Şimdi Ara

EN İYİ YETKİLİ OLMAYAN RENAULT SERVİSİ HANGİSİ ? ANKARA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
8
Favori
67.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr-Renault var ivedikte, Renault cotech..
    Web sitesi
    www.Dr-Renault.com

    İletişim bilgileri;

    Renault Cotech Rasim Akgül

    Tel: 0(312) 394 82 92
    0 532 613 03 14
    İvedik Organize Sanayi Bölgesi
    563. Sokak No: 105 İvedik OSB / Ankara (Eski bu sokak adları değişti)
    1323.Cadde 1518.Sokak No 105 İvedik OSB / Ankara (Yenisi bu)

    Renault'un çözülmeyecek arızası yoktur, çözüm bizde Dr-Renault..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hk2922

    Bu mesaj silindi.
    Ben yetkilli servisde bakım yaptırmaya devam ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasans -- 30 Nisan 2012; 19:48:28 >
  • Yaklaşık bir yıldır Ankara'da ikamet ediyorum.Kamu görevlisiyim.Araç bakımı konusunda biraz titiz sayılırım.Konuya hakimiyeti anlamında içime sinen bir usta maalesef kolay kolay denk gelmez.Ankara'ya ilk geldiğimde Şaşmaz'da tesadüfen bulduğum ve araç periyodik bakımlarını yaptırdığım özel servise bu sefer rutin yağ-parça değişimi için değil de ilk defa bir arızanın tespiti için gitmiştim.Fakat daha ilk arızada beni hayal kırıklığına uğrattılar.Bariz bir bilgi hatasını gördükten sonra acil olarak gerçekten işine hakim bir renault servisi aramak için google da dolanırken bu sayfaya rastladım.Bu sayfada önerilen yerlerin web sitelerini inceledim.Yetkili servis tecrübesini gösteren sertifikaları ve lokasyonun evime de yakın olmasından ötürü Batıkent Sanayiindeki Kurtay Renault ilgimi çekti,önce telefon ettim sonra yerine gittim.Tek lift olan mütevazi fakat düzenli tertipli bir dükkan.Çok liftli geniş metrekareli çok personel çalıştıran fakat müşteriye pek ilgi alaka göstermeyen yetkili servis olmadan yetkili servis havası takınan işyerleri bana genelde soğuk gelir.İşyeri sahibi H.Kurtay usta,gerek ilgisi alakası gerek samimiyeti ve en önemlisi aracı tanıdığına dair bilgisi ile ikna edici oldu.

    Tabiiki esas olarak ustalığı iş başında görmek gerek diyerek şansımızı deneyelim dedik.Araçta(dacia logan 1.4 mpi 8v)motor soğukken çok bariz,motor ısındıktan sonra da orta karar vuruntulu çalışma şikayeti vardı.Maalesef eski servisimizdeki arkadaşlar subap ayarı yapıyoruz diye olan ayardan bile kötü hale getirdikleri araçtaki vuruntuyu çözemeyince deneme yanılma yöntemi ile bir de sağlam olan orjinal sagem ateşleme bobinini yan sanayii ile değiştirdikleri halde bu kadar oluyor deyip olayı bırakmışlardı.Velhasıl haftaiçi bir gün akşamdan aracı bırakıp ertesi akşam alırız diye sözleştik.H.Kurtay usta işini bitirdikten sonra motor vuruntusuz sessiz ve saat dakikliği ile çalışır hale geldi.Bir de tesadüf fark ettiğimiz direksiyon pompa keçesindeki yağ kaçağını giderdi.Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.Ayrıca aracı evden alıp eve bırakması karta taksit imkanı da güzel bir avantaj.

    Araçlarımıza zaten kısıtlı bütçemizden kısarak,gerektiğinde kendimize harcayacağımızdan keserek bakıyoruz,sonuçta içinde gidiyoruz;canımızı emanet ediyoruz,onları emanet ettiğimiz kişiler de dolayısı ile önemli.Bu araç bakımı-tamiri işinde birinin bilgisine iş ahlakına titizliğine güvenebilmek gerçekten çok zor.Umarız artık aracımız ustasını buldu.Sözün özü Ankara'ya yeni yerleşen veya henüz renault marka bir araç edinmiş olan yada ustasından memnun olmayanlara bir alternatif olarak naçizane duyurulur.




  • Hayırlısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasans -- 30 Nisan 2012; 19:47:26 >
  • Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce arabamın baskı balatasını değiştirmeye karar vermiştim yaptığım araştırmalar sonucunda (ankaradaki neredeyse bütün özel servisleri aradım ) kurtay otoyu denemeye karar verdim. arabayla kısa bir test sürüşü yapan hamza abi arabanın baskı balatasının henüz kaçırmadığını ama kalkışlardaki titremenin ondan olduğunu söyledi değiştirmeye gerek varmı dedim seni rahatsız etmiyosa boşa masrafa girme daha götürür dedi ama ben biraz titiz olduğumdan değiştirdik parça konusunda felan sorularıma sıkılmadan cevap verdi ve o gün arabayı yaptırdım ve şu ana kadarda maşallah hiçbir sıkıntı yaşamadım. Daha önce gittiğim yerlerde direk sorunlu parçaya yok bu gitmez hemen değiştirelim diyen ustalar gibi yapmaması yaptırmamda büyük etken oldu.

