Şimdi Ara

ebaydan xbox alsam sorun olurmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba tr de 619 liraya 4 gb s satılıyor ama ebaydan yaklask kargo dahl 550-600 lira arasina kinect dahil bundle paket satılıyor 250 gb yani bukadr ucuz olmasında bi problem olurmu acaba ?



  • kesinlikle olur.
    yurt dışından alışverişte maksimum sınır 75€ dur.
  • Olmaz. Olursa buraya yaz öğrenmiş oluruz.
  • isteme sakın...gümrüğe takılır...alamazsın yurtdışından konsol...

    ancak tanıdığın birisi getirecek yanında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucLear

    kesinlikle olur.
    yurt dışından alışverişte maksimum sınır 75€ dur.

    Forumda daha önce 1000 kere sorulmuş ve 1000 kere cevap verilmiş sorulara sabırla cevap vermen takdire şayan Soner, kutluyorum seni

    Böyle sorular için, aşağıdaki linki kullanırsanız daha iyi olur arkadaşlar


    http://forum.donanimhaber.com/m_56482948/tm.htm




  • gümrüğe takılır burdan al.
  • şansin yaver giderse alırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 1 Şubat 2012; 20:14:21 >
  • benim hic yurtdısında tanıdıgım yok =( peki madem yurt disinda okadar asiri derecede ucuz turkiyedeki bu konso lsatanlar neden milleti kazıklıyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loses

    benim hic yurtdısında tanıdıgım yok =( peki madem yurt disinda okadar asiri derecede ucuz turkiyedeki bu konso lsatanlar neden milleti kazıklıyor ?

    Kazıklamıyor. Konsol onlara ulaşana kadar bir sürü elden geçtiği için, herkes kendine göre kâr koyuyor ve son kullanıcıya ulaşana kadar aletin fiyatı da artmış oluyor.

    ebay'den ürün alırken iki tane risk almış oluyorsun. Birincisi, satının güvenilir olup olmaması. İkincisi de gümrüğe takılıp takılmaması. Genelde ebay satıcıları, kendi bölgelerinde üç kağıtçılık yapamıyorlar ama uluslararası gönderilerde, parayı da peşin aldıkları için, çok özenli davranmıyorlar. Olası bozuk bir ürüne denk gelirseniz, iadesi falan çok uğraştırır. Piriç/bulgur lafı bu olaya çok uygun.

    Ayrıca hem kutusunun büyük olmasından hem de fiyatından dolayı çok büyük ihtimalle gümrüğe takılacaktır alet. Gümrükte bir tanıdık olursa teslim alınabilir ama bir de aletin postada ülkemize geliş macerasında başına gelebilecekleri hesaba katmak lazım. Kırılabilir, ıslanabilir, bozulabilir, nemden mahvolabilir.

    Tüm bunları hesaba katarsak, bence yurt içinden almak en mantıklısı.




  • Npolyon derki hayat risk alanlari odullendirir :) bu posta olr nasl olacak
    Gumrikten buyuk ihtimal ile takilir ama o posta okdr kotumu yani hem xbox kutu olrk etrafinda kopuk dolu deilmi vede nemden sudan korumak icnde plastik kap yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loses

    Npolyon derki hayat risk alanlari odullendirir :) bu posta olr nasl olacak
    Gumrikten buyuk ihtimal ile takilir ama o posta okdr kotumu yani hem xbox kutu olrk etrafinda kopuk dolu deilmi vede nemden sudan korumak icnde plastik kap yokmu


    Ben şu ana kadarki deneyimlerime göre konuştum. Risk alıp almamak size kalmış artık.
  • Aslında sorun 75 euro sınırı değil,satıcı kolaylıkla fiyatı düşük gösteriyor.Gümrükten geçmemesinin sebebi boyutu,o büyüklükte bir kutunun geçmesi imkansız.
  • Evet gumruk imkansz gibi o yuzden posta tercih edicem ama yani ben yurt disindan daha once hicbir esya mal almadigim icn birazda tedirginim yani sonuc olrk posta ile gelse gumrk ten rahat gecicekmi olay o bide bu parayi nakit alma mevzusu ne ben ablama gonderecem parayi hesaptan o kredi karti ile paypaldn alicak yazn fiyatlar ebay bile ucuzdu tr de resmen ama nedense bu. 4-5 ay icerisinde 200 liraya kadar artti ben buradanda alirim ama buradan alacagim fiyata oradan 250 gb kinect dahil + oyun toplam 500 liraya denk geliyo hadi max 100 lira kargo parasi fln tutsa ama belki yazin amerika gibi bi dil kursu olabilme ihtimai var en kotu ozaman alrm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 1 Şubat 2012; 23:15:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.