Şimdi Ara

F1 İZLEMEYE NASIL BAŞLADINIZ ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk okuldan beri izlerim yaklaşık 15-18 yıldan beri yani. Nasıl başladım hiç hatırlamıyorum
  • Ben de ilkokullu yıllarımdan beri izlerim. Sanırım 96 veya 97 sezonuydu. Eddie Irvine-Schumacherli Ferrari döneminden beri büyük takiple izlemeye çalışırım. Nedeni ise sanırım kırmızı Ferrari aşkım. Babam ise koyu bir Mclarenciydi o zamanlar, tam bir Hakkinen hastasıydı, Schumacher ne zaman Hakkinen'in önünde yarışı bitirse babamla takılırdım. Ama en sonunda o da doğru yolu buldu artık ailecek Ferrariciyiz. Evimde hala küçüklüğümden kalma birçok Ferrari aracının modeli bulunur. Bu da benim Ferrari aşkımın ilk nedeni:

     F1 İZLEMEYE NASIL BAŞLADINIZ ???




  • Ben bu sene başladım. RedBull'cuyum.
    Vettel 4ever !


  • Hatırlamıyorum...
    Birden kendimi bu araçları seyrederken buldum.
    10 senenin üzerinde ama net olarak hatırlamıyorum.
  • O zamanlar izleyemiyorduk ki. Star hafta sonlarında motorsporları programı yayınlıyordu oradan takip etmeye çalışıyordum WRC, Formula 1, Nascar kamyon ne çıkarsa. Sonra Cine 5 şifresiz canlı vermeye başlayınca izleyebildik.

    F1 eskisi gibi çekici gelmiyor artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 29 Temmuz 2011; 18:09:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

    O zamanlar izleyemiyorduk ki. Star hafta sonlarında motorsporları programı yayınlıyordu oradan takip etmeye çalışıyordum WRC, Formula 1, Nascar kamyon ne çıkarsa. Sonra Cine 5 şifresiz canlı vermeye başlayınca izleyebildik.

    F1 eskisi gibi çekici gelmiyor artık.


    olıps motor sporları olmasın o star tv de
  • 2005 ten beri takip ediyorum..bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izlemeye başladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 12 Ağustos 2011; 16:01:20 >
  • Hakkinen'i hatırlıyorum ilk olarak.Schumacher'i hiç sevmezdim.Hakkinen favorimdi.O bırakınca Raikkonen'e sardım.Kimi bırakınca bütün hevesim söndü.Şu an Redbull'a karşı her takımı destekliyorum.Webber'den nefret ediyorum.
  • kendimi bildim bileli izliyorum ntvden beri. gerçi ntv yayınlaı beni tatmn etmiyodu sadece yarışı veriyolardı. o haftaki olaylardan hiç bahsetmiyolardı. şiimdi trt güzel yayınlar yapıyo . en azından ntvden iyi


    yaş 17
  • 2000 seneleriydi dayımın oğlu çok takip ederdi ara sıra bende onlara gidince beraber izlerdik.sonra ea sprtsun çıkarttığı f1 2002 oyunuyla daha çok hayranlığım arttı.büyük bir rai fanıydım.rai gidince içim burkuldu ama sebde fena değil hemde yaşıtım olması yüzünden birazda onu destekliyorum.babamda benim sayamde f1 izlemeye başladı türkiyede olduğum zamanlarda beraber izleriz yarışları yanlız o hamiltoncu .çok atışıyoruz bir birimizle yarış zamanları :
  • televizyonda gördüm massa alır dedim başladık
  • Yil 2005 istanbul gpsinun siralama turlari.Raikkonen piste cikmisti mclareniyle taraftari oldugum adamdi pol pozisyonu kapmisti.
  • 12-13 yaşında arkadaşla evde otururken tvde bir f1 yarışına denk gelmiştik. o yaştaki normal bir davranış olarak arkadaş hemen lider olan beyaz arabanın kendisinin olduğunu söylemişti. ben de 2. sıradaki zaten en sevdiğim renk olan kırmızı arabayı tutmuştum o yarışta. hakkinen ile schumacher'miş meğerse onlar. hakkinen'in ilk şampiyonluğunu kazandığı seneydi. o zamandan beri Schumacher ve ferrari'yi severim.
  • 1997 senesinde arkadaşların evinde oturmuş denyo bir şekilde takılırken tv'de Monaco GP'ye denk geldim. dedim bu ne yahu? Formula 1'i duydum ama arabalar nasıldır nedir bilmezdim daracık bir pistte nasıl yarışıyor bunlar yahu diyordum .. sonra öğrendim ki Monaco pisti yoldan bozma pistmiş.
    Tabii ki o gün hasta oldum M.Schumacher'e... o kırmızı arabasıyla birinci geldi. ilk yarışımda efsane adamı bulmuşum
  • ben de sıkıcı bir pazar günüydü annemle evde televizyon seyrediyoruz annem sıkılıyor ve kanalları gezmeye başlıyor ve CNN TÜRK te ne görüyim uçağa benzeyen arabalar yarışıyor anneme dursun dedim ve 2005 barselona dan beridir izlerim ve hiç bir yarışı kaçırmadım şimdiye kadar ama o yarışı raikkonen kazanmasına karşın michael i tutmaya başladım sipikerin sürekli 7 kez şampiyon pilot demeside çok etkili oldubunda ve o zamandan beri ferrari taraftarıyım koyu bir tifoziyim
  • 1985 ten beri izliyorum ancak nasıl olduda başladım pek hatırlamıyorum ancak sennanın doningtonda yağmurda kazandığı yarışı tüm arkadaşlar izlesin
  • 2001 yılında ilk yarışımı izlemiş ve pek bir şey anlamamıştım.Hala hangi yarış bile olduğunu hatırlamıyorum.Sonra 2002 Avustralya GP'sine denk geldim.Kariyerinin ilk yarışına gridin en kötü arabasıyla çıkan bir adam vardı.Adamın adı mark webber ! Şansında yardımıyla ilk yarışında 5. olmuş ve toyotadan mika salonun önünde yarışı bitirmeyi başarmıştı.O sezon başka puan alamasa da benim kahramanım olmuştu çoktan.Böyle başladı hikayemiz, sonra istanbula geldim ve bu sene gittim canlı izledim ve daha önce gitmediğime çok pişman oldum Anti ron dennis, anti hamilton, anti button, anti vettel, anti christian horner.Schumacher, Jpm, sato, kobayashi, raikkonen, alonso, ferrari sempatim vardır




  • Sene 1997... Jacques Villeneuve adının karızmasıyla vinnöv vinnöv diye sokaklarda 5 yaşında arabalarımla oynardım, o günden beri hastasıyım...
  • 1998 senesindeki Spa yarışında kaza ile izlemeye başladım. Kazayı o an ntv de canlı mı izledim yoksa haberlerde mi izledim hatırlamıyorum ama bu kaza ile izlemeye başladım.

  • 2000 yılında,sıralama turlarının ardından 1.ci M.Schumacher, 3.sırada Hakkinen ve 5.sırada da J.Villeneuve nin kalkış yaptığı yarışı izledim(O zmanlar tek hatırladığın bu)Villeneuve favorimdi o zamanlar,hangi yarış olduğunu hatırlayamıyorum malesef
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.