Şimdi Ara

ERKEN SEÇİM İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meclisin yeni anayasayi konusmasi kesinlesti gibi bir sey ve o da taaa 1 ekimde baslayacak basladi mi surec 2025i de yer 2026da anca referanduma gidilir

    E erken seçim isteyen de yok zaten :D halkımız ülkedeki çözümsüzlüğün en büyük parçası olan 2. Partiyi 1.parti yapmakla bir şeyler çözülür sandı ama adamlar zahmet edip erken seçim talebini ağızlarına bile almıyor :)



  • başkanlık tamam herşey tamam bi anayasa kalmıştı oda değişirse iyice dibi göreceğiz herhalde saçma sapan şeyler kendi yağında kavrulan ekonomiyi bile batıran adamların 2 de bir kandırıldık diyenlerin yaptığı anayasayı kabul etmeye bilmiyorum ne denir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 6 Mayıs 2024; 19:30:36 >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    Siz bu kardeşinize yeni anayasayı verin. Ha ondan sonra bu faizle, şunla, bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz.

  • Erken seçim, AKP yada Mhp ki özelliklede bahçeli istemedikçe olabilecek birşey değildir. Akpnin şuan erken seçim işine gelmez, böyle bir ihtiyacı da yok, muhalefet ise istediği kadar dillendirsin daha 1 sene geçmiş seçimin üzerinden erken seçimi gündeme dahi alamaz, alsa da yol katedemezdi.


    Asıl mesele şuan Özelin fazlaca ılımlı politikası. Eleştirmesi gereken adamları resmen el sıkışıyor.

  • İktidar kötü de olsa memlekete hükmetmekten, akçeli işleri devam ettirmekten; muhalefet de yerelde kazanmaktan memnun. Halk ne halde olursa olsun iki taraf da kendini tatmin edip keyiflerini yaşıyor.
    Muhalefet partilerinin yönetimden ibaret kalması sözkonusu olamaz. Halk iki tarafı da değişim için zorlamalı. Bu memlekette neredeyse imkansız bir beklenti içindeyiz ama başka bir yolumuz da yok. İki büyük yapılı siyasi hayattan Baykal da iktidara asla gelemediği, gelemeyeceğini bildiği halde çok memnundu.
    Gezi'deki gibi değişim için hareket eden halka hain, terörist demeyiz artık umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 6 Mayıs 2024; 20:52:10 >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Zor azizim zor

    Halk geçim derdinden açlıktan geberiyor bunlarsa konforlu koltuklarında anayasada 3 5 cümle degistirmek için cambaza bak oyunu oynuyor

    Siyasilerin keyfi fazlasiyla yerinde
  • Gündem erken seçim olması gerektiği halde özel g*vatı saraya gitti. Erdoğanla görüştü. Bi de diyor ki hamas kuvayi milliye hamas deniz gezmiş ulan ne alakası var bu kadar mı cahil olur genel baskan

    Ölse Erdoğan ın elini sıkmayacak lider lazım bize.
  • design.code kullanıcısına yanıt
    Kemo bile bu konuda daha hakli aciklamalar yapti omg
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yıllarca göz göre göre yanlış yaptıkları faiz/enflasyon politikası ile geldikleri IMF'ye teslimiyet bunları da bitirecek.

    https://twitter.com/EmeginHalleri/status/1787538394748162492?t=JuyGZPHokscJGDFxMek6bg&s=19

    Oy depoları olan emeklileri ezmeye devam edecekler. SSK/Bağ-Kur emeklisinin çoğu Temmuz'da da 10 bin lira almaya devam edecek. Çünkü kök aylıkları 6-7 bin lira. Asgari ücrete zam yapmayacaklar.
    Memur emeklileri ile çalışan memurlar arasında "ilave ödeme" nedeniyle fark çok daha açılacak.
    İşçi ve memura yapılacak zamlarla piyasadaki fiyatlar daha da yükselecek, barınma sorunu artarak devam edecek.
    Bu politikayla özellikle metropollerde tamamen silinecekler.
    Güç merkezi hızla değişince erken seçim isteyecektir sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 7 Mayıs 2024; 10:10:53 >




  • WmLord kullanıcısına yanıt

    keşke öğretmen atamak yerine emekliye zam verselerdi :D yüzde 50 mülakatla yüzde 100 yandaş alacaklar öğretmenlik kadrolarına zaten 1500den fazlası din hocası :D:D:D:D:D:D:D:D:

