Şimdi Ara

Elektrikli Dacia Spring'in Türkiye lansmanı gelecek yıla ertelenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikli Dacia Spring'in Türkiye lansmanı gelecek yıla ertelenebilir



    İlk etapta bu yılın başında Türkiye'ye gelmesi planlanan Dacia Jogger'ın üçüncü çeyreğe kaldığını öğrenmiştik. Ancak görünen o ki bu durum sadece Jogger için geçerli değil. Dacia Spring'in Türkiye lansmanı da ertelenebilir.



    Yeni Jogger’ın uluslararası basın test sürüşü organizasyonunda konuşan Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, Jogger'ı şu anda getirebileceklerini ancak tedarik sıkıntısı nedeniyle yeterli sayıda araç getiremeyeceklerini ve müşteriye "araç yok" demek istemediklerini belirtti. Ayrıca yüzde 60 vergi dilimini hedeflediklerini dile getiren Çağdaş, bu nedenle tedarik sorununun azalacağı, ekonominin daha stabil olacağı ve ÖTV matrahlarının artacağı öngörüsü ile yeni Dacia Jogger'ı eylülde pazara sunacaklarını söyledi.



    Ayrıca Bkz.Ocak ayında otomotiv üretimi ve ihracatı azaldı



    "Spring'i tüm yenilikleriyle getirmek istiyoruz"



    Berk Çağdaş, Dacia Spring’in Türkiye pazarına sunulmasına yönelik takvimle ilgili de açıklama yaparak, “Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bir lansmanı tek bir motor seçeneği ile yapmak Türkiye gibi pazarlarda son derece sakıncalı. Önümüzdeki yıl Dacia Spring’in yeni bir elektrikli motor daha olacak.



    Zoe standartlarında bir motor olacak. Şu anda Dacia ile masadayız. Bir ihtimal Dacia Spring lansmanını önümüzdeki yılbaşına bırakabiliriz. Çünkü iki motorla getirmek istiyoruz. Ayrıca logo ve ön panel de değişmiş olacak. Lansmanı yaparken aracı tüm yenilikleri ile getirmek istiyoruz” diye konuştu.



    Çağdaş, Renault Megan e-Tech modelinin lansmanının da üretim şartlarındaki iyileşmeye paralel yılın ikinci yarısında getirileceğini söyledi.









  • Ben size diyim, satislar dusmesin diye diger distributorler dahil (kendi satislarini da dusununce) yogun baski var. Seneye bu araci da kapsayan yuksek otv geldigi gibi satisa sunacaklar.

    Millet %10 otv ile cakallik yapip ucuz araca binemez, sabrimizi zorlamayin(!)

  • Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş "ekonominin daha stabil olacağı ve ÖTV matrahlarının artacağı öngörüsü ile yeni Dacia Jogger'ı eylülde pazara sunacaklarını söyledi."

    neden sonbaharda bu öngörüler?

  • Ne logoymuş arkadaş, model gamını etkiledi resmen. Logosu değişecek aracı kime satacağız kaygısı oldu şimdi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seçim günü yaklaştıkça Erdoğan ekonominin iyi yönde gittiğini göstermek için tüm imkanları seferber edecektir diye düşündüğünden olabilir.


    Tabii savaş durumu, savaş olmasa bile FED'in faiz kararları, çip krizinin gidişatı, enerjide arz talep dengelerinin kurulamaması vs vs gibi şeyler durumu değiştirebilir, hayatta olursak şayet izleyip göreceğiz :)

  • millet kendi getirir. getirmezlerse

  • 10 yıl ertelseler ıyı olur elektrıge daha cok zam gelecek

  • Bu aracı çok istiyordum ancak şu durumda egea hibrit alıp geçeriz. Sonuçta sen Daciasın arkadaş. Mercedes değilsin. Getireceğin de basit bir araç. Bunu bile beceremiyorsan başka alternatif buluruz.
    Not: dacia kullanıcısıyım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zoe fiyatına satacaksanız zahmet edip getirmeyin zaten. sandero bile 361 bin tl. dacia, türkiye için avantajı kalmayan gereksiz bir marka oldu, bari kalabalık etmesinler.

  • Farklı motor seçeneği değil de, esas daha yüksek batarya kapasitesi olmalı, çünkü aracın menzili çok düşük. Bunun kışı, yokuşlu yolu var, pilde zamanla performans kaybı olacak.

  • Muafiyette falan girmeyecekse hiç gelmemeli, zaten %15 vergi var denilip , Avrupa'dan 4 kat pahalıya satıyorlar, elektrik otoya teşvik gelmediği için Zoe bile yarim milyonu geçti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrıklı araclarda ısıtma sıstemı yetersızmıs


    elektrıklı araclarda havalandırma pervane hızı yuksek olsada,klıma sogutma standart olsada

    ısıtma sıstemı ıcın pılın ısısını kullandıgından dolayı,kısın ıyı ısıtmadıgı ve arabada montla oturmak gerektıgını soylemısler


    dakıka 9.50


    Elektrikli Dacia Spring'in Türkiye lansmanı gelecek yıla ertelenebilirOtoSeyiryoutube
    Renault'nun sadece elektrikle çalışan, süper çevrecilik ve temiz, kaliteli hava garantörlüğü iddiasıyla ön plana çıkardığı Zoe modelini inceliyoruz. Sahip olduğu mekanik parça sayısının azlığı ile konvansiyonel taşıtlardan tamamen farklı bir yapısı olmasına rağmen içten yanmalı motora sahip arabaları özlememeniz için titizlikle şekillendirilmiş, küçük bir otomobil ölçülerine orta sınıf konforu sığdırma hedefiyle de çıta epeyce yükselmiş. Renault bu iddiasının arkasını doldurabiliyor mu diye görmek istiyorsanız videomuza buyrun! İyi seyirler! Otomobillerle ilgili her şeyin doğrusunu öğrenmek istiyorsanız kanalımıza abone olun ► https://goo.gl/ZXgxLT Otomobil incelemelerimiz için ► https://goo.gl/jnbWzD Web Sitemiz: http://teknoseyir.com/k/otoseyir Facebook: https://www.facebook.com/otoseyirdergi Twitter: https://twitter.com/otoseyir Instagram: https://www.instagram.com/otoseyir/ OtoSeyir YouTube kanalında yeni model otomobil incelemeleri, motorlu vesait teknolojileri ve araba haberleriyle birlikte trafik ve sürücülük kültürüne Türkçe bakış videolarını bulabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=E25d01ESx4o
    Elektrikli Dacia Spring'in Türkiye lansmanı gelecek yıla ertelenebilirEV James and Kateyoutube
    Again we're demonstrating just how easy EV's are to repair, contrary to popular belief, and this time it's the common issue with the Renault Zoe where it produces no heat. No great for December in the UK, but it's a remarkably easy repair.
    https://www.youtube.com/watch?v=ex976IW6CB4




  • Bizimkiler "Çorum Kaloriferi" takar yine ısıtır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.