canını sıkma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 408 hiç diğerlerine bakma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 408 suv değil yani megane nin yükseği gibi düşün fiyatı çok pahalı ama tasarımı güzel. Bu koşullarda parasının hakkını veren mantıken tiggo8 ama tasarım olarak 408 güzel ona lafım yok

  • bu ötv muafiyetinin en saçma kısmı 5 senede 1 tekrar faydalanabiliyor olmak... adam bir kere faydalandığında zaten bi aracı oluyor onu satıp tekrar üstüne koyup yenileyebilir. şu an iş ticarete dönmüş durumda alıp 5 sene sonra çok büyük karla satıp tekrar indirimli alıyorlar. konu sahibi arkadaş için değil bu cümlelerim genel olarak böyle.

  • 5 yıl sorunsuz kullandıktan sonra kolay satılacak araç bakın.

  • Tiggo 8 donanım olarak çok dolgun gerçekten fiyatını hak eden bir araç ama malzeme kalitesi ve marka güvenirliği açısından 5 yıl sonra ne durumda olur büyük bir soru işareti, yüksek ihtimalle yazılımsal problemler yaşayabileceğimiz bir araç olucak yakıt konusunda diğer araçlardan 1-2 litre fazla yakacaktır ama o kısma pek takılmıyorum sonuçta D sınıfı bir araç. Peugeot 408 ise 2. el değerini koruma bakımından ve malzeme dayanıklığı açısından en güvenilir liman ama bunda da donanımsal çok eksiklik var arka baş mesafesi gerçekten sınırlı ve ekran-direksiyon pozisyonunu ayarlamak çok zor, test esnasında kadranları göremedim desem yeridir. Mg Hs dışardan bakıldığında en gariban duran model ama içine bindiğinde bu modeller arasında en premium hissettiren otomobil ve yalıtımı gerçekten çok iyi düzeyde. Malzemeleri kaliteli görünen çok tok bir araba donanım olarak tiggo 8 den pek eksiği yok ama segment C suv tabiki, yakıt konusunda da tiggo 8 kadar yaktığı söyleniyor.
    Kafamız oldukça karışık :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • darknigt D kullanıcısına yanıt

    kafanızın hiç boşuna karışmasına gerek yok 408 alın kafanız rahat olsun.

    bence premium hissetmek her zaman segmentle alakalı değil, yarın bir gün aracın ne olacağı belli olmadığında benim içim rahat olmazsa premium'un falan bir önemi kalmayacağını düşünüyorum

    ayrıca gerçekte belki de öyle olmayabilir ama "çin" algısı var, mesela togg için de şuan bir algı var 5 sene sonra ne olacağını bilmeyeceğim için tercih etmem türkiye'de bu araçları

  • ErkekAdamınNickiUzunOlur kullanıcısına yanıt
    Bu muhafiyetli işini çok cozuttular benim fikrim engelli birey kendisi kullanacaksa bu ötv tutarını ödemesin fiyat sınırlaması da olmasın gücü neye yetiyorsa alsın zaten hayata geriden başlıyor bunu çok görmemek gerek ama başkası üzerinden araç alıp kullanan insanlar var ve arabayı onun için alıyoruz diye iddia ettikleri %90 üzeri engelli birey belki de ömründe o araca hiç binmiyor. Başkalarının sırtından vergi kaçırılıyor diyebiliriz. Eğer %90 üzeri engelli bireyin yakını araç alıcaksa bu otomobil olamaz… içine tekerlekli sandalye girebilen ve bu tertibata sahip olan bir minibüs yada panelvan gibi gerçekten o engelli bireyi bir yerlere ulaştırmak için kullanılacak bir araç olmalı. Adamın teyzesi yatalak diyelim gidiyor kendine sedan araç alıyor ege sahillerinde geziyor. Buda tepki çekiyor bi kesim tarafından ki bence sonuna kadar haklılar. Bu sistemin acilen değiştirilmesi gerekiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ry4n kullanıcısına yanıt
    Şuan en yakın olduğumuz seçenek 408 ama çinliler de gerçekten insanı donanım ve görünüşleriyle cezbediyor :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darknigt D kullanıcısına yanıt

    eksik bilği vermişsin fiyatlarını yazsan daha mantıklı cevaplar alırdın

    fiyattan bağımsız 408 mantıklı duruyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    Haklısınız eklemeyi unutmuşum Ötv muaf fiyatları 3 modelde de aynı sayılır aralarında 2-3 bin tl fark var sadece

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darknigt D kullanıcısına yanıt

    face guruplarında tiggo için bi bakın hocam sonra zaten fikriniz netleşir


    bu şartlarda ben 408 tercih ederdim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.