Şimdi Ara

Dünya çapında İslam düşmanlığı ve Türk'ün kötü reklamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gördüğü her kötülüğü İslamın suçu gibi anlatmaktan derken? Kim yapıyor Uzaylılarmı yapıyor bizim bilmediğimiz varlıklarmı? İslam bu işinize geliyorsa gelmiyorsa Dinsizsiniz 2x2=4 dür 5 değildir 6 değildir.İslam herzaman bu Din bu arkadaşım.Kendinle çelişmeyi bırak kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz adam gördüğü şey üzerine yorum yapacak tabiki neye yorum yapacak.Sanki Ülke Ateist ondan oluyor böyle şeyler.Komiksiniz yaÜlke islam adı altında yönetiliyor = İslam budur kendi kafanızdan kural uydurmayın.Dini güncelleye güncelleye bir hal oldunuz kaçtane Update geldi hatırlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 24 Nisan 2024; 12:31:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortadoğu'nun ortasında sayısız zorluğun üstesinden gel,

    7 cephede 7 büyük ulus ile onlarca savaşlara katıl,

    Milyonlarca yitirilen hayatlar ile ağır bedeller öde,

    Bir ulusa geleceği için refahı için medeniyet çağdaşlık ve laiklik getir,

    100 sene geçse bile tüm dünyada muhasır medeniyetler seviyesine sahip tüm ülkelerin halen şartsız koşulsuz kabul gördüğü inkılapların çoğunu 100 sene öncesinden öngörüp de yap;


    Seneler sonra çıksın bir tanesi bunun tüm nimetlerinden hiç bir bedel ödemeden faydalanarak ömrünün çoğunu geçirdiği bu medeniyette otursun pc başına,


    Zaten oldum olası kendi pisliklerinde boğulan, islamı kafalarına göre yorumlayıp işlerine geldiği gibi yaşayan, Osmanlı ve öncesi dahil tüm zamanlarda Türk ırkına ihanetleri ile meşhur olan, hiç bir zaman medeniyetin, çağdaşlığın kapılarını çalmayacağı henüz insan olma evrimlerini bile tamamlayamamış, dünyaya kendi reklamlarını en iğrenç şekilde kendileri yapan din kardeşlerini savunsun.


    Hadi abi hadi buradan ekmek çıkmaz sana..





  • Alıntı

    metni:
    kaçtane Update geldi hatırlamıyorum

    son update sen olmayasın ?

    Alıntı

    metni:
    adam gördüğü şey üzerine yorum yapacak tabiki neye yorum yapacak

    ya seni görüyorsa ??? İslamı karalamak istersen eğer, müslümanlar arasında mecburen müslüman olduğunu söyleyen ama aslında tam tamına pislik içinde bir felsefeyi de İslam diye anlatabilirsin. Videoda eroin içiyor halen daha İslam diye anlatıyor ???

    Madem görüyorduyn da neden TÜRKleri anlatmıyorsun ? Neden Arabistan ı ve hepsinin merkezi Türkiyeyi ? Mazimiz ortada değil mi ? Sizin de ne halde olduğunuz ortada. E daha ne ?

    @fbilker1907

    Alıntı

    metni:
    7 cephede 7 büyük ulus ile onlarca savaşlara katıl,

    o biziz işte. Sen kimsin ki ? Kendi kendine Türk milletinin cesaretini mi sahipleniyorsun ? Hangi cephede kiminle savaştın ? Bugün ve dün yunabnlılarla israille ermenistanla ve daha nice İslam düşmanlarıyla muhabbet içinde olan sen değil misin ? Kimi kim diye anlattığının sanarsın ? Nasılsa dün bugün unutuldu, bugün de yarın di mi ? İyi de siz bugün de düşmanla muhabbet içindesiniz? düşmana aşit ne varsa sizde?


    Diğer taraftan başka sorular sorduk. AFganistanın herşeyi çalındı. Daha dün çıkan amerika denen muallak kalabalık, AFganistana ait parayı kendi ülkesine almış ve dondurduğunu açıkladı. sizler çekinmeden bunu bile savunabiliyorsunuz. Çünkü erkek gibi savaşamazsınız ancak kendi menfaatiniz için herşeyi kabul edersiniz. Ondan evvel rusya çalmıştı sıra çinde belki de.... sizler çok evvelden teslim olduğunuz için savaş nedir bilemezsiniz. Düşmanına bile Adil olmak ise, sizle alakasız!