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Öğretmenler de metropollere atandığında barınma krizini hissedecek. 30 bin lira maaş alacak, 20-25 bin liraya kiralık daireyi zor bulacak.
    Ve onların dönüşümünü gittiği okullardaki öğretmenler halleder. Sözleşmeli çalışma süresince onlardanmış gibi yaparlar. Sonrasında muhalif sendikalı öğretmenler kafalar.
  • Ya arkadaş ben bu kafayı anlayamıyorum. Muhalefet erken seçim diye diretince RTE erken seçim mi yapacak yani? Cidden bunun olacağına mı inanıyorsunuz? Yahu hangi ülkede hangi gezegende yaşıyorsunuz siz anlamak güç. Yahu erken seçim goygoyunu KK zamanında yapmıştı da ne değişti? Erken seçim mi oldu? Yok. Yani ana muhalefeti sevdiğim yok ama zorla savundurtuyorsunuz. 22 senedir RTE ve AKP'yi tanıyamayan AKP seçmeninden farkınız olsun gözünüzü seveyim.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Tam aksine

    Kk de erken secim istemedi 2023 secimi normalde 2022de yapilabilirdi uygun ortam vardi
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    KK, 2010'larda istemişti diye hatırlıyorum veya ana muhalefetten birileri. Tabii ki RTE tınlamadı. Hatta erken seçimin olmayacağını seçimin zamanı geldiğinde yapılacağını söylemişti. ( Ama ne zaman söylemişti onu hatırlamıyorum işte hafızam bulanık. Türkiye gündemi insanın beynini yoruyor.) Zaten mevcut iktidar ve onlara oy verenlerde erken seçimlerin, sürekli değişen hükümetlerin devlet yönetiminde olumsuz olduğu algısı da var. Ha tabii o zamanlarla şu anki ekonomik koşullar aynı değil ama RTE'yi biraz tanıyorsam, Bahçeli'yi biraz biliyorsam erken seçim filan olmayacaktır. Ya bu adamlar rahat Hamza. Koltuk rahat, bunu bırakmazlar. Kim s... acından geberen fakir fukarayı. Zaten seçim olmuş bitmiş, bütün seçimler bitmiş. Alınacaklar alınmış, verilecek seçim rüşvetleri verilmiş. Bak adamlar daha belediye seçimleri öncesinde bile emekliye nah çektiler. O kadar umurlarında olmadı. Bu seçim de böyle geçti anca "mesaj alındı" boş lakırdısı yaptılar. Erken seçim olacağına inanmak hayalperestliktir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Mayıs 2024; 14:16:42 >




  • Sorunmu? Geçen seçimde ilk turda Sinan Oğana oyunu veren senmi söylüyon bunu Hamza?Hiç samimi değilsin Millet şimdi belediyede vereceği tepkiyi o gün verseydi herşey çözülüyor olucaktı yolu yarılamıştık.Erken seçim falan yok evet Tükürdüğünü yalayacak bu millet çok dedik rezil rüsva olursunuz die onlar gene gidip Akp ye oy vermeyi tercih ettiler sonra ağlamayın dedik hergün ağlıyorlar 4 sene tercihlerinin arkasında dursunlar insanlar.CHP erken seçim istememekle en doğrusunu yaptı güzel bir hamleydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 7 Mayıs 2024; 15:5:16 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Aynen knk kkyi aday yapan chp değil sogana oy verenler yenilgiden sorumlu
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kimin sorumlu olup olmadığı önemli değil.Halkın tercihi bu yönde oldu sonuç bu.Her halk hak ettiği şekilde yönetilir.Halk kemal kılıçdaroğlunun tipini beğenmiyorum vermiyorum banane diyorsa bu sonuca katlanacak 2x2=4 Tercih yapıldı.Demokrasi budur karmaya bakmaz neticeye bakar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 7 Mayıs 2024; 16:34:21 >
  • Erken seçim 2027de olabilir o da Erdoğan istediklerinin bazılarını alırsa
  • Son up
    Dun muhalif bir kanalda bir adet sözde uzman erken secim istemenin yanlış olduğunu bunu bekleyenlerin yanlış yaptığını uyduruyordu neresinden uyduruyorsa

    Siyasilerin hepsi tek bir yere çalışıyor o da kendileri ve yandaşları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.