Şimdi Ara

Epic Games CEO’sundan Steam patronu Gabe Newell’a hakaret (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oyuncular hiç bir şey kazanmayacak, tam tersi stüdyolar daha fazla kazanıp dolaylı yoldan daha fazla harcama ve geliştirme yapıp yine epic'e.de pastadan daha fazla pay kaptıracak diye düşündüm 🤔
    Bizi gram düşünmez bunlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aether kullanıcısına yanıt

    episode 3 e razıyım yeterki 3 çıksın yarım bırakıp gittiler

  • Şu anda siz “pislikler” dünyaya güçlü ve kudretli olanların özel şartlara sahip olduğunu, %30'un ise küçük insanlar için olduğunu söylüyorsunuz. Apple tekelini ve %30'luk kesintisini büyük yayıncılarla kapalı kapılar ardından anlaşmalar yaparak korumaya çalışırsa hepimizi uzun süreli bir savaş bekliyor. Neden TÜM geliştiricilere daha iyi bir anlaşma vermiyorsunuz? Apple'ı modellerinin artık tamamen savunulamaz olduğuna çabucak ikna etmenin daha iyi bir yolu var mı?”


    pislikler dememiş ki adam. götdelikleri demiş. amerikan dublaj yapmışsınız.  


    fuck you mother fucker'ı sana lanet olsun çünkü sen de anana lanet etmiştin diye çevirmek gibi olmuş.

  • Hala anlamıyorlar Steam bir oyun satış dükkanı değil. Tüm oyuncuları buluşturan dev bir portal. Gidip dandirik bir tane launcher yapıp Stramdeki hiç bir özelliği koymadan, biz satarız sakalımıza bakarız şeklinde bir zihniyetle zaten havanızı alırsınız. Adamlar 20 yıldır hiç durmaksızın PC tarihindeki en kapsamlı yazılımı geliştiriyorlar ve milyonlarca oyuncuyu hiç bir sorun yaşamadan bir arada bir ekosistemin parçası halinde tutuyorlar. Siz de oyunların altına birer fiyat etiketi yazdığınız dümdüz bir web sitesi açıp adamlara kafa tutmak istiyorsunuz. Rekabet öyle olmaz aga ona yancılık derler. Steame kafa tutacak bir yazılım ve portal kurun, o zaman rekabet başlar. Öyle hiç emek çekmeden biz de payımızı isterizle olmaz o işler. O zaman ben de kazak ördüm evde, Gucci bana pazar payı vermiyor... Hee oldu.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.