    O diil de sizleri de anlatacak mısınız ?





  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Adam İslam Ülkeleri hep bu halde die örnek gösteriyor işte.Nie rahatsız oluyorsunuz bundan? Sizi bağlayan nedir? Hayır yani islamın kattığı başka birşey varda bizmi görmüyoruz.Bizim Ülkemizdede bu tip insanlar var Afgansitana Arabistana özenen onlar gibi olmamızı isteyen Ordaki yaşayan aynı zihniyete sahip birsürü insan var onlara görede gerçek islam bu.Örnek Yendiden Refah partisi Örnek Hüdapar tek fark biz Cumhuriyet sayesinde laik bir Ülkeyiz Hukuk devletiyiz.Bu Ülkede herkes müslüman olmak zorunda değil kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.Adam Afganistana gitmiş İslamcıların halini anlatıyor işte Bundan rahatsız oluyorsanız bu sizi bağlar başkasını bağlamaz.İstediğiniz gibi yaşayabilirsiniz istediğiniz şeye inanbilirsiniz ama Gerçek islam bu değil yalanına sığınmayın kendinizi kandırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 24 Nisan 2024; 17:1:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Islam kendinden olmayan her seye dusman oldugu icin nefret toplamasi normal medeni insanlar tarafindan. Zira kimse 1500 sene oncesinin kurallarina gore yasamak istemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    İslam Ülkeleri hep bu halde die örnek gösteriyor işte.Nie rahatsız oluyorsunuz bundan ?

    Oralarda sizin felsefenizde birilerini buluyor ve bizmişiz gibi gösteriyor. Nerede nahoşluk var, size benzer.

    Alıntı

    metni:
    Cumhuriyet sayesinde laik bir Ülkeyiz Hukuk devletiyiz

    Biz de ADALET devletiyiz. düşmanın bugün ne olduğu da ortada ama her gün yeni bir kağıt peçete aldığı için eline, temiz sanıytorsunuz... temizlik ???


    İslam tayfası teslim olmadığı için savaşıyor. teslim olmak hiç mi dokunmaz ? Neler verdiler de bugün rajat ettiler ? Öyle rahatlık içine siner mi insanın ? siniyor işte kimisinin...

  • Bir sıkıntı göremedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Osmanlı adalet devleti olsa helva gibi dağılmazdı.

  • neden islam düşmanlığı olsun ki


    herkes kemer sıkıyor.. bak din den sorumlu olan kişi de kemer sıkıyor.



    Halktvyoutube
    Halk TV YouTube Kanalına Abone Olun → https://www.youtube.com/@Halktvkanali Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Audi A6 marka yeni makam aracı alındığı ortaya çıktı. Aracın Diyanet Vakfı üzerinden alınarak Tasarruf Genelgesi’ni deldiği bildirildi. Halk TV Canlı Yayın → https://halktv.com.tr/canli-yayin Halk TV Resmi Web Sitesi → https://halktv.com.tr/ 👇 Halk TV Sosyal Medya Hesapları 👇 Twitter → https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook → https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram → https://www.instagram.com/halktvcomtr #HalkTV #Haber #Haberler #HalkTVizle
    https://www.youtube.com/watch?v=1sGf74LMulQ&ab_channel=Halktv
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Osmanlı hakkında çok okumadım ama; Osmanlı'da Saray içindeki entrikalarda kelle uçurma çok oluyomuş. tabi bu kelle uçurmalar gaz alma ve göz korkutma amaçlı şekilde, suçsuz kişilere uygulanıyo.

    mesela divan şairi olan Figani'nin katli vardı. adam aslında suçsuz, Saray'daki özel etkinliklerde katılımcıları eğlendirme amaçlı görev alıp şiirler okuyan biriymiş. sonra şöyle bi olay oluyo: Saray içindeki farklı kesimlerden birini zora düşürecek bi dedikodu yayılıyo. o kesim de bu dedikoduyu başka adrese yönlendirip sonlandırmak için bu şairin okuduğu bi şiirdeki sözü sebep göstererek adamı tutuklayıp idama çarptırıyolar. tabi bu idam şov amaçlı yapılacağından dolayı, halkın gözü önünde yapılmalı ki cümle aleme ibret olsun. adamı İstanbul'un önemli caddelerinde gezdirip, dövdürüyolar yani meydanlarda herkese göstererek eziyet ediyolar. sonra da öldürüyolar. adamın suçu = yeterli torpile sahip olmaması. damın torpil seviyesi Saray'a girip para kazanmaya yetmiş ama acımasız Enderun entrikalarında hayatta kalmaya yetmemiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

    size benzemeyeni dağıtıyorlar. Kolay mı öyle...

  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Lawrance'ın bir sözüyle dağıldılar yani... Zaten onların dağılacakları varmış, Lawarance'ı bekliyorlarmış. Filistine'e museviler saldırıyor, Yemen'i bombalayanlar kim? Haber bile yapmıyor din kardeşleri, dertleri değil, umurlarında değil. Kendileri bombalarken dert değil. Yarın da, sadırmadık biz zaten hep kardeştik diye anlatırlar.

  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    quote:

    Yarın da, sadırmadık biz zaten hep kardeştik diye anlatırlar.

    şu kurduğun cümle çooooooooooookkk önemli

    neden mi? günümüz dincilerinin şöyle bi yalanları vardır: 1400 yıllık tek-ortak islam anlayışı.

    adam 2024 yılında ortaya çıkıp din adıyla saçma sapan icraatlarda bulunur, sen ona bi laf söyleyecek olursan da 1400 yıldır İslam aleminde nefes almış tüm popüler isimleri kendi düşüncesinin "ataları" gibi varsayarak sana şu cevabı verir:

    - 1400 yıldır onca alim bilmiyodu da sen mi biliyon?

    işin gerçeği şu: sünni görüşe göre 1400 yıldır yaşamış popüler İslami şahsiyetlerin çoğu kafirdir. hatta Mevlana ve İbn Sina bile günümüz sünni görüşüne göre kafirdirler.

    yani ortalıkta "üzerinde herkesin hemfikir olduğu, 1400 yıllık tek-ortak islam anlayışı" diye bi şey yok! ama bunu dillendirmezler. sana-bana cevap verirken şöyle derler:

    - İbn Sina'nın şu sözü sana tokat olsun! İbn Sina bilmeyecek de sen mi bilecen ulan!

    bunu söyler, ama, kendisi sünni birisidir ve sünni görüşe göre İbn Sina kafirdir.

    mesela ülkemizde bazı dini tarikatler Mevlana için, İbn Sina için anma günü etkinlikleri düzenliyolar. şimdi bunu görünce düşünüyosun: "demek ki bu tarikat İbn Sina'yı kafir saymıyo" diye düşünüyosun. ama, sonra araştırıyosun, bi bakıyon o tarikatin şeyhinin konuşması var, o da İbn Sina'yı kafir sayıyo.

    peki kafir saydıkları kişilerin adlarını neden kullanıyolar? çünkü o kişiler popüler. popüler olan birini "kendinden" gibi göstererek, başka insanlara: "bu da bizdendi, yani görüyosun biz doğru yoldayız" cakası satıyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Nisan 2024; 17:0:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Terör sizde, bağnazlık sizde, gericilik sizde, sömürü sizde adamlar ne yapsın? Kendinizi düzeltmek için dünyanın dünya toplumunun ortak parçası olmak için ne yaptınız, hangi adımları attınız ki şikayet ediyorsunuz? Siz ne iseniz o şekilde görülüyorsunuz. Fazlası veya azı değil.


    Dünyaya katkınız ne? insanlığıa katkınız ne ? 0.


    Ye iç mıç ha bir de tavşanlar gibi seviş. Dünyaya tek katkınız bu. Kendi ülkelerinizi karıştırırsınız sonra da elalemin ülkesine İLLEGAL olarak kaçmaya çalışırsınız. Başkalarının ülkesinin sınırlarına tecavüz etme hakkınız olduğunu düşünecek kadar küstahsınız da.


    Aslında daha fazla yazarım ama muhtemelen uzun süreli ban yerim. Zaten herkes kimin ne olduğunu görüyor. Kendinizi düzeltin, 1500 sene öncesinden gelen zihniyetinizi, gerici-barbar- teröre yatkın ideoloji ve kafa yapınızı düzeltin. Ha bir de kendinizi düzeltin..farklı düşüncelere, farklı kimliklere, hayat tarzlarına açık olun. Tolerans görmek istiyorsanız tolerans göstermeniz gerekir. Hep bana hep bana olmaz.


    Ama zaten kafa olarak düzelmezsiniz siz..





  • Alıntı

    metni:
    Lawrance'ın bir sözüyle dağıldılar yani...

    lawrencın yoldaşı gibi konuşan neden sizsiniz ??? Acaba ??

    Alıntı

    metni:
    Yemen'i bombalayanlar kim?

    ingilizler ??? lawrence da Arap mıydı ? yani bu kadar şerefsiz Türk düşmanı devletlerin saldırıısını normal karşılıyorsunuz da onların gazıyla saldırdığını iddia ettiklerinizi düşman saymamızı bekliyorsunuz ? siz de akıl ne alemde ?

    Memleketimizde düşmanla muhabbet içinde olanlar var. Bunlaruın üretmesidir Arapların bize saldırdığı. Son ana kadar emrimizdeydiler. Pek tabi ufak tefek galeyana gelmişler olur bizim de hatamız var.

    Alıntı

    metni:
    sadırmadık biz zaten hep kardeştik diye anlatırlar.

    kardeş arası çekişme olur da düşmanla kol kola olana ne denir ?


    @01001101 İbn-i Sina deve idrarındaki ilacı kitabında tarif ederken hadislerden almıştı ve siz dalga geçiyordunuz. sizler mi İbn-i Sina'ya saygılısınız ?


    @VirgilSollozzo

    Alıntı

    metni:
    Terör sizde, bağnazlık sizde, gericilik sizde, sömürü sizde adamlar ne yapsın?

    uçağa bombalar yüklenmiş. Bak bomba değil, bombalar. Hem de dünyanın en güçlü bombalarından. Uçak da dünyanın en büyük bombarduman uçağı. Gümbür gümbür savaşmayan mahallesinde oturan ailelere bomba yağdırmışlar.?? Hangi saçmalık daha çıkıp da İslam a saldırabilir ? Erkek gibi savaşmamılar bomba yağdırmışlar ve karşılığında teslimiyet mi görecekler ? Bazı ileri görüşlüler var, ancak onlar ileriyi görüp de teslim olabilir.

    Alıntı

    metni:
    Dünyaya katkınız ne? insanlığıa katkınız ne ? 0.

    Herşey. 0 ıbile biz tarif ettik. kendi sevdiğin milletlerin bugünkü de dünkü hali de ortada. led ekranda video kaydırmayla teknoloji tyaptığını sanan aldanmışlar var dünyada...

    Alıntı

    metni:
    Ye iç mıç ha bir de tavşanlar gibi seviş.

    kimi tarif ettiğinin farkında mısın ? eğlence merkezlerini bi düşün de ...

    Alıntı

    metni:
    Başkalarının ülkesinin sınırlarına tecavüz etme hakkınız olduğunu düşünecek kadar küstahsınız da

    Dünyada yeri yok insan düşmanlığının. kendine yer de aramasın...





  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    quote:

    @01001101 İbn-i Sina deve idrarındaki ilacı kitabında tarif ederken hadislerden almıştı ve siz dalga geçiyordunuz. sizler mi İbn-i Sina'ya saygılısınız ?

    ben herhangi bi kuruma / kuruluşa / dine / derneğe bağlı değilim. tek başıma bireyim. bana "sen" diye hitap etmen doğru olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    diğerleri ile aynı düşündüğün yerde, diğerlerine dahil edilmişsin. AYnı şeye başka baaşka mı hitap edilsin ?

  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    diğerleri dediğin kesimle her konuda aynı düşünmüyorumdur ondan diyorum. herkesin her konudaki fikri farklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.