    Hamza abi ve ekibine burdan selamlar ve teşekkürlerimi birkez daha iletmek istedim.


    NOT:Arabam 1.2 clio 2006 hb lpgli )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIRAT_USTA_RCT

    quote:

    Orijinalden alıntı: bunyass

    merhaba arkadaşlar

    şöyle servisi iyi servis ücreti düşük renault servisi bilen varmı ankarada ??


    Arkadaşlar, servise gitmek istemeyenler;
    her model renault için bilgisayarlı,
    titiz, uygun fiyatlı bakım ve tamir işleriniz için özellikle tavsiye olunur..
    Paylaşmak istedim.

    COTECH Nuh Usta
    Başkent Orta Anadolu San. Sit.
    665.Sk. No:18 Ostim-ANKARA
    0 5 3 2 375 85 68 - 0 3 1 2 395 82 42

    Renault forumunda da tavsiye edilmişti.Bu usta eski renault çalışanı mı ?

    Ostim aslında bana yakın sayılır,dediğiniz gibi tam bilgisayar sistemli ise uğrayacağım.Aklıma kurtay oto ile dr renault ta yattı




  • Up
  • Arkadaşlar....Daha iyisi sizlerin olsun 46000 de laguna 2.0 T araç aldım. Aracımı memur olmam dolayısıyla biraz da titiz olmam neticesinde kimseye güvenmedimç Burada ismini duyduğum KURTAY OTO ya götürüp triger değişimi ve bakımını yaptırdım. Serviste belki de 1200-1500 tutacak masrafımı 150 işçilik 350 parçalar 500 liraya halletti. Teşekkürler Hamza Usta ve ekibine....
  • bugun kurtay otoda 2005 model clio aracımın triger bakımını yaptırdım. gerçekten kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunuyorlar. en önemlisi helal kazanç peşindeler. herkese tavsiye ederim..
  • benimde servise ihtiyacım var.yetkili olması şart değil.renault clio araba.gaziemir veya nazilli de olabilir.güvenilir işinin ustası ve uygun ücretli
  • yokmu nazilli de güvenilir uygun fiyatlı usta bilen
  • Arkadaşlar A City avm yanında konyalı kebap ile arasındaki yoldan girip bi 100 mt civarı ilerde sağda Fazıl Sağlam adında bir özel renault servisi var. Ben aracımı sürekli oraya götürüyorum. 12 yıl kadar renault yetkili serviste ustabaşı olarak çalıştıktan sonra servisin ekibini izmire göndermesiyle kendi dükkanını açmış. Bizim işten bir arkadaşın abisi. Temiz dürüst bir insan. tavsiye ederim. işçiliği düzgün, deneyimi de gereğinden fazla zaten..
  • ankaraya gidince babamın kango yu götüreyim hamza ustaya.bakım+ön düzen yapılacak gibi görünüyor.bakım için gerekli malzemeleri dışardan mı getirmeli yoksa ustamız mı temin ediyor? giden arkadaşlarımız cevaplayabilirler mi acaba?
  • arkadaşlar slm lar
    babamin logan bin yol sonu trigeri değişecek
    işten anliyan ehli bir özel servis arayisindayim

    bakiyorum yorumlara genelde foruma yeni üye olmuş kullanicilar servis öneriyor yorum yapiyor ve orada kalmiş sonra fotuma ne girmis nede ugramis bana doğrusu çok samimi gelmiyor.

    yokmu doğru dürüst iş yapan bir özel servis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşmazda BMS Garage 2537. Sokak Eski 9. Sokak Kazım Usta Ankaradaki en iyi ustadır
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 22 Haziran 2015; 12:07:16 >
  • http://www.otocase.com adındaki siteye bi göz atın oradan Ankara'da bir çok servis bulunuyor. Teklif alarak hem ekonomik hemde altarnatif servislere ulaşabilirsiniz.
  • bunyass B kullanıcısına yanıt
    Hocam bence hiç servis servis dolaşma, http://www.otocase.com dan teklif al, servisler sana fiyat teklifi göndersin. İşine gelirse beğendiğin bi teklif olursa randevunu alırsın. sistemdeki servislerde çok iyi servisler, en azından fiyat karşılaştırırsın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRED BAKER

    ...
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 22 Haziran 2015; 12:08:04 >
  • 2004 megane 2 aracımı bugüne kadar yetkili servise götürüyordum bu sene özel servis araştırmaya başladım.Kurtay otodan çok bahsedilmiş.Öncelikle telefonda Zafer usta ile görüşüp işçilik fiyatı aldım ve dün aracımın bakımını orada yaptırdım.Hamza ustanın ekibi gerçekten yetkili servis titizliğinde çalışıyor.Hatta çelik janttaki kapağı bile özel aparatı ile açıyorlar yetkili serviste dahil olmak üzere bugüne kadar karga burnuyla açıp vidaları zedelemişlerdi.Bu ekibin ne kadar titiz çalıştığının göstergesi önemsiz gibi görünebilir ama benim onlara olan güvenim arttı.Eğer benim gibi araçlar konusunda titizseniz hiç düşünmeyin Kurtay otoya gidin kesinlikle memnun kalacağınıza eminim.Ben çevremdeki tüm renault sahiplerini oraya yönlendireceğim.Fiyat konusuna gelince birçok sanayi ustaları gibi ne koparırsam o kar mantığında çalışmıyorlar hakkı neyse onu aldılar.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.