Şimdi Ara

Efsane Dönüyor; Winamp Reis Geri Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiler iyi bilir, yıllar önce Winamp tam bir efsaneydi. Pc formattan sonra ilk kurulanlar arasında başı çekerdi Winamp

    Ama sonrasında satıldı vs. dikiş tutmaz oldu; popüleritesini kaybetti. Ama duyduk ki efsane geri dönüyor




    İlgili haber:
    Winamp, Yıllar Sonra Geri Geliyor
    Efsane Dönüyor; Winamp Reis Geri Geliyor!


    O bir efsaneydi
    İlk 1997 yılında yayımlanan, Winamp faydalı müzik çalma özellikleriyle ve inanılmaz bir şekilde adeta kulaktan kulağa yayılan reklamı ile ünlü popüler bir ücretsiz medya oynatıcı oldu. 2002 yılında AOL tarafından satın alındı, daha sonra 2014’te Radionomy‘ye satıldı. Winamp en son güncellendiğinde yıllar 2013’u gösteriyordu, 5 yıl gibi uzun bir aradan sonra yenilenecek olan efsanevi uygulamanı hayranları tarafından, bu haber büyük bir memnuniyetle karşılanacaktır.
    Winamp, hepsi bir arada müzik çalar olarak geri geliyor

    Radionomy CEO’su Alexandre Saboundjian, Techcrunch’a verdiği demeçte, “Gelecek yıl Winamp‘ın mirası ile tamamen yeni bir versiyon olacak, ancak daha eksiksiz bir dinleme deneyimi olacak” dedi. “Evde sahip olabileceğiniz MP3’leri, aynı zamanda buluta, podcast’lere, radyo istasyonlarını akışa, belki de inşa ettiğiniz bir çalma listesine de dinleyebilirsiniz.” şeklinde konuştu.
    Esasen plan, Winamp‘ı hem masaüstü hem de mobil cihazlar için güncellemektir, böylece farklı kaynaklardan tükettiğiniz tüm ses için tek bir platform kolay bir deneyim sağlayacaktır. Saboundjian, Winamp‘ın hangi hizmetleri destekleyeceğini veya uygulamanın yeni sürümünün Apple Music, Spotify veya diğer ses platformları gibi şeylerle nasıl entegre olacağını şeklindeki soruları ayrıntılandırmayı reddetti.

    Winamp‘ın bu yeni sürümünün neye benzeyeceği hakkında daha fazla ayrıntı yok. Ve, özellikle mobil cihazlarda, tüm seslerinizi toplamak ve aramak için merkezi bir yere sahip olma fikri kesinlikle heyecan verici bir fikir olsa da, şirketin bunu nasıl yapmayı planladığı belli değil.

    Winamp 5.8 sürümü, bazı hatalar ve uyumluluk sorunları düzeltmek için bu hafta gelecek; ancak uygulamanın tamamen yenilenen sürümü, Winamp 6, 2019 yılında çıkması ön görülüyor.

    Kaynak:https://www.bilgialem.com/winamp-yillar-sonra-geri-geliyor/







  • iyi atılımlar yapsaydı beceriksiz sahipleri bugün ne spotify ne fizy konuşuluyor olurdu. ilk geliştirenler güzel iş yaptılar lakin sonrakiler faciaydı, unutuldu gitti o yüzden. müzik piyasasında dünyada tekel olabilecekken halbuki
  • Canlı Tv kanalları vardı bilen bilir
  • Web siten
  • Çıksın aga keşke limewire da geri dönebilse.
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Nokia misali, zamana ayak uydurmayanlar böyle kaybolup gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.