Şimdi Ara

F.Bahçe'de şampiyonluk yemini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • F.Bahçe'de şampiyonluk yemini


    Fenerbahçeli futbolcular adına idari menajer Volkan Ballı'nın taraftarlara yönelik yazdığı mektup, sarı-lacivertli taraftarların oluşturduğu ''www.antu.com'' adlı internet sitesinde yayınlandı.

    Mektupta, özetle şu görüşlere yer verildi: ''Dünkü maçta bize destek veren ve 90 dakika boyunca tezahüratlarıyla hiç susmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Futbolun sadece sahada oynanmadığını ve emeklerimizin nasıl çalındığını taraftarlarımız olarak sizler stadımızda ve ekran başında seyrettiniz.

    Yapılan haksızlıklara ve çalınan emeğimize karşılık cevabımızı bundan sonraki maçlarda sahada vereceğiz. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı oyuncuları olarak sizlerden ricamız, sahada oynayan bizlere maç boyunca desteğinizi verin. Biliyoruz ki düşmanlarımıza karşı yegane koruyucularımız sizlersiniz. Beş hafta sonra şampiyonluk şarkılarını Cadde'de hep beraber söylemek için sizlerden hep destek tam destek istiyoruz. Sizin için 100. yılda şampiyonluk kupasını almaya da söz veriyoruz. Destek sizden kupa bizden.''

    ---------------------------------

    Siz 90 dakika desteklersiniz, biz 120 dakika. Gaz vermeyi bile beceremiyorsunuz. Bir işi elinize yüzünüze bulaştırmayın bari.







  • Kupa içinde edilmişti günaha girip duruyonuz.
  • Yahu maç videoları var Allahtan korkun be, bizimkiler 3lüyle başladı, Kartal Gol GOl, Burası İnönü burdan çıkış yok diye bağırdılar. En sonunda Runje meşaleyi yakınca Oley oley oley Şampiyooon Beşiktaş.

    Yer Kadıköy üstelik
  • baki bile 3 lü çektirdi kadıköyde
  • İyi de Kadıköy'den son on dakka çıkan ses ''BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK''idi.

    Fener maçları nerde oynayacakta desteği görecek....???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.