Şimdi Ara

Erdoğan neden kazandı, Kılıçdaroğlu neden kaybetti, işte cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan neden kazandı, Kılıçdaroğlu neden kaybetti, işte cevabı; Gazeteci Rahmi Turan, seçimi kaybetmesinin nedenlerini inceledi ve Kılıçdaroğlu’nun, halkın trilyonlarca Türk lirasının, yani 418.000.000.000 (Dört yüz on sekiz milyar) doların çetelerin elinden alınarak halka dağıtılmasını istememesinin seçimlerdeki kaybının ana nedeni olduğunu anlattı. 


    Kaynak




  • Rahmi Turan şey değil Muharrem İnce'yi bitiren gazeteci ? Hani şu saraya giden CHP'li diye adamı yem ettikleri resmen... KK güzelleyecem diye resmen saçmalım bence. ( Muhalif bir kitleye halen bu yüzden kaybettikleri algısı yaymaya çalışıyorlar resmen.) Yoksa KK çok iyidi hep seçmen suçlu zaten.


    Abi muhalif gazeteciler dünyadan bu kadar uzak ülkeden bu kadar kopuk mu gerçekten bu nasıl yazı böyle :D Halen neden kaybettiklerinden haberleri yok ve aşırı yanlış bir yazı yazmış... Yazıda ki söylemlere bak hele


    Kılıçdaroğlu, 14 milyon emekliye “Bayram ikramiyeleri olarak 15 bin lira vereceğim” dedi. Ancak emekliler istemedi.

    Çiftçinin banka kredi faizlerini sileceğim” dedi. Ancak çiftçiler, gırtlağına kadar borçlu oldukları için “İstemeyiz, biz borcumuzu faiziyle öderiz” dedi.

    “Fındık taban fiyatını 4 dolar (yaklaşık 90 lira) yapacağım” dedi. Ancak Karadenizli üreticiler, “O kadar para çok, biz fazla para istemeyiz” diye reddettiler.

    “Bütün depremzedelerin evlerini yaptırıp, onlara bedava vereceğim” dedi. Ancak depremzedeler, 20 yılda ödeyecekleri taksitli evleri tercih ettiler.

    “Ülkemizdeki 10 milyon sığınmacıyı ülkelerine geri göndereceğim” dedi. Ancak seçmenlerin yüzde 52’si “Ne münasebet? 10 milyon yabancı az bile… Ülkemiz büyük… Daha da gelsin” dedi.

    “Çetelerin yürüttüğü milyarları geri alıp halkımıza dağıtacağım” dedi. Ancak yüzde 52 seçmenimiz “Biz soyulmaya alıştık, onlara dokunma” dedi


    Yoksulluktan, pazarlardaki artık sebze ve meyveleri toplayan vatandaşlar “Allah iktidardan razı olsun” dediler.

    Bu maddeler uzar gider… ★★★


    Kılıçdaroğlu, halkı yoksulluktan kurtarmayı vaat etti ancak insanlarımızın yüzde 52’si yoksul kalmayı tercih etti. Sevgi dili, huzur, helâlleşme, kardeşlik, hak, hukuk, adalet, özgürlük, insanca yaşamak, demokrasi gibi sözler kabul görmedi! Ancak, umutsuz değiliz ve toplumu aydınlatma mücadelesine devam edeceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Haziran 2023; 22:12:37 >




  • Ekonomiyi hayali milyar dolarları Türkiye'ye getirerek düzelteceğine inanmaması desek daha doğru olur. Senin ittifakında Bilge Yılmaz gibi saygın bir ekonomist, Babacan gibi ülkeyi tarihinin gördüğü en büyük 2 ekonomik krizden çıkarmış, tarihinin en refah dönemlerini yaşatmış biri, Erdoğan'ın faiz saçmalığına karşı çıkabilmiş İbrahim Çanakcı gibi biri var; sen gidip ekonomiyi hayali paralarla düzelteceğini vaat ediyorsun. İşsizliği çözmek için de muhtara yardımcı, öğretmen, memur atayacaktı. Partisinin ekonomi sorumlusu da sağı solu kamulaştırmayı vaat ediyordu. Bu kafayla vaatlere, eylemlere bakarak oy veren sağduyulu seçmenden oy alamazsın tabi. Geri kalan isme bakıp oy atan seçmen de Kemal'in suratını pusulada görünce diğer adaya bastı geçti.

  • Ağzı olan konuşuyor işte.

  • ülkenin çoğunluğu suç seviyor. dürüstlükten pek haz etmiyor maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimin kaybedeni Erdoğandır


    Yabancı vatandaşa oy attırma

    Devletin tüm kurumlarını kullanma

    Anayasayı çiğneme (Bir CB en fazla 2 defa seçilir)

    Sandıkdıkta yapılan hileler

    Sandık güvenliği


    Bunlara rağmen 1 milyon oyla CB seçiliